hjälp

Jag har tokhöga blodsocker hela tiden. Är rädd för det , har ångest. Jag vill inte dö i förtid och om det fortsätter så här lär jag göra det.

men ah

Om.någon skulle kunna dunka in lite inspiration och motivation i mitt huvud skulle jag bli tacksam.

skolvecka, igen...

Nu var helgen slut och ännu en skolvecka påbörjad.
Första lektionen på schemat är svenska C. En kurs som inte har fångat mitt intresse överhuvudtaget. Det är verkligen inte kul.  Men efter detta blir det religion, lunch och sedan bussen in till stan för körlektion. Har förhoppningar på att kunna ta det förbannade körkortet i vår. Jag måste verkligen. Blir en massa plugg på det bara vilket känns sådär. Kvällen kommer att innehålla vvmöte och innebandyträning. Blir lite naturkunskapsplugg med, alltid lika roligt! ;)
Helgen har annars varit relativt bra. Har hunnit med massa innebandy, sovmorgon och liite plugg.
Men nu ska jag logga ur och lyssna på Gunilla, läraren, så att vi hörs sen. Hejs :)

hej

Idag har jag inte gjort någonting vettigt. Försökte tvätta tvätt men det gick åt helvete så det fick jag skit för när familjen kom hem, kul. Kollat teve och det gick väldigt bra. Gick och handlade bland annat cola zero. Gick också väldigt bra. Det gick ännu bättre att dricka upp det.
Nu sitter jag hos Rasmus och pluggar och kollar en film. Jag taggar lite inför morgondagen då jag först ska åka in till stan med Mathias och förhoppningsvis karro för att kolla på innebandy och senare spela en match i Finspång. Annars blir det ännu mer plugg, har naturkunskapsläxförhör på torsdag.
Detta korta inlägget är till dig alex, puss på dig

.

Bitches they come and they go.


skriver ut massvis med papper...

Jag har precis varit i sporthallen med Karro & Alex och kollat på herrarnas innebandymatch.
Jätteduktiga var dom, vann med hur många mål som helst, kommer dock inte ihåg hur många det var.
Nu sitter jag här framför datorn och skriver ut miljontals med sidor innehållandes futsalregler. Jag ska döma futsalcup nästa helg och därför måste jag plugga på lite regler tills dess, men det är massor med sidor. Det kommer ta mig hela natten att få dom utskrivna och sen måste jag ju läsa sidorna med. Herregud, hur ska jag hinna med det??




KOLLA :O

72 sidor futsalregler... ska läras in på en vecka. Jajamäään nu kör vi !


sista lektionen för veckan

Sista lektionen för den här veckan.
Gud så himla skönt. Efter det ska jag hem. Ta det lite lugnt,
förmodligen sova en timme. Sedan ska jag duscha, fixa håret.
Mitt hår är idag riktigt fult. Har inte gjort någonting med det och jag
har en mössa på mig, döljer det lite. Så att det ska fixas iordning sen.
Kvällens planer blir att följa med karro och alex till sporthallen och kolla
på herrarnas innebandymatch. Jag måste också förbi Willys och hämta hem
en yoghurt. Jag ska kanske laga mat åt familjen ikväll också, beror lite på. Men
om jag gör det blir det awesome. Har bästa receptet som jag är väldigt sugen på.

Nu ska jag ha religion B lektion i ungefär en timme, lite mer kanske och sen så är det helg!
Vi hörs, puss.


Underbara sommar & underbara Jossan.
Inte bästa bilden kanske, men ändå.
Hoppas ni tjejer har kul ikväll ! :)
<3


diabetes far åt h**vete

Jag ligger på massagebänken i fotbollskläder i omklädningsrummet på kopparvallen. Självklart vill inte min diabetes samarbeta med mig ikväll heller. Den här veckan har varit hemsk , jag är antingen hög eller låg, det finns liksom inget mellanting! Jag hann träna cirka 40 min av fotbollsträningen innan det gick åt helvete. Man kam tycka att ju mer år som går förbi, desto bättre och lättare blir det. Så är det verkligen inte, nästan tvärtom. Nu vill inte jag att folk ska tycka synd om mig, det är inte därför jag skriver det här utan vill bara visa att det faktiskt inte är någonting jag vill. Jag vill absolut inte ligga här i min,ensamhet medans resten av laget får spela. Jag önskar att jag vore frisk och att jag kunde träna när jag vill. Man får tyvärr inte allt man önskar här i livet :-)

25 Januari

Grattis Nickis på födelsedagen.
17 år idag, lillskit.
<3

Mattias hälsar grattis !!!!!!!!!!!!!! <3


tisdag

först försov jag mig imorse. Sen så blev blodsockret skyhögt. Alltid lika roligt med sådana mornar. Missade båda fotbollsträningarna pga det. Härligt, bra emmi. NEJ. Men jag har ju fotbollsträning ikväll också så det är lugnt.

Tuva och mamma är sjuka hemma, pappa är bortrest och kommer hem på torsdag kväll. Det är ju inte världens roligaste stämning hemma precis och det är nästan så att jag sitter kvar i skolan istället för att gå hem och bli sjuk och känna av vibbarna. Det får bli att gå hem efter skolan, slutar 4, ta det lugnt innan träningen och sedan gå hem efter träningen och kolla på solsidan. Har kollat på 8 st avsnitt igår och i förrgår och det är hur bra som helst.

Nu ska jag läsa lite mer om Italiens ekonomiska kris innan det är dags för naturkunskap. Vi hörs ikväll, pusshej så länge.


who are you now?

Hej kompisar!
Egentligen skulle jag vara i sporthallen nu och träna innebandy, men eftersom att nästan alla pensionärer och medelålderskvinnor i Åtvidaberg bestämt sig för att gå ner i vikt tog vv-mötet längre än vanligt, missar helt enkelt träningen. :( Massvis med folk och aa, good for them men aa tar för lång tid helt enkelt. Hur går det för mig då? ÅT HELVETE. Nej okej, inte riktigt så illa. Men jag står still och det är dags nu att röra mig ner på vågen. 4 kilo, det är inte svårt. ge mig ett par månader, 3 kanske och jag ska ha klarat det. Det finns inget annat, jag tänker inte misslyckas med det här, också.

Nog om viktväktarna, blir lätt uttjatat. Så tänkte berätta att jag fått en ny mobil, spräckte ju min andra. Men mamma överraskade mig med en Samsung galaxy mini. Inte lika bra som min förra, men helt okej, fungerar som den ska och har framför allt en hel skärm. Underbart. Tack så mycket mamma&pappa.


Såhär sliten ser jag ut just nu. :)


målis

Bild tagen från mammas blogg och är tagen på dagens cup i Mjölby.

trötter

Jag är riktigt trött och utmattad efter att ha agerat målvakt på futsal-cup i Mjölby. Synd att vi inte gick vidare. Men jag hade roligt och det gick bättre än förväntat gör min egna del så jag är en nöjd tjej ikväll , men som sagt trött. Kvällen bjuder på mat, chill, film och tagg inför morgondagens innebandymatch. Blir awesome. See u , puss :-)

hååååååååååår

Tänkte prata lite om mitt hår. Ni som känner mig bra är förmodligen fullt medvetna om att jag är lite väl mycket beroende, missbrukare av att färga mitt hår. Jag har haft nästan alla färger, men inte svart. Jag hatar att jag alltid känner att jag måste ändra på håret, det förstörs ju. Men jag har nu för femtielfte gången lovat mina närmsta att inte färga slinga eller tona håret innan balen eller studenten. Detta är en tuff utmaning men jag känner att om jag inte klarar av det så blir livet svårt att klara av. Jag har nu inte ändrat på håret på en månad och det känns bra. Har inget behov att att färga det. Jag kan också se att det har växt lite, kan nu sätta upp en liten toffs och har en utväxt. Håret känns lenare och starkare. Så att såhär ska jag fortsätta och om jag inte klarar det får ni slå mig. Jag har en dröm om att det ska bli axellångt. Jag är fullt medveten om att det kommer ta tid, räknar med åtminstone ett år eftersom att det behöver växa ungefär 7-8 cm men det är det värt ! Tills studenten hoppas jag på 3 cm längre och samma vecka ska jag boka tid hos en frisör som ska få fixa färgen. Jag ska klara det. Intressanta fakta va ? ;-)

like how it feels

Läxförhöret på naturen gick bra, jag svarade på allt iallafall.
Kvällens planer är lite filosofiplugg och fotbollsträning. Fick ett samtal från Gun, tränaren, och blev tillfrågad om jag kanske kunde stå på både träningen och på cupen på lördag. Okej då ! Om det behövs får jag ju ställa upp, kan nog vara rätt kul ändå :)

Imorgon ska familjen in till Linköping och bowla, blir awesome. Synd bara att jag brukar vara så himla himla dålig, verkligen sugig. Men jag ska hålla tummarna den här gången, hoppas ni gör samma sak ! ;)

Nää nu ska jag äta lite innan det är dags att dra sig mot kopparvallen, ska leta upp målishandskarna med. Pusshejs hörs sen.


HEJ WEBCAM !


just be true to who you are

Jag förstår inte hur hon gör. Min Naturlärare, Jennie.
Hon lyckas alltid med det omöjliga, att få mig att förstå.
Det är helt galet, jag har nu lyckats lära mig, pga hennes förklaringar, hur cellen transporterar sig och en massa annat. Jag fattar liksom inte, men jag är tacksam. Hoppas att läxförhåret imorgon går bra och att det är lätt ! :)

Blev ingen träning för mig ikväll, var i skolan tills klockan 8. Har haft en företagspresentation som gick okej, har också suttit där och pluggat. Eftersom att det var öppet hus på skolan var lärarna kvar till efter klockan 8, bra för min del. Men istället för träningen som redan börjat håller jag på med naturkunskapen, har inte fattat riktigt allting än, men det kommer innan kvällen är slut.

Imorgon blir det sovmorgon (skönt!) och relativt kort skoldag, sen träning på kvällen och lite filosofiplugg.
Men nu ska jag logga ur, vi hörs sen. Puss :)

 
såhär glad är jag nu;


happyface


 älskade sommar.


a lot to say

Har flera saker att säga. Stressnivån är hög. Massa läxor nämligen. Företagspresentation imorgon och jag är nervös. Jag äter för mycket och faller sakta tillbaka i de vanor jag hade vilket jag ska stoppa här och nu. Jag har en massa brännsår från både sporthallsgolv och konstgräs. Min bästa vän har flyttat till Kalmar, jag bor i ett bombnedslag. Jag är ett bombnedslag, a mess. Imorgon ska jag gymma, jag ska också plugga. I helgen är det cup och match. Jag längtar tills Tysklandresan och karen. Jag längtar också tills domarsäsongen drar igång. Jag vill flytta härifrån , pallar inte det gamla vanliga. Jag vill fylla år, dansa bal och ta studenten. Nu ska jag sova , puss. Hehe

dreaming is believing




there is nothing wrong with who you are.


where have you been


Säger som Alex, vad fan hände?


who you are

Det har varit fullt upp hela helgen.
fest, chill, mys med Tilda, stan, plugg och 2 innebandmatcher.

Dagens matcher blev två förluster och det känns såklart inget bra. Men jag gjorde ett (enligt mig) snyggt mål och det gör mig glad. Jag är väldigt trött nu efter att ha dubblat matcher. Blir nog relativt lätt att somna ikväll.

Här kommer lite bilder från fredagsfesten hemma hos Mathias. Bilderna är tagna från Alex's facebook.





Mer bilder kommer att komma, men blogg.se är inte samarbetsvillig.


fredag

Äntligen fredag. Men det säger jag med både glädje och sorg. Självklart är det skönt att det är helg. Blir alltifrån innebandy och chill och annat denna helg. Men en sak gör mig väldigt ledsen. Min bästa kompis tilda flyttar till Kalmar på söndag. Jätteglad för hennes skull ! Men det kommer bli så konstigt och tomt. Så långt ifrån. Blir jobbigt , så är det när man älskar någon , men det är bara att ta sig igenom det ! Ikväll skulle jag egentligen på lite fest och så men känner mig inte taggad så stannar nog hemma , skriver klart mitt filosofiarbete, tar det lugnt och sådant. Hoppas ni får en bra kväll , puss :-)

dåligt

Dåligt uppdaterande på senaste tiden. Mycket beror på stressvardagar. Plugget har dragit i gång och just nu är det kristendomen som jag ska lära mig utantill. Så att de närmsta dagarna lär bli likadana på bloggen. Kommer varken orka eller hinna skriva här ordentligt. Men på fredag är jag tillbaka :-) vi hörs då kompisar, puss hejs

sådär ja

Första dagen i skolan efter lovet är avklarad ! Känns bra faktiskt. Nu ska jag bara läsa lite sidor i min religionsbok och sen ta en powernap innan därför dags att träna fotboll med laget på kopparvallen. Får ae hur bra det blir med tanke på den enorma träningvärken som jag har i låten efter igår. Men skön känsla ändå , känns bra psykiskt !! Godnatt och vi hörs sen puss

nu drar det igång igen ...

Klockan är 8 och nu drar skolan igång igen. Jag kan ju inte påstå att jag hoppar av glädje men jag har en termin kvar nu och det är bara att gilla läget. Göra det bästa av situationen helt enkelt. Går till 4 idag vilket är sådär, men det ska ändå bli skönt att dra igång , att få lite struktur på vardagen igen och trots allt så är det ju tisdag , snart fredag alltså :-) nu ska jag och Nike möta Johanna och gå till kopparvallen för fotbollsträning ! Nu kör vi

rubriken får suga idag

Mitt möte med viktväktarna var mycket bättre än förväntat ! Hade endast lagt på mig 1 hekto under de senaste 3 veckorna , hur bra ? Alltså ligger jag på samma vikt nu som då och är taggad på nya mindre siffror. Jag vet och förstår att det kanske inte är det roligaste för er att läsa om, min viktkamp. Men för mig är det otroligt viktigt att kunna skriva och prata om det, klyschigt kanske, men så ligger det till. otroligt viktigt att jag klarar av det här också för en gångs skull. Jag har nu 4 kilo kvar till min uppsatta målvikt. Den tänker jag nå innan studenten, for sure ! Helst innan balen :-) men som jag skrev tidigare så är jag taggad på nytt och imorgon är det bara att köra igen. Blir awesome. Men nu blir det sängen och imorgon skola med fotboll och fys som de 2 första lektionerna. Nu är det bara ett halvår kvar innan studenten och detta kommer bli den bästa terminen någonsin ! :-D

nervös

Döda mig haha, snart är det dags för mötet. Har en dålig magkänsla haha...

hehe

Skoja lite med er. Jag tog mig ut på en relativt lång promenad i kylan. Det känns bra i kroppen, men jag har lågt blodsocker. Jag har inte tagit blodprov men jag känner det. Efter att ha haft diabetes i snart 11 års tid så är jag van vid känslan av båda högt och lågt blodsocker. Pga det låga blodsockret äter jag nu frukt framför teven. Snart blir det läggdags för mig :-) puss och godnatt

reach for me

Hejsan!
Idag har jag övningskört fram och tillbaka till Mjölby, på E4:an alltså. FETT! Allt gick bra och smidigt förutom i början då jag råkade backa in i en stubbe hos Lukas. Sorry...

Väl framme i Mjölby kollade jag på lite innabandy tillsammans med mina föräldrar. Tuva spelade nämligen DM med sitt lag. Men efter ett par matcher åkte pappa och jag hem. Somnade lite eftersom att jag inte fått någon sömn inatt. Gick upp vid halv 9, vilket iof är väldigt bra gjort av mig.

Imorgon är det studiedag, vilket jag räknar som en sista lovdag. Då ska jag ta bussen in till stan och till polisen där jag ska ta pass. Är ju bra att göra det innan man ska flyga till Tyskland ;) Efter polisen åker jag hem igen, byter om och går på VV-möte. Jag är riktigt nervös och ångesten är inte nådig, jag är nämligen mycket väl medveten om att vågen kommer göra mig ledsen. Jul och nyår, ni vet. Men det är sådant som märks och om så är fallet är det bara att ta nya tag igen =) Efter mötet blir det innebandyträning och som jag har längtat efter det! Ska bli underbart att dra igång igen.

Tisdag är det skola igen. Blir tiiiidigt och fotboll+fysträning på morgonen och sedan en lång dag. Slutar vid 4. Hatar långa dagar, man blir helt slut i huvet. Men så är det och det finns inget jag kan göra åt saken.

Oj, vad mycket onödigt jag skrev ner nu känner jag. Så att istället för att sitta här och skriva en massa strunt ska jag gå upp, kolla på teve och läsa lite religion, kristendomen. Jag hann inte till gymmet idag och vet inte om jag är särskillt intresserad av en promenad. Får bli imorgon istället :)

vi hörs kanske senare. Puss sålänge :)




favvo-batman på idag igen. Mysigaste tröjan jag äger.


do you remember

Lite tidigare idag tänkte jag ge mig ut och gå. Jag drog på mig lite kläder som jag trodde skulle vara lagom varma, eftersom att det ändå var snö utomhus. Jag hann gå en bit innan jag kände efter, fasiken så kallt det är. Så jag vände om för att springa hem och byta till en varmare jacka. Efter ett par löpsteg kom jag dock på att jaaa dom här kläderna funkar ju perfekt att springa i. Så attee jag tog ett xantal löpvarv runt centralskolan. Låter jättetöntigt och lätt och inte alls jobbigt. Men det var det inte, eller jobbigt var det men inte lätt. Jag sprang i ungefär 20 minuter med en ÅFF-coachjacka, mjukisbyxor och hoodie, mössa och vantar. Det var en utmaning och jag känner nu i efterhand att det var helt klart värt. Tål att göras om. Men imorgon blir det att övningsköra till Mjölby och kolla på Tuva och hennes innebandylag när dom spelar DM, och inte att springa runt i snön i en stor jacka. Om jag har tur hinner jag tillbaka till Åtvid innan gymmet stänger, tänkte ta mig dit och träna lite. Springa och gå på löpbandet och träna lite benmuskler. Dom vanliga träningarna, alltså fotbollen och innebandyn startar nästa vecka och det ska bli riktigt skönt att äntligen få tillbaka lite struktur och träna varje dag. Jag är väldigt dålig på att träna självmant, gillar lagsporter och när man är "tvungen" till att träna. :)


Jag har på mig en utav mina favvo-tröjor. Batmat, funkar alltid.


vaken

Hallå kamrater ! Nej usch , kamrater låter så gammaldags och jag anser att jag inte är så gammal. Så hej kompisar ! Mycket bättre. Idag tänkte jag vakna i vettig tid för att förbereda mig en aning inför tisdagen då skolan drar igång igen men riktigt så blev det inte. Vaknade klockan 12, som vanligt. Det blir jobbigt på tisdag , det är allt jag kan säga om det. Men det är ett par dagar tills dess och plugg måste hinnas med. Idag ska jag börja plugga inför religionprovet som jag ska skriva på fredag , känner att det är bäst att börja redan nu med tanke på både mina ambitioner men också med tanke på hur lite vi har gjort på lektionerna. Inte lätt när man inte har haft lärare, men allt ordnar sig :-) uppdaterar senare. Vi hörs , puss

yes m'am

Sådär, nu har Tilda varit här och jag har också hunnit med promenad.
Matilda och jag spenderade mest tid i mitt rum i sängen där vi pratade, pratade och pratade. Vi käka lite också och kollade på teve. Sen så åkte hon iväg och jag drog ut med hunden på en kortis och sedan lämnade jag henne hemma och drog iväg på en lite längre promenad själv. Nu kan jag leva vidare med gott samvete. Maten har också skötts bra idag.

Nu ska jag försöka bli klar med samhällsanalysen av en låt och sedan blir det lugnt framför teven och förhoppningsvis ligger jag i sängen i en vettig tid. Har så dålig dygnsrymt nuu, måste ändra på det.
Ni måste kolla på den här videon, den är underbar !
 


jag saknar det som inte finns

Just ja, dagens planer har lyckligtvis ändrats !
Har fått paket , vi firade la befana eller något, vet inte hur det stavas ;) Men det är en sägnen om de tre vise männen typ. Så paket fick vi och jag fick ett fint armband! Snart så kommer tilda hit, wiho underbart! Men promenad och plugg ska jag nog hinna med ändå ... :)
Puss hej så länge


gammal bild på oss !


vart jag mig i världen vänder

Åh vad jag fullkomligt älskar vårkläder och skor och allt sådant. Jag skulle om jag kunde handla massa nytt bara sådär. Men jag ska till Tyskland om en månad och måste spara pengar tills jag åker dit. Men igår handlade jag tex nya skor. Underbart, jag älskar dom faktiskt. Men jag hittade ett par andra som jag också blev helt kär i, men dom önskar jag mig i födelsedagspresent, fyller år om 2 månader.

Här kommer lite bilder från shopping som har gjorts på lovet, mina tre favoriter:


En söt/fin transparent tröja/linne med lite detaljer i pärlor på bröstet. Fin på fest men funkar i vardagen också, tycker jag :) 100 kronor från BIKBOK på mellandagsrean, 50 %. Wiho.


Svart clutch från Pieces för 199 kronor (tror jag), ingen rea. Skitsnyggt, tycker jag :)


Svarta skor med skitsnygg klack från Din Sko för 399 kronor. Ingen rea. Jag älskar dom för att dom funkar jättebra att ha både på fest och till vardags, gör en outfit lite snyggare. Jag älskar klacken !


Kusiner <3









morgondagen

Ska sova nu. Detta händer mig imorgon:

*vakna och äta bra frukost.
*ta det lugnt, kolla teve och bara chilla ett tag.
*gå ut på en timmespromenad i hela Åtvid.
*plugga körkortsteori och religion.
*kanske städa lite.

- kul va ? ;) JÄTTE
Men godnatt kompisar, puss och nu håller vi tummarna för Sverige. Har dock inte följt det. Men HEJA !


hallååååååååå vem är jag och vart har jag tagit vägen?

Jag blir galen på allt. Jag vet inte vad det är med mig, det är någonting psykiskt fel och nu är jag seriös. Jag skulle behöva en utredning för en diagnos, för någonting är inte som det ska, inte som jag vill.

Är bäst på att älta, skaffa ångest och vara orolig och jag är trött på det.
Trött på allt. Längtar tills det blir varmt, vår och fint i omgivningen. Då kanske jag blir lite glad. Längtar tills jag får döma igen, tills serierna drar igång. Då får jag göra det jag vill, jobba lite. Då blir jag nog glad.

Måste hitta mig själv, sådan klyscha, jaa men helt ärligt. borttappad och förvirrad haha :)


vart är du ?


fokus

Okej min lilla vikthistoria och nedgång börjar gå åt helvete känns det som och nu är det bannimej dags att hitta lite motivation, fokus och pli på det här. Jag blir galen och får jätteångest när jag slarvar. Så att jag ska vakna upp imorgon, äta en riktigt bra frukost, låta dagen gå lite och sedan ta mig en promenad. Hälso är stängt imorgon. Det blir stenkoll på maten nu framöver och jag ska antingen gå till gymmet, träna fotboll eller innebandy, eller ta en långpromenad varje dag. Jag ska också börja med alli, det är tabletter som ska göra viktnedgången lättare och snabbare. Och alla ni moraltanter eller folk i vilken ålder som helst som sitter och tänker att nej gör inte så och ät inte det, du behöver inte gå ner i vikt. Till er ber jag er att vara tysta om det för jag vet själv vad jag behöver eller inte behöver och jag behöver verkligen inte massa negativ energi och inställning omkring mig, tack. Så ate... Nu är det dags att börja om igen. Lets Do this

dag på stan

Idag gick vi upp tidigt , jag och tuva , och nu sitter vi här på bussen påväg in till stan. Innan vi kommer fram tänkte jag slumra till en stund , är så sjukt trött. Blir väl så när man inte somnar på kvällarna. Men iaf , det blir ett par timmar på stan och sedan kör jag hem med farfar. Kanske blir gym ikväll och sen chill framför teven ! Hörs sen. Puss

bra emmi och tuva

Lite stolt är jag över mig själv. Jag och tuva har nämligen precis tränat en timme på hälsofabriken, gymmat alltså. Känns bra att jag faktiskt gjorde något vettigt för första gången på flera dagar. Känns bra i kroppen och kan fortsätta min kväll med gott samvete. Det blir film med tuva och lite grönsaker, dipp och vindruvor. Imorgon ska jag se om farfar har tid att övningsköra med mig och så ska jag kanske in till stan och leta present till Nike som snart fyller 17 år. En sak är säker jag , jag tänker inte göra ingenting imorgon. Slut med det nu !

in your head

-sådär, nu blev det lite väl arg och deprimerad känsla här på bloggen. Så kan det vara. Men nu tänkte jag berätta vad jag har gjort för något idag. Skulle kunna sammanfatta det hela med: ingenting. Jag hade planer men tyvärr blev det inte som tänkt. Men imorgon så :)

Nu ska jag kolla på american pie, skratta lite och sedan somna och vakna upp som ny imorgon och pepp på dagen. yeeeeeeeah right? Jorå.

Så hejdå kompisar, vi hörs imorgon. Puss


forget it


varning

2 riktigt jätte hemskt- fula bilder på mig själv kanske kan få smilgroparna att röra på sig ändå.





haha usch.


stay strong

Jag hatar allt.


details in the fabric

Duktig jag känner mig efter att ha pluggat ända sen klockan 8 ! Jag har skrivit klart ett par arbeten så att nu kan jag somna gott, men jag missade dock min bestämmda sovtid. Damn.




så glad är jag nu. hahahahah herre

jag tänkte lägga sovlåt men youtube vill inte samarbeta med mig, så har det varit de senaste dagarna. Datorn bara hänger upp sig på den sidan..


såjaa

Nu har jag varit ute på en liten promenad. Inget extremt precis men alldeles lagom. Har också handlat lite vindruvor och Cola light inför kvällen som kommer bestå av en stund av samhälls och religionsplugg och sedan en film. Mhm allt för mig.

för länge

Jag vaknade för sent idag igen. Vänt alldeles för mycket på dygnets timmar vilket inte bådar gott inför skolstarten. Därför ska jag försöka att somna relativt tidigt ikväll. Jag ska ligga i min säng halv 11 och där med basta !! Men innan det hade jag tänkt att skriva på min låtanalys, läsa lite religion och gå ut och gå. Blev ingen promenad igår , jag vet inte varför, jag var väl för lat helt enkelt. Men tänkte det att nu ska jag ta mig några timmar då jag bara glider runt och vaknar till, men också läser lite läxa. Sen vid 4snåret då ger jag mig ut. Japps. Så puss så länge. Vi hörs sen.

After afterall

Jahopp. Vad hittar man på en sån här dag ?
Jag tror nog att jag inte ska göra någonting. Absolut ingenting. Sitta hemma, lyssna på musik, kolla teve, äta och sen till sist ikväll ska jag nog plugga, ja ni plugg den 1 januari låter lite väl deprimerande, men you gotta do what you gotta do. Måste skriva en låtanalys ur ett samhällsperspektiv. Najs!

Jag ska också försöka palra mig ur huset på en promenad för att rensa hela kroppen från allt. Blev lite väl sent och allt sådant igår. Jaaaaaaaaaa så det vore bra för lilla mig. Promenad och plugg, så ser min kväll ut. Eran då?


Åh ibland överraskar jag mig själv med min skönhet. Så snygg, bara väntar på ett modellkontrakt. Nej inte riktigt kanske men dte jag ville ha sagt var att jag älskar min macdonaldströja och vi ska dejta varandra idag.
bilden är inta tagen idag eller igår, tyvärr. Där hade jag lite hår på huvet nämligen ;)


Nyår

Okej, jag hade precis skrivit en massa text om hur 2011 hade varit och betytt för mig och så hänger sig datorn och texten försvann. Ja ni vad ska man göra ? Inte f'n tänker jag skriva om det , för så bra skrivet var det inte. Så jag sammanfattar det såhär; ett år fyllt av allt möjligt. Tråkigt och ledsamt vissa stunder och väldigt roligt och fantastiskt andra. En sak är säker iallafall och det är att nästa år , 2012 kommer bli awesome. Bal, student, flytt, universitet och ett nytt liv och en ny vardag. Bra matcher att döma och allt vad det hör till. En sommar med jobb i Göteborg och förhoppningsvis ska jag hålla mitt nyårslöfte, att bada utomhus i sommar nämligen.

Lite bilder frå¨n gårdagens firande. Den första är ju ingen höjdare på mig kanske. Men det gör absolut ingenting.








RSS 2.0