hide away


Vem fan orkar nånting? Inte jag, trött på allt.


how can love stand a chance again

Hemma ifrån en helg fylld av träningar och match.
Jag känner mig stelopererad och imorgon kommer träningsvärken spränga min kropp, längtar!


jag kan få dig när du vill

Snart kommer Josse E och hämtar mig och Nike och skjutsar oss till Odensvi där hela fotbollslaget, eller delar av det kommer spendera helgen i. Fotbollsläger står på schemat och det är blandade känslor från min sida. Jävligt bra för kroppen att träna stenhårt för att komma igång innan matcherna startar, lagkänslan byggs på och allting sånt. Men att ligga på luftmadrass, svettas och allt sånt är ingenting jag ser framemot, men det är väl bara att göra det bästa åt saken. Imorgon kommer Jocke och Andreas ner också så att vi kan döma tillsammans.

Nu ska jag packa ihop det sista innan hon kommer, vi hörs på måndag kompisar!
Puss take care


every day and every night

Åtvidaberg är verkligen en håla med en massa kockosbollar.
Som igår när jag var iute och sprang så blev det så himla varmt så när jag kom fram till sporthallen satte jag mig under ett träd och gjorde lite situps när en kille/man på andra sidan vägen gjorde tummen upp och sa "det ser bra ut". Jag skrattade lite och svarade tillbaka "så bra då!". Den här killen/mannen måste ha tagit mitt svar som en inbjudan till att börja ragga på mig. En svettig trött tjej med olivolja i håret (gör det lenare, har det i håret ibland) sittandes under ett träd och ser allmänt äcklig ut. Han går över, presenterar sig för mig och börjar prata med mig och frågar mig massa saker, vem jag är, vart jag bor och liknande. Efter ett tag går han sin väg. Dum som jag är hade jag ju berättat vart jag bodde så när jag springer upp för backen till mitt hus ser jag honom där! Hur weird? Jag blir iaf "tvungen" till att gömma mig bakom en skåpbil, han var fan knäpp. Till slut gick han sin väg och jag kunde fortsätta hemåt.

Efter det tog jag mig ett bad och drog iväg till Jossan där andra trevliga människor också befann sig. Jag drog dock hem tidigt och la mig i mammis säng där jag somnade, rätt sent. Jag vaknade sent också, blodsockermätaren visade 2,8 och jag var en aning snurrig i huvet och i hela kroppen. Jag fick i mig frukost och sen blev allting som vanligt igen. Lunch har åkt ner i magen också och nu funderar jag på att ta mig en promenad och att gå förbi Ica och införskaffa mig en pepsi max tills ikväll och tills imorgon. Imorgon ska jag förresten på träningsläger med fotbollslaget. Jag ska också döma en match, F16, på lördag. Det betyder regelboksplugg all night long efter träningen ikväll!

See you, puss :)


Simon busunge!
På måndag kommer dom hit mina små kusiner.
:)


butterfly fly away

Visst är det galet varmt ute? Skönt, för att det var på tiden!
Idag har jag hittils hunnit med att träffa Sandy på Sandelius där vi pratade om mitt kommande år som ordförande i elevrådet och jag säger då det, ångesten kryper på! Jag har också ätit middag med Nike, alla andra är borta! Tuva mamma och pappa är i Vimmerby på fotbollscup, Karro jobbar och snart ska jag iväg till Jossan på Grillkväll. Men först ska jag ut och springa en vända, sitter här med träningskläderna på, ska bara fixa lite, sen blir det svett svett och massa mer svett på min kropp!

Så nu gick jag, puss!


mhm.


tears dry on their own


geni.


you are the one I need

Jag ska sammanfatta harry potter med 2 ord, fantastisk och sorgligt. Sjukt bra film och sorgligt att det är slut nu. Sista filmen. Buhu. Men all kärlek till Neville Longbottom, jag säger bara det. Så glad för hans skull, hehe.

Tränat har jag också gjort idag. Nu blir det ett bad och sedan film, sen sova och upp imorgon och träffa Sandy!
Vi hörs, puuuuuuuuuuss


med ena foten utanför

Jag mår bra och det blir vackert
och lika sorgset som förut
men här finns inga brustna hjärtan
alla ser likadana ut
alla ser likadana ut

jag undrar hur du gör
om det är lättare att falla
med ena foten utanför ?


as the years pass us by

HEJSAN.
Måndagen är snart slut och idag har jag målat på altanen, borrat och sådär. Har också övningskört med mammi och klarat av höstsäsongens första fotbollsträning. Skönt att komma igång igen! Imorgon väntar Harry Potter på mig, hela familjen åker in till Linkan och kollar på bio. Sedan blir det ännu en fotbollsträning.

Nu sitter jag med hårinpackning i håret, det har blivit lite bättre nu. Tack vara en massa olivolja och en rad olika slags inpackningar, studenten 2012, here I come!


seaside

kommen und mich umarmen

Jag saknar dig


älskling hör på jag tar steget

Jag säger det igen.
Melissa Horn lyckas alltid med att röra till det för mig. Hon gräver sig djupt inpå och berör. Hon är enligt mig världens bästa sångerska och låtskrivare, varenda låt har en mening, ett budskap och det är en konst i sig att lyckas med och hur fint är det inte att sjunga på svenska? Jag tycker om det så himla mycket. Bästa låten med Melissa som jag tycker är "vår sista dans." Den har betytt mycket för mig och den är så otroligt fin. I vinter sen så ska jag på hennes konsert i Linköping och jag längtar. Gissa hur många tårar som kommer rinna nedför min kind?

grymt söt tjej också på toppen av all talang.


after all

Blev inkallad till att döma match på linjen och det gick helt okej. Var värt pengarna iallafall så det känns riktigt bra. Ska bara lämna in pappret så är dom där på kortet, hehe.

Ska leta efter min syster Tuva och ge henne en fet kram nu.
Puuuusss


would you know my name

Hej!
Dagens planer är att städa mitt småstökiga rum och att ta en löprunda ikväll. Det gjorde jag nämligen vid klockan 11 igår och det kändes bra, blir lite stolt över mig själv. Bra emmi, typ. Och detta är säkert jätteintressant för er att veta om. På samma sätt som jag ska gå och laga mat nu, det vill ni veta, va ?

Precis, jag visste väl det.
Tjing puss


är du redo för

Hemma från matchen. Det slutade 4-0 vilket är rent ut sagt skitbra för Åffs position i serien! Det började regna, verkligen ösregna och blixtra och åska igen, såklart. Whats up med that? Aja, snart är det mat och sen säng för min del. Kan hända att jag sätter på mig mjukis och kollar på någon film. Det märks.

Puss

Bild från gårdagens fest hos Patrik! Bilden är lånad av Alex.


does that make me crazy?

Det här med Norge är sorgligt. Att det finns såna människor som är så genomelaka. Jag förstår det inte och kommer förhoppningsvis aldrig att göra det heller. All kärlek till Norrmännen.

Nu ska jag tänka på annat. Match på kopparvallen för ÅFF. Heja


det här ska bli den bästa dagen i mitt liv

Äntligen fredag!
Så skulle man kunna uttrycka sig, men innerbörden har på något sätt tappats bort under sommarlovet då alla dagar är som fredag och lördag! Spelar liksom ingen roll vilken veckodag det är, man kan göra på ett ungefär samma saker ändå. Det kan man ju tycka är bra eller dåligt, jag har ingen åsikt.

Amen iallafall. Fredag om ni missuppfattade mig på något vänster. Idag ska jag först och främst ta mig ett bad, raka benen (love it) tvätta håret och alla såna saker. Sen efter det drar jag på mig lite kläder och vandrar bort till apoteket för att hämta ut lite nödvändiga diabetessaker som jag har slut på hemma i sjukskåpet! Efter det fortsätter jag bort mot Mathias och ger honom 100 kronor som jag är skyldig honom. Efter det vandrar jag hemåt igen och byter om. Ska iväg på en liten fest ikväll så vill gärna ha lite festliga kläder på mig. Tror det blir min nya Svea klänning, den gillar jag mycket. Den är mig. Jag hoppas också på att kunna få övningsköra innan kvällen med lilla mammi och visa henne att nu vet jag mer.

Dom kom hem igår förresten, glädje.


vår sång är dum

Hälsa till satan, vi hörs.
Time for bed menar jag.
Godnatt


when all is said and done

Okej, sitter här som ett fån igen och grubblar. Över mitt förbannade hår. Låt mig säga såhär, k-a-t-a-s-t-r-o-f! På't ungefär. Jag överdriver inte när jag beskriver håret som askort, verkligen kort, slitet som aldrig förr, som tuggumi, det går sönder, brunt med skiftningar av svart, röd och framför allt grönt. Det syns inte så dant på bilder jag tar, men i verkligeheten, ajsing. Jag får helt enketl låta håret vara, ingen färg, ingen plattning eller värme på ett X antal år. Jag måste hålla mig nu. Bara en massa inpackningar och sånt som är bra för håret. Jag vill gärna ha en fin frisyr när jag tar studenten om ett år. Så tummarna hålls nu!

Förslag mottages gärna, såå fram med det nu kompisar?

Som jag skrivit förut. Hatar mig själv haha.

Aja, pga hårkrisen har jag införskaffat mig en hel del inpackningar bla, Ö&B vettni, klippa!

fem stycken olika inpackningar som ska göra underverk. En nagellacksborttagningsmedelsflaska, hehe. Spraydeo och sminkborttagnings sak. Plus en escada parfym som mamma köpt till mig, den gula i bakgrunden som ni kanske ser. Snällis vava?


kärlek är ett brev skickat tusen gånger om

Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt.

- Hur bra?

för jag har gråtit

Karro och jag tog en snabbisrunda på stan. Träffade på Nilla Fischer, nämen? FETT! Och för er som inte vet vem hon är, släng er i väggen. Aja, karro fick med sig en massa fint! Och jag lite skit. Sen tog jag bussen hem, fixade frillan och hjälpte pappa med altanen. Ja ni hörde rätt, ALTANEN! Den fixas, påtiden va , eller hur? Aja, vi drog, jag övningskörde och vi handlade varsin kebabsallad och åt upp den. Sedan hyrde vi film på macken. Det var våran kväll den. Snart ska jag sova för att imorgon ska jag städa mitt rum innan vi tar bilen till Norrköping och hämtar mammi, nike och tuva som har varit i turkiet och blivit feta!

herrå, stor puss kanske.


it is a brand new day

Den här låten är underdrivet bäst! sjukt bäst och han är mmmmmmmmmh bra.


när alla löften klingar falskt

Och här kommer resultatet av en himla massa dumheter. Brunett igen. Inte vad jag ville. Men ey, what to do?






Vad jag bryr mig om nu

Alltså jag sitter här och känner att jag vill göra ett intryck ändra på saker och ting i världen och få göra något bra. Få människor att inse. Att bli sedd och lyssnad på. Men det är totalt jävla meningslöst. Jag menar vad är det för jävla skit värld vi lever i ? Ursäkta mitt språk men jag bryr mig inte, inte idag. All denna förbannade media som gör att vi ändrar på oss för att passa in i någon slags mall som vi egentligen inte vill vara del av. Svälter för att bli sedda, sminkar oss för att vi tror att det är snyggt. Vem är idioten som kom på att vi tjejer främs av allt ska kleta sån skit i våra ansikten? En massa skit är vad det är! Och förresten, vems jävla idé var det att vi ska gå omkring i klackar så att våra ben ser längre ut och därigenom får vår kropp en smalare figur? Vem fan är idioten??

Jag har sedan jag varit liten stått lite utanför och kollat på alla andra tjejer med de rätta kläderna och attityden, enligt denna mall. Jag har varit den som stått där, varit med på ett hörn men inte riktigt lagt ner någon tid. Men helt plötsligt blev jag äldre och började på något konstigt sätt bry mig. Jag har köpt nya klänningar, så många att nu får det fan vara nog. Lagt tusentals kronor på att mitt hår ska bli fint, men det slutar såklart med att det ser ut som ett risbo, förjävligt rent ut sagt! Jag sminkar mig ibland som en tok, sitter uppe om nätterna, stirrar i spegeln och önskar jag vore någon annan. Jag har perioder då jag frenetiskt försöker tappa i vikt, inte för att jag hälsomässigt behöver eller borde, utan pga denna jävla mediagalenskapen!

Hur lågt har jag sjunkigt egentligen, vem fan ligger och gråter om natten för att håret är torrt, vem fan kollar sig själv i spegeln minst 7 gånger innan hon sätter foten på första trappsteget utanför dörren? Alltså jag skäms. Jag som alltid var tjejen, med mjukis, utan smink, som struntade i allting som hade med utseende att göra. Jag ville bara vara,, leva och ha kul. Det var också då jag var som sötast. Som gladast. Och nu, ångest hela jävla fucking tiden över skit som egentligen inte borde påverka mig överhuvudtaget.

Jag vill kasta glas i alla fjortisars huvun, spotta på alla som tror att dom är så populära för att dom är snygga, för att dom passar in i en jävla skapad mall. Jag vill
skrika ut så att något händer. Jag vill bara kasta sten på alla idioter som skapar alla dessa förbannade galenskaper.

Som sagt, ursäkta mig.
Men vafan hände med "det är insidan som räknas"?
Det räknades tydligen bara till man fyllde 12.

Bläääääääääää peace out.

Tycker dock att klackar tex kan vara snyggt, men ni förstår vart jag vill komma med inlägget.


call your girlfriend

Så jävla dum i huvet. Man kan ju tycka att man ska lära sig av sina misstag som jag skrivit tidigare, men nej, jag tror den egenskapen hoppade över mig. Tappat en kromoson på vägen, eller typ bara inte fått några såna gener när jag föddes.

Aja löshåret är gooooooone gone gone. inte min grej och min hårfärg ser ut som helvetet. Ska fixas så snart som möjligt!
Jag hatar mig själv. pusshej


it is a brand new day

har nyss satt in lite extra hår på skallen, en sk hårförlängning. Inte så långt men ungefär 5 cm längre än vad jag hade på längden innan och tjockare svall såklart. Men trots att det blev lyckat, ser nämligen rätt så normalt ut gör det mig ledsen. Jag blir ledsen på mig själv. Jag klarar aldrig av att låta det vara. När jag får en tanke att så där vill jag se ut, då gör jag allt för att så snabbt som bara möjligt fixa till det. Jag önskar att jag kunde låta bli det. Jag vet ju hur jag kommer se ut när förlängningen tas ur. Jag kommer vara flintis och jävligt ful i håret. Så är det och det visste jag innan jag satte i det men jag ville liksom inte lyssna på det eller tänka efter på konsekvenserna, glömde bort det negativa och tänkte bara go for it, nu kör vi! Det är en egenskap med mig som jag ogillar starkt. Det där impulsiva snabba agerandet. Det kostar mig mycket pengar och det förstör, bara förstör allting.

Med det sagt vill jag bara påpeka att jag tycker att håret ser bra ut. Det är känslan jag vill få bort bara. Damn ....

Jag blir aldrig nöjd. Sådan ångest över mig själv varje dag. Jag måste vara galen.

Före (tagen när jag klippte av mig håret. Några veckor sedan):


Lite slingor och en förlängning senare:


ursäkta min franska

hårfärgen är fixad, fan va skönt.


I am telling you

Att jag aldrig lär mig! Jag blir så frustrerad på mig själv.
Igår slingade jag håret och tog ur färgen för snabbt vilket resulterade i gula och oranga nyanser, inte snyggt någonstans alltså. Jag kommer därför dra på mig mjukis byxor och ta en sväng förbi affären för att se vad man kan göra åt saken. Dock inte brunhårig igen! Tror jag ska slinga håret i en mörknlondfärg! Aja, det blir ingen utgång för mig ikväll då alla pengar kommer läggas på det här, plus att jag inte får tag på märta, hon är i Irland och vet jag ej när hon kommer hem.

Nu drar jag och dör en stund, hej


lets start living

Hej igen!
Nu är jag tillbaka framför datorn efter att ha spenderat helgen med släkt i Norsesund/göteborg. Det var som alltid lika trevligt och mysigt, mycket crocket, god mat och massvis med kärlek! Men som sagt nu är jag hemma igen och det är en skön känsla som sprider sig från topp till tå, bakochfram och ut och in, upp och ner till och med. Ska bli skönt att få sova i min egen säng istället för en luftmadrass i en bastu. Inget illa med det, men mitt rum är snäppet bättre. Möjligtvis 2! Men innan jag går och lägger mig ska jag självklart kolla på VM matchen som spelas om två minuter mellan Japan och USA. Jag har inte bestämt mig för vilka jag hejar på. Men om jag skulle satsa pengar skulle dom läggas på Japan. Dom är riktigt bra. Efter det blir det en PW eller en löptur. Jag har ett mål, ett viktmål som jag tänkte nå. Måste också ha någon konidtion tills fotbollen och dömandet drar igång igen!

Nu blir det bilder och match.
Puss










kring such a fool


it was alright

Packar väskan och drar ner till Götet ännu en helg. Denna gång för att spela crocket med släkt. Hem igen på söndag!

seeeeeeeeeeyou puss


Meantime I wait for the next time

What would you do?
If I walked up to you


Såhär känner jag för Sveriges insats just nu i semifinalen;

Och såhär känner för för att www.Johannagiidholt.blogg.se fyller 18 år idag! Grattis gumman



Charmig bild på snyggve från hennes blogg, got to love her, eller hur?
Hon är underbar och aldelles jätteglad tjej.
finis och grattis igen, vuxen nu juuuu!
Wey röjer stan varje heelg nu
nästan.


it couldn't be better

Jag längtar jättemycket tills februari då jag tar mitt pick och pack och drar till Tyskland i 5 dagar och bor hemma hos Karen och går på karneval! Det kommer bli hur kul som helst. Massa mys, fest och kärlek! Saknar henne massor. Kommer bli kul. Tyskland är stort. Beställer biljetten om några månader, feeeeeeeeeeett bra, som sagt längtar som bara den!!




thought you would always be mine

Jag vill bara bli nöjd någon gång. Det är jobbigt att gå runt, funderandes på vad jag kan ändra på härnäst med mig själv. Det handlar mest om mitt hår. Älskar mitt hår och hatar det på samma gång. Det ska ändras på måndag och det är förhoppningsvis sista ändringen. Fan emmi, fan.
Jag är iaf hoppfull. Ni får se på måndag.


jag hoppas att marken du går på går sönder

Okej, jag har kollat på bilder på mig själv och konstaterat att jag ser ut som om jag vore ungefär 15 år gammal. Men är WRONG, fel, jag är 18 för alla som undrar. Född 93... även om jag ser ut som 96a...


18 punkt slut.


I am overboard

Igår kväll kom jag hem ifrån götet vilket känns bra! Drar dit med tvilling och pappi igen på fredag för släktkalas och crocket cup. Men innan dess ska jag andas, ta det lugnt och hinna träffa lite kompisar. Idag tex ska jag träffa Anna en stund. Snacka lite och mysa. Sen så är det ett måste att kolla på Sverigematchen som sänds ikväll. Semifinal, hur bra är inte det? Ungefär lika bra som att jag har fått en ny mobil. Svårt för mig dock att hantera toutch, men vad gör det om hundra år när allting kommer omkring? Men innan dessa planer går i verket ska jag göra det jag har velat göra nu i en veckas tid. Lägga mig i badet, använda hårinpackning i håret, raka benen så jag får den underbaraste känslan som finns, alla tjejer förstår! Sen så ska jag fixa min naglar och bara sätta mig i solen och ta det lugnt!

men puuuuuuuuus


Give me love

Stronger than before

it is taking me higher

Måndagen håller på att ta slut. Imorgon kommer pappi och hämtar upp mig och Nike så åker vi hem till Åtvidaberg. weeeeeeeeeey
Men idag har vi knappt jobbat, satt upp ett bord, klippt lite gräst, tuggat pinnar, alltså gjort det till flis och varit i både Borås och i Alingsås på olika affärer. Bland annat Nelly.com-outlet, det sög! Det var inget bra där. Men i Alingsås köpte jag mig en randig tröja för 60 kronor, värt. Men nu ska jag försöka att inte handla mer kläder på ett tag.
Nu luktar det mat i huset, tur för att jag är så himlans hungrig just nu, länge sen vi åt!
Vi hörs, puuuuus

take me away

Okej, jag menade inte att jag ska färga tillbaka till brunt i håret när jag skrev sådär igår. Absolut inte, jag ska vara ljus. Så missuppfatta mig inte!
Nu är det arbetspaus för mig Nike, farfar och farmor. Det är ju Sverige-Australien på teven. Kvartsfinal! Heja Sverige!
Vi hörs!

innan jag kände dig

Jag har blivit vald av andra
Det är min hemlighet
Den ena saknar känsla
Den andra ödmjukhet
Dom hade något gemensamt
Jag blundade för det
Jag har alltid hållit hårt
om dom jag inte orkat med.

Jag har skrivit mina regler
Ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut
När någon bad mig tänka om
Det kanske kommer kännas
Det ror jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften
utan det jag gör

Melissa Horn. ren kärlek för mig.


Brunett var rätt. Jag är inte brunett längre.

let it be

Sådär ja, ännu en dag har gått förbi! Snart går solen ner och mina ögonlock dom med, förhoppningsvis. Idag har vi hunnit med en hel del saker i trädgården. Vi har fixat klart grusgången som vi har grävt ur och lagt nytt grus på, fint blev det. Sen så har vi klippt en massa småträd och burit omkring på dom. Jag har också hunnit med en massa lågt blodsocker! Alltid lika roligt, hmm. Vi slutade jobba ganska tidigt idag, runt 3 tiden så att farmor och farfar kunde bada i vattnet och efter det drog vi till Alingsås och övningskörde för första gången på en väg! Det gick, okej. Inget briljerande men inget farligt. Det osm var farligast var tusiken farfar, herregud. Han är söt han, hehe.
Nu ska vi här kolla klart på harry potter som går på teven, äta melon och sedan gå ut till stugan för att somna in för natten. Nu är det bara några dagar kvar och imorgon är det Sverigematch, weeeeeey!
Puss och hejs kompisar.

cause I can do it better

kämpar på med allt trädgårdsarbete med sikte på att få åka hem på tisdag! Just nu har jag lågt blodsocker, det är därför jag sitter här och häckar. Ska snart ut och hjälpa till med allt. Nu håller vi på med att klippa ner en massa små träd som inte ska vara där dom är. Kul va? Jätte.
Men bara så att ni vet, puss

just a dream

Okej, jag är velig.
Men när jag har fixat ihop pengarna kommer jag fixa mitt hår så att det blir hur bra som helst. Kommer bli grymt. Eller fett, vad är det man säger?
Aja, jag har iallafall tittat på alternativ och har bestämt mig men tänker inte säga för vad. Det märks om en månad ungefär. Men det kommer bli bra.

and I am falling for you

Hänger i Göteborg. Eller aa i Norsesund, det ligger mellan Göteborg och Alingsås. Här är jag med Nike för att vi jobbar hemma hos farmor och farfar i deras trädgård. Slit jobb så att säga. Idag har vi fixat med massa grus, grävt och rensat ogräs. Vi har också övningskört, det gör vi varje dag. Vi har också tagit en tripp till Alingsås där vi handlade mat, stannade vid Nääs fabriker, där köpte farmar nya röda underbara converse till mig (!!) och ett par snygga LEE-jeans till Nike. Hur snällt? Imorgon blir det ännu mer jobb, men nu ska vi kolla på harry potter, dricka colalight och sedan gå och lägga oss i våran stuga som Nike och jag lånar tills på tisdag. Det är mysigt!
Vi hörs så fort som möjligt. Puss take care :)

jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen

FETT!
Vilken idé jag fick.


again and again and again

Städar och rensar ut rummet. Ska byta rum med Tuva. Får duga. Blir bra.


all I wanted from you

Jag gillar att jag och Nike kollar på the bachelor. Killen som det handlar om har insett att han valt fel tjej och vill ha den andra. När han berättar för tjejen han har valt från början och friat till att han vill göra slut blir vi förbannade och säger att så gör man fan inte och vilken idiot han är. Men sen när han pratar med den andra tjejen som han är kär i och som han vill ha tillbaka säger vi åh vad han är söt ta tillbaka honom han är ju ur gullig!

Hur mycket dubbelmoral är inte det??


jag tittar över axeln och ser dig blinka till

Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö.

fyfan vad skönt

Karro köpte den här finingen till mig idag. Jag ska såklart betala henne. Men den är iallafall köpt på BIK BOK och deras rea för bara 99 kronor! Svart som ni ser med en axel och jag gillarn jättemycket. Så värd.


when I arrive

Klippt halva gräsmattan och "lagat" mat åt familjen. Lite vuxenpoäng till mig, bara några.
Lyssnar på timbuktu, sjunger med, tänker lite och väntar på att Märta och jag ska ut och gå en runda. Röra på oss, bra! Ska i säng tidigt inatt också, blev sent igår plus att jag ska till vårdcentralen klockan 8 (!!!?) och ta blodprover i armen som ska skickas till US, diabeteskontroll på tisdag.

Tänkte kanske visa er alla mina klännigar. Jag har fått litet av ett beroende av att köpa nya klänningar. När jag var liten, ung och allt sånt där var jag inte ett dugg intresserad av sådant. Klänning var för tjejigt och det ville jag inte va. Det var jag inte. Men nu, något har hänt med mig, det är galet. Men kanske, måste få tag på kameran bara.

MEN PUSSHEJ så länge.


don't call my name

Dena underbara ska jag få.
Minst lika bra som en I fucking Phone, minst.


the only thing that is on my mind

Inatt kunde jag inte somna förens klockan slog lite över 3. Jag vet inte varför. Kan vara pga värmen som liksom letar sig in och vägrar försvinna ur mitt rum, trots att fläkten står på och låter all the time. Kan också bero på att jag totalt vänt om på dygnsrytmen, men det tänker jag tvivla på. Jag måste hitta ett sätt att lyckas somna på. Öppna fönstret kanske, sova utomhus eller varför inte lägga madrassen i källaren? Förslag? Alternativen är många och orken är låg, life is a bitch!

Sicken trött brud inatt.
Och fråga mig INTE varför jag sitter och tar cambilder på mig själv mitt inatten klockan 2 som ett mongo som är förvirrad och inte vet vart hon är eller vem hon är. Sån är jag och så är det bara, inget att göra något åt.





Trött ser jag ut iallafall. hehehheh


and took me to heaven

Det har regnat, åskat, blixtrat och varit massa sol idag. Konstigt väder hela tiden.
Tänkte visa er en bild på en ny mobil som jag ska få snart ! Äntligen, min är gammal, ful och trasig.

Tuva har kommit hem idag från Sportscamp! Och igår köpte jag mig 2 filmer som jag har kollat på. Har liksom inget intressant att berätta mer än dessa saker så nu loggar jag ur datorn och kollar på Åff matchen på teve. Och just deeeeeeee, Sverige gick vidare i gruppen, gött!

nej bildsakimaken vill inte fungera på blogg.se idag heller, chockerande? Nej!


benen på ryggen

haha remember bilddagboken?
Haha så liten och så pinsam.

5 november 2008

13 december 2008

18 januari 2009

1 februari 2009


you belong with me

Fredag och min första dag på sommarlovet! Sommarskolan hade ju avslutning igår, blev bjudna på glass, men duktig som jag är sade jag nej tack! Idag ska jag träffa Märta och ta det lugnt, vila min fot som skadades igår på träningen. Användes som en extra fotboll åt Nike, haha ! Men det känns så mycket bättre idag, men gör fortfarande lite ont. Åkte ju till stan igår med och hängde med Johanna innan träningen. Fick med mig en lång orange (ungefär) tröja och en ring. Drack Kaffe (!?) och det var inte så äckligt som jag alltid tyckt förut, vad har hänt med mig?


stackars foten igår kväll!

Där är den nya ringen, en ödla! Jag gillar den.


RSS 2.0