Att väntan inte leder nånstans

älska nationella provet, det gick så bra! Grym jag var dååå.
Eller inte.... gick väl an, hoppas verkligen på ett G, är på gränsen tror jag.


Garvar åt snubben som flash me miss Piggie

men åt helvete kordinatsystem, räta linjen, alla andragradsekvationer och alla äckliga olikheter.
Jag ogillar er så starkt så starkt


Lost and insecure

likgiltighet är inte min profet
därför säger jag vad som känns när jag ser något fel
Petter.


I hear you are asking all around

Dra åt skogen dumma matematik som jag inte förstår mig på. Jag måste seriöst ha något hjärnfel, jag förstår ju ingenting av alla siffror som snurrar runt på pappret, och jag bryr mig inte heller. Jag.tycker.inte.att.det.är.intressant.och.viktigt.

Men tacka vet jag www.Matteboken.se, där har dom videos och allt möjligt på hur man löser allt, hell to the yeeeah
 
Tummen ner för mattenationella imorgon. så söt. tack jag vet...


jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

En bra match blev till en skitmatch igår kväll. Det släpps nu!
Skola, hem, sova och plugga till nationella prov i matte B imorgon. Wiho, älskar mitt liv...


just join the cirkus like you wanted to

 

haha mamma och pappa var som sagt på fest igår...


take my hand and walk with me

Jag älskar dig världens bästa!
Kolla vad fin hon är min mammii:


är det såhär det känns att vara lycklig

Jag är väldigt trött! Men ska ta cykeln ner till eksågen och döma en 7manna match idag igen. Sen blir det att kolla på Åff och sedan spela egen match efteråt. En dag full av fotboll, helt enkelt!


Hörs sen kompisar!


här finns ingenting att klaga på


grymt!


And we mean to go on and on


Här behövs ingen text inte, mer än Grattis!


If they're only for good times

Åh jag vill handla nytt. Jag vill sitta ute i sol, jag vill gå på fest, jag vill klä upp mig. Jag vill skratta och jag vill dansa. Jag vill krama mina underbara kompisar, toka mig och bara vara jag!
Men nää, ensam hemma i huset... alldeles ensam och övergiven...

Blev iallafall god soppa och lite vin till mat. (så blirre pappa när man lämnar vinet framme, hehehehe) Men som sagt i min ensamhet...


Gangster!!


But I have grown too strong

Sådär ja, nu har jag dömt 7manna matchen. Det gick bra! Så nu har jag tjänat lite pengar. Men nu måste jag gå ut, får nämligen inte vara i huset när pappa har gäster så jag måste hitta någonting att göra under en timme... får se vad :)

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul.

- Jag älskar den låten! Jar of hearts.



I can see your halo

Godmorgon, eller snarare god middag!

Idag ska jag iväg till eksågen och döma en 7manna match, P01 blir det. Samma sak gäller imorgon, fast vid 12 snåret. Det är välbehövliga pengar som kommer användas till ett par nya byxor jag måste/vill köpa! Påtal om att köpa, igår hann jag med en sväng på stan innan jag tod tåget till Mantorp, jag köpte mig en ljusgul lite kortare tshirt (åh så fin) och ett par örhängen, jättekär blev jag. Efter det åkte jag som sgat till Mantorp och till Karen där det bjöds på mat, skratt och charader. Jag hann med halv 12 bussen hem till Åtvidaberg och så somnade jag snabbt när jag kom hem. Efter att jag har dömt idag ska jag hem snabbt, ta på mig mjukis och dra ut på en powrwalk, jag får inte vara hemma runt klockan 4-5, pappsen och mammi är med på en fest och då ska pappa ha lite folk här hemma innan dom cyklar vidare. Det är cykelfesten alltså.

MEEEEEEEEEEEEN...

Det är tråk att Karen snart åker tillbaka till Tyskland, det är inte kul! Nu måste vi ta vara på tiden så bra som bara möjligt! Tjejkvällar, sovmys och massa annat ska det bli under de kommande 3 sista veckorna..
Såhär ledsna är vi:



<3


you stopped the clock the second time around

Och det är äntligen fredag, som jag har längtat!
Dagens planer är att först vara i skolan, skriva en engelskauppsats på lektionen om två stycken engelskaböcker. Sen så ska jag skynda mig hem, platta till håret, sminka mig och byta till lite småfestligare kläder. Jag ska ta bussen in till stan, hinna med en jättesnabbrunda, har lite småsaker att skaffa mig. Ex sminkborttagningsservetter, ett par skor (maybe) och ett läppstift som jag vill ha. Men vi får se. Efter det tar jag tåget till Mantorp för att umgås med Karen. Hennes värdsyster ska ha en middag eller liknande för en kompis som ska flytta till Frankrike och det skulle vi vara med på. Det blir en väldigt trevlig kväll! Sen tar jag tåg och buss hem till Åtvid igen för att tagga inför att döma match halv 2 imorgon.

Egentligen skulle jag vilja hinna med att träna lite också, men det får bli imorgon. Powerwalk ftw!


Kockos ögonfransar...


From the ice inside your soul

Det är svårt att sätta tankar och känslor i ord som gör dem rättvisa. Men när jag nästa gång blir ledsen och intalar mig själv att önskar att jag hade det jag en gång hade ska jag kolla på bla dom här bilderna och kolla på smilet, att jag klarar mig utan. Så mycket bättre. Att jag är glad, så happy.


































There's no way i could be stopped

Åff matchen slutade 2-2.
Jag har funderat länge på om jag ska ta mig en powerwalk, men aaaaaaaae orken ligger på noll ikväll. Jag måste förresten tagga för morgondagen, då tar jag både buss och tåg för att hälsa på Karen i Mantorp! Underbart.

Men jag är på sämsta humöret idag. Ingenting vill bli som jag vill att det ska bli, så bläääääääää

Vilken mongobrud.


anywhere you are I am near

Sådär ja, nu är IG-oskulden tagen. Ae vad sexistiskt jag får det att låta. Men IG på geografiprovet idag har fixats. Jag slängde provet i soppkorgen när jag skrivit det, ville inte få det rättat, men såklart tar Lars Björk upp det och rättar det ändå. Tur jag har behöver jag inte göra något omprov. Jag har aldrig fått IG på ett prov... sorgligt att idag ska vara den dagen.

sorgligt.

Aja, idag ska jag på ÅFFmatch, chilla lite på läktarn och sedan ta mig up på en powerwalk, ikväll igen. Jag var så nöjd efter gårdagens, gick hur långt som helst och det kändes i benen, underbar känsla. Men med allt detta sagt går jag upp till mitt rum, lägger mig i sängen och sover någon timma, skönt, det behövs.

Hejs


Of our glory days

Nu fick mitt samvete en smäll. Efter att ha tokslängt i mig en massa onyttiga chips måste jag bara ge mig ut på antingen en promenad eller en löprunda, jag har dock inte riktigt bestämmt mig än för vad. Men en sak är säker, här måste kalorier förbrännas! Stoppa fingarna i halsen kanske, eller kanske inte. Geografin går åt helvete också på toppen av det, jag har totalt hjärnstopp, jag vet inte vad det är med mig. Men jag kan inte riktigt få in i huvet all information, jag får väl offra mig, ta på mig ett IG den här gången.


så sant så sant


sometimes it hurts instead

Plugg hit och plugg dit. Kan man få göra annat om dagarna/kvällarna, eller? Ae tydligen inte. Jag har geografiprov imorgon, har precis börjat läsa på. Eller nej, det började jag ju med direkt när jag kom hem ifrån skolan, hur mycket har jag lärt mig då? Absolut ingenting. Jag har inte kunnat läsa på det tidigare eftersom att jag har haft andra prov idag, Naturkunskap och engelskaliteratur. Engelskan var helt totalt fucked up, fråga vem som helst!
Försöker få tag i pappa också som är i affären, jag vill att han ska handla lite, men inte svarar han i telefonen inte. Varför har han en om han aldrig tänker trycka på gröna knappen?? Arg jag blev nu.

haha, så ledsen och arg. Buhuuuuuuuuu



and I need you now


SÅLDA!


you are only taking

Oj oj, emmi går all in i natt! Dejt med naturkunskapsböckerna ännu en gång, tredje gången, ni vet vad man säger va? Nä men jag lär ju somna med podsolprofilen i ansiktet, najs ! Jag tänker förbereda mig för en lång natt, en väldigt tråkig och hoppas på det bästa för morgondagen. Ett stort glas Oboy får göra mig och böckerna sällskap.

See you later alligator!
sov gött, en annan lär ju knappast lyckas med det...


Jag saknar dig gubben!
Lillkusinen och gudbarnet, underbar


what you don't know

Snart så är det fotbollsträning på kopparvallen. Jag skulle ha behövt stanna hemma, med näsan i naturkunskapsböckerna och bara råplugga in allting som jag måste kunna tills imorgon, men nej nej här ska tränas tills jag knappt kan gå längre. Eller just ja, det var lätt träning idag. Men träning som träning, jag behöver röra på mig!

Fett sugen på den här med, men blir inget....:

Mia Dress SEK 349, Cutie - NELLY.COM


I hate to turn up out of the blue uninvited


Lyssna på låten. Den är så himla fin. Jag har redan lyssnat klart den på Spotify eftersom att jag tyvärr inte har premium :( jag hittade låten imorse... det gick snabbt.


someone like you

Sitter kvar i skolan och försöker plugga i klassrummet. Hmm är en massa musik på och grabbarna som också är kvar målar på tavlan och busar. Jag gör mitt bästa för att försäka förstå kvävets jävla kretslopp och alla indikatorer, podsol och andra struntsaker! Lite engagerad skulle man ju kunna kalla mig för ändå. Jag sitter ju här och försöker iallafall, vad mer kan man göra??




walk those streets againg


hade jag kunnat säga om jag vore av annat kön.
Ni förstår grejen.


what are words


Chris Medina, ren jävla kärlek. Ursäkta svordomen


jag är högt över molnen

Just ja!
Jag tänker försöka sälja min vita nya converse. Storlek 3,5. Dom är för små för mig och då går det ju inte. 3,5 är som 36or, dom är använda ungeför 5 gånger, dom ser nya ut fortfarande men lite märken.
Jag köpte dom förra helgen! Säg till om ni är intresserade!


Be my head coach

Idag tänker jag plugga tills mina ögon inte kan se längre! jag har nämligen tre eller var det fyra (?) prov den här veckan och jag blir alldeles förvirrad, hur ska jag klara av det? Jag är inte så bra på att sätta mig ner framför böckerna och på att koncentrera mig på att plugga. Jag bryr mig inte om kolets kretslopp, litteratur på engelska och om nederbörd och olika slags moln! Och om det inte intresserar mig är det inte lätt. Inte lätt när det är svårt inte, hehe. Aja det som måste göras skall göras! Det blir min måndagskväll. Kan bli så att jag handlar lite saker som får mig att "vilja" plugga, goda saker alltså.
Men vi hörs sen kanske. Puuussss


let it be

Minnesstund på skolan till låten let it be. Tårar hos alla, hos mig bara rann det. Livet kan vara allt bra orättvist ibland. Men det var en fin stund.


don't speak

Funderade som fan igår på det mesta. Jag ställde mig under en gatlykta påväg hem ifrån Elin & Anna där jag spenderade kvällen framför teven och en liten stund i en garderob. Jag ställde mig som sagt under den här gatlyktan, kollade upp i lyset och tänkte efter. Varför försöker jag lura mig själv ibland att jag inte klarar av det? Varför kan jag inte förstå att jag är gladare nu än vad jag var förut? Jag tror, är inte säker, men jag tror att det handlar om trygghet. Det var tryggt och nu är allting nytt igen, lite skrämmande. Men när jag stod där och kollade uppåt sa jag åt mig själv, skärpning! Nytt är bra och det vet du. Det vet jag. Det känner jag.

C.R.A.Z.Y

nu är jag dock hungrig så att jag spricker.


will you stay with me

Kul att jag försov mig och var jättelåg. Kul att jag slängde på mig kläderna och sprang till skolan. KUL! KUL! KUL!


I can't make you love me

Det blev en vinst med 4-6 mot malmslätt idag. Bra tjejer! Jag lägger in lite bilder från Märtas facebook.

Vi tjejer var och "hälsade" på LFC för någon vecka sen.

Utgång i fredags!

Jossan, jag och Märta


would you know my name

Gamaday idag. Samling om 40 minuter för att åka iväg till malmslätt. Idag måste det fasiken bli vinst.
Jag är väldigt trött, kunde inte riktigt somna igår.
Men hejs, take care puss

jag är positiv.


holding your hand

Suttit "vakt" på balmiddagen. Gick sedan in med märta och jossan, dansade lite, dom gick hem. jag stannade kvar med matilda och dansade lite till. Nu taggar jag till match imorgon.


that should be me

Vilken dag.
Det sätter sitt eget liv i perspektiv.
Jag tänker på familjen och alla kompisarna.
R.I.P


Nu tror du säkert att jag hoppas

Torka tårarna och fixar iordning mig. Drar sedan iväg för att hjälpa till på balfesten.
Peace


jag vet att du har tänkt

Igår svävade jag på moln. Jag lyckades med att döma tydligen väldigt bra som AD på en F-16 match, jag fick matchen godkänd och massa bra beröm, så det kändes riktigt bra när jag Märta och Jossan drog iväg till Linköping och festade.

Men idag har jag gått omkring i stan med mjukis, macdonaldströja, trött ansikte och haltandes med för små skor. Det var lite sådär, köpte nya skor därför. Fejkconverse svarta, fina och framförallt så mycket skönare än dom som är för små. ALDRIG MER 36! Aja, det jag vill komma framtill var att mitt humör svängde snabbt när jag kom hem och fick reda på att en kille på skolan, Jens avlidit. Jag kände honom inte, men ändå man har sett honom varje dag i skolan, på krogen och jag kommer tydligt ihåg hur jag och en kompis pratade om honom förra veckan, vi tyckte nämligen att han var väldigt söt. Jag började gråta och var tvungen att prata med mamma. Så hemskt, så ung. Vila i frid!


Bild lånad från facebook.


give me everything tonight

Skapligt stressad. Måste till anna som är snäll och lånar ut sitt busskort till mig. Jag måste läsa på om att gå AD, jag måste till affären, till apoteket och sen vidare till kopparvallen. Efter det måste jag snabbt som tusan duscha och klä på mig, sminka mig för jag göra på bussen. Jag håller tummarna för att jag ska hinna till bussen, annars tror jag att jag börjar gråta, risken finns. Om allt går som det ska göra kommer detta bli en riktigt bra kväll. Men som sagt, det är tiden som ställer till det.


Macdonaldströja på, fiin


I won't crucify the things you do

Tidsoptimist? javisst! Jag ska döma match ikväll som AD halv 8 och sedan hinna med halv 10 bussen, hur ska jag klara det? Jag är tveksam om jag kommer hinna. Men jag ska försöka, jag kommer stressa ihjäl mig, men sånt får man väl ta. Blir lite utgång, alltså. Men nu är det engelska, see you
take care


shut your mouth and turn me inside out


where do I begin ?

Jag är lite sliten känner jag, efter massa träningar, matcher och liknande nästan varje dag. Men idag så är det helt träningsfritt och matchfritt, sovmorgon imorgon med eftersom att geografin tas bort pga kompledigt. Jag tycker att det känns bra, skönt också att få vila lite iallafall. Blir att gå på ÅFF matchen tillsammans med Anna, världsbästa och sedan kolla på Jersey shore, också världsbästa. Men först måste jag tvätta håret, klä på mig kläder (har sofits på mig nu) sminka mig lite och sedan ringa Annis. Vi hörs sen dååå

Puss

Graffitinagellacket är på. Jag vet att Joel gillart!


my heart is refusing me

Trötta jag sitter ensam i cafét och väntar på att naturen ska ta slut. Jag gör inte provet idag, av vissa skäl.
Men som sagt trött, kanske somna här i soffan?
Match i ryd ikväll, wihoo


you make me feel like

Jag är så glad. Positivt från domarklubben. Nu jäklar kör vi, jag ska bannimig bli distriktdomare så fort som möjligt!
Nu blir det plugg och sovdags.
Puss


Du hade inte fastnat än inte fattat än

Är stressad. Jag har ju som sagt naturprov imorgon och hur mycket jag än läser fattar jag absolut inenting. Jag blir galen. Jag vill ju ha ett bra betyg. Vad ledsen jag blir. Men jag ska dra iväg på fotbollsträning nu, borde egentligen för mitt betygs skull inte träna utan sitta fastklistrad framför böckerna, men nää måste träna nu.

Jag ska bara lyssna klart på längesen. Sen möter jag Johanna. Vi hörs, pusss
take care

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

-
så bra!


just get right up when it knocks you down

det är så lätt att trilla dit. Aldrig aldrig mer på samma sätt. Aldrig.


jag vet vem jag är hos dig


jag älskar er girls.


I was born during the earthquake

I feel like when I bend over backwards for you all you do is laugh
Cause that ain't good enough you expect me to fold myself in half
Til I snap
Don't think I'm loyal.

Eminem 25 to life.


Hetero sex, unaffordable medical debts

Nu är jag hemkommen från Motala med U-laget. Blev en 1-1 match och jag är riktigt nöjd över hur matchen spelades. Tjejerna var helt klart bättre än MAIF, synd bara att vi inte kan sätta bollen i mål, fler gånger. Aja, det blev macdonalds på vägen hem och nu sitter jag här och känner att magen snart spricker. Det är dags att sova, men först ska jag läsa igenom massa plugg, har nämligen naturkunskapsprov på onsdag och jag kan absolut ingenting, Usch

Men ha det bra kompisar.
pusss

Trött tjej.


I'm overboard

drar iväg till kopparvallen för samling för Ulaget. Match i Motala ikväll! Jag tar med mig Johanna för lite coachhjälp, blir hur bra som helst! Men nu gick jag. Hejsvejjjjjsjsjs


Jag skulle inte säga nej.


Jag sliter ut min själ, jag offrar mina drömmar


So back and forth that's how it seems


Hittade låten på Tuvas gamla mobil som jag använder nu, så jävla bra. Tycker jag.


People living like aint got no mamas

Mina nya converse är så små, det gör ont haha. Men så värt pengarna! Jag köpte dom i lördags för 560 kronor i Falerum. Jag köpte en snygg (enligt mig) vit kofta/tröja också. Bara så ni vet...


Know that I must pass this test

Take the gun, and count to three


Said I’m terrified but I’m not leaving

Helgen har gått förbi fort. Skola nu och vi sitter och förbereder ÅFF.s fotbollskola som vi ska vara och jobba på i sommar. Det är det jag ska göra tills klockan 12, sen blir det samhällslektion och sen så måste jag hem, plugga natur och sedan dra med mig Johanna och U-laget till Motala för att spela match.

Vi hörs sen!


Kan vi inte vara nära bara en minut

Länge leve längesen
som jag minns det var det lätt
även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän
du som alltid följt mig hem
nykter eller alldeles för full

Match när som helst. Dags att äta lite och sedan
vänta på att Johanna ska ringa mig så att vi kan gå ner till samlingen. Nu kör vi brudar, 3 poäng! Vi hörs kanske sen kompisar. Puss


haha fejkis


I used to rule the world

Så trött. Sen kväll/natt.
Aja, det är matchdag idag som jag skrev igår. Jag är taggad till tusen, som vanligt! Det är match mot Västra Harg och det måste bli vinst. Ska som sagt vara målis för våra målisar är skadade, men det är jag gärna. Det är skojjsigt. Men nu kallar lite jobb i huset och en massa plugg. Vi ses ikväll på matchen va?
Puuussss


You see me dancing for my life

Eric Saade borde ha en fet jävla ursäkt från alla som tvivlade på att han var bra. Herrgud, in your face. Jag älskar honom, så kär.

Jag är så himla glad just nu, jag älskar allt och alla. Jag älskar mitt liv. Tackar Saade för det, jag tror att han har en hel del med den känslan att göra. Och tjejena som fick kvällen att bli mysig och härlig. Älskar er. Som sagt kärleksfull i kväll.

Nu ska jag lyssna på musik, sen blir det sängen. Tagg inför match imorgon! Jag är målis, hehe.
Puss


Jag blir alldeles knäsvag, han är så snygg, ge mig nu!


märker du hur fort det går

Det blir tyvärr inget dömande för mig idag. Högt blodsocker och ketoner ställer till det för mig! Jag som var sugen på pengar, men icke sa nicke. Istället för att tjäna ska jag spendera. Mamma och jag drar förmodligen till Falerum så fort mitt socker har sänkt sig och blivit bra igen, då ska jag inhandla mig nya converse, dom är efterlängtade! Rummet ska fixas med, jag blir dock så deprimerad av att behöva städa, jag hatart, men måste och sen blir det middag med fina tjejer hos Sofia.
Tjingis


you're a firework

Det var en rolig kväll igår som för mig först startade hemma hos Louise med fina vänner. Blev lite lekar och sådär, kul. Sen mötte jag och Anna, Johanna och Terese. Vi gick till Lina och bara dansade hela natten. Eller okej inte hela, men en bra bit. Jag var hemma vid 1.

Idag ska jag bland annat döma 7manna matcher och städa mitt äckliga rum. Kul va?
Vi hörs sen. Puss


Even darkness forgave his crooked way

Dunkar Judas och ska snart dra iväg till Louise innan det bär vidare till Lina.
Blir nog förhoppningsvis en rätt lugn kväll för min del, men jag tror att det blir väldigt kul ändå!
Hoppas ni med får en bra kväll, puss !


more than anyone

hur ska jag hinna med allting jag ska hinna med? Jag har kommit hem ifrån Linköping efter att ha varit med tjejer med Leffan och träffat LFC, fått se hur dom tränar och hur allt fungerar. Riktigt bra faktiskt. Sen blev det en snabb runda på stan och nu väntar jag på att badkaret ska fyllas. Sedan drar jag till Lina på fest, hem och sover.  Ska döma och städa klart imorgon. (har börjat idag) Men nu har jag brått, så tjingis


I guess I am just a sucker for love

Största mesen, haha


I know there's good times behind that pain

Fotbollsträning i spöregn. Målvakt för min del. Lite marabou polka efteråt, 8 rutor mhm och en massa Justin Bieber på det. Så ska det vara. Nu ska jag kolla eurovision och så småningom somna, Godnatt kompisar. Puss.


Jag vet hur du ser ut i inga kläder

Känslan när man inte kan hitta träningskläder till träningen om 20 minuter är inte skön. Jag har dock hittat ett par shorts, dom ligger i torktumlaren nu och blir torra, jag håller tummarna för att dom kommer passa mig bara. För det vet man ju aldrig. Aja, det blir alltså fotbollsträning ikväll på kopparvallen. Imorgon ska vi tjejer till Linköping och kolla på någonting som har med LFC att göra, vet inte rikitgt hur morgondagen blir. Blir lite fest hos Lina också! Men nu ska jag kolla om byxorna är klara!
Vi hörs kompisar, pusshejs


We might as well be strangers in another town

Nya grejor på www.HM.com och jag gillart.




To push the dangerous

Ny dag och blodsockret är bättre. Gårdagen var helt crazy. Sockret gick upp och ner hela dagen och det gjorde mig seg och trött. Jag somnade dock sent efter att ha kollat på Jersey shore som jag alltid gör om kvällarna. Det är enligt mig just nu det bästa programmet som går på teve. Men innan det blev slötevetittande för mig igår kväll var jag på edberga på U-lagets träning. Hjälpte till lite och sådär, Gustav skjutasade hem mig och jag gick till uteplatsen. Då kunde jag se polisen med hund på centralskolan, jag undrar vad som hade hänt.

Nog om gårdagen. Dagen har hittils innehållit nationella prov i Engelska, möte med C.L.SEIFERT. Studentmösse företag. Kändes bra faktiskt. Efter skolan är slut ska jag dra bort till kanslit lite snabbt, lämna in 2 st kvittenspapper och sen gå hem. Jag hade tänkt att gå till apoteket, men jag glömde ID-kortet hemma vilket inte är så bra. Det får bli imorgon istället. Träning ikväll med! Wiho

Puss


I came across a fallen tree

I walked across an empty land
I knew the pathway like the back of my hand
I felt the earth beneath my feet
Sat by the river and it made me complete
Oh simple thing where have you gone?
I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when you're gonna let me in
I'm getting tired and I need somewhere to begin.

Keane- Somewhere only we know.
Älskar raden som jag har gjort med tjockare text. Underbart när han sjunger just det.


även när jag trillade omkull

Lågt blodsocker imorse igen, härligt! Det går bra nu.


du kommer nog aldrig mer vara min vän

Hej kompisar!
Jag har spenderat hela eftermiddagen med att försöka hitta något att ha på mig ikväll på ÅFF-AIK matchen, jag har verkligen försökt. Men hittade ingenting, blir jogging... Nej skojja! Det vore sorgligt efter alla dessa timmar. Blir ett par svarta jeans och nikes korta vita/beiga virkade tröja istället för jöggingställ, den är fin. Har bytt profilbild på facebook med, igen haha.

Nu ska jag slänga ihop något snabbt som går att äta, sen möter jag Johanna och vi går till kopparvallen. Hejja Åtvid!
Puss peace take care.


Kvar i alla löften som lovats

Gårdagen spenderades på kopparvallen med math mot Borens div 2 lag i östgötacupen. Vi fick tyvärr stryk med 2-5, men det var bra ändå. Hur lätt är det att möta ett lag som spelar hela 3 div högre än oss? Jag fick vara målis i cirka en halvtimme, som tredje målvakt fick jag dra på mig handskarna. Det ni!

Idag har jag haft fotboll och fysträning i skolan och nu sitter jag här med en cola light och väntar på att geografin ska börja. Blir kanske att kolla på ÅFF-AIK ikväll på kopparvallen.
Vi hörs, puss peace hej


svävar över marken

Jag var jävligt låg imorse. Tack family för hjälpen.


när du strippar och klär av dig är det samma grej

Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken.

Inga kläder-Veronica Maggio.


Visst du kan skratta och låtsas som ingenting

Jag är väldigt trött just nu. Har precis kommit hem ifrån Edberga. Där dömde jag p-13 Åff-Lindö FF och jag är helnöjd med mig själv. Visst missar gör man och det gjorde jag, men i det stora hela gick det hur bra som helst. Jag har också dömt f01/02 på eksågen idag, 7manna och det gick också väldigt bra.

Det bästa med att få döma är när det finns spelare och ledare som är tacksamma för att man ställer upp, som tar en i hand och säger tack domarn, du var bra! Eller som bara är väldigt positiva till att man är där. Det finns spelare som helst skulle vilja spela utan domare, det finns det verkligen. Men dom bra reaktionerna gör att man svävar på moln. Som idag, en kille på 12 (!) år, jag är fortfarande chockad över att han inte minst var 14, 15, han var iallafall hur trevlig som helst, önskade mig lycka till 5000 gånger, sa att jag var duktig och massa. Det var nästan att jag blev lite hemligt kär. Men 99a, lite väl litet kanske. Han var dock 2 huvuden längre än mig och grym, verkligen jätteduktig på fotboll.

Nu ska jag bara ta det lugnt och äta och kolla på teve. Är himlans trött som jag skrev förut. Blev förresten en chill utgång med Jossan igår, galen kväll på många sätt och vis.
Vi hörs kompisar, puss!


länge leve längesen

Nu ska jag snart möta Johanna och gå bort mot kopparvallen där vi har matchsamling halv 12. Vi ska åka iväg till Motala för att möta LSW. Hoppas och ska göra allt för en seger. Men först måste jag sluta hicka, så jobbigt. Lyssna på lite musik och packa ihop lite till.
Vi hörs sen !
puss


Allt var svävande men nu så ser ja klart


Jag sitter i min ensamhet i källaren och lyssnar på musik. Men oj så underbart. Lyssna på dessa, ni blir inte missnöjda. Promisse :)


att man inte gör så här mot mig

Sådär ja. Nu är jag hemma efter att ha varit i Mjölby med U-laget. Tyvärr blev det en förlust med 1-0. Så kan det gå, men jag tycker ändå att tjejerna spelade bra i slutet. Värda ett mål iallafall. När jag kom hem så stod det en räksallad och vänta på mig, underbart. Den har jag ätit upp och jag ska snart dra på mig någon slags pyjamas, krypa ner under täcket och somna. Det är matchsamling imorgon vid halv 12 och jag vill gärna vara pigg.

Men först blir det att kolla på kläder på nätet och att lyssna på Melissa Horn, underbart!
Vi hörs, puss take care.


Din blick var annorlunda än jag kom ihåg



I remember me

Nu jäklar. Hur svårt kan det vara?


Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år

så himlans fin, den vill jag ha.
149 kronor från www.stylebytyra.se


Walking down the stairwell of our lovers

Idag ska jag till Mjölby och vara med som coach på U-lagets match.
Men först geografi, historia och engelska nationella prov.
Peace


Och grannarna har klagat sedan kvart över tio

Oftast känns det till hundra procent bra. Men jag säger som Maggio, 
 
"Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vart du bor, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort."

Fasiken så svårt saker och ting kan vara ibland.
Tur att man är viking.


det bor en annan i min kropp

Kvällen har inte varit en höjdare precis. Blev ingen träning för mig. Jag vill bara lägga mig under täcket och försvinna ett tag. Nu ska vi inte överdriva, men life is a bitch. Ibland.

Men för att prata om något annat, jag försöker planera ett arbete som bara ska rocka. Det är sista arbetet i samhällskunskapen och jag vill vill verkligen att det ska bli bra. Jag skulle behöva ett MVG. Funderar på att skriva ett arbete om typ trender, bloggtrender och sånt eller jag vet inte, drömmen vore att få intervjuva en stor bloggare.

Framtiden får visa vad.


För jag kan göra det som ingen gjort


I'll be lounging on the couch just chilling

Nu mina vänner och om möjligt ovänner kommer den obligatoriska ansiktsmaskbilden, som finns i varenda blogg. Jag vill inte vara sämre så håll i er, för det här är ingenting jag tycker är snyggt. But you got to do what you got to do. Och innan bilden hamnat måste jag bara säga att det gjorde sån skillnad, mitt ansikte är jättemjukt och jag älskart. Värt pengarna, så värt.


haha, fy!


jag tror mitt hjärta blöder

Ibland blir livet för mycket. För jobbigt och allt driver mig till vansinne. Därför tog jag bankkortet, gick till ica och införskaffade mig en massa "måbrasaker". Solotidningen, hårinpackning, ansiktsmask, lipsyl och maxi kinder. Nu tänker jag bädda ner mig, lyssna på Veronica Maggios galna bra låtar, läsa tidning medans masken gör underverk samtidigt som jag glömmer bort alla idioter som lever på planeten jorden. Idag ska jag må bra.


satan i gatan

Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt
tänkte ut en dialog mellan oss och allt
lampan släcktes i din hall och jag gick hem igen
för har inte glömt vad du, har inte glömt vad du gjort
vad du gjort

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
men jag glömmer aldrig bort vad du
aldrig bort vad du gjort
aldrig bort vad du gjort
vad du gjort
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

 


No walk in the park for us

Jag har spenderat kvällen i Linköping på domarmöte. Det var bra, har nu fått en match i lambohov att döma. Plus 2 st tjejmatcher i Åtvid, domdömar jag i helgen. Nervigt, men pengar! Nu ska jag dra mig ner mot Anna för att glo på big brother, love it. Vi hörs kompisar, puss


Don't feel like picking up my phone

Jag vill gärna ha det här. Man kan ju önska och be iallafall.



I stood there like I was hyp-notised

Jag blir deprimerad som de flesta andra av det här hemska vädret. Vi hade match igår, i regnet, snön och i all blask. Det var så himla kallt att musklerna gjorde jätteont när man försökte röra på sig. Matchen slutade 3-3 med en upphämtning från 0-3 av våran sida vilket resulterade i jubel efteråt från ÅFF och sura miner från AC Studenterna.

Mamma ropade på oss systrar imorse och sa åt oss att det snöade och att varma kläder skulle på. Visst, men mamma som prompt skulle ta undan mina bruna kängor för ett tag sen för att "dom kommer inte behövas mer nu!" Men där hade hon fel, dom behövs visst det. Men jag tog dom inte, jag har mjukis och det skulle ju se kocko ut med kängorna, så det fick bli gympapjucks.

Nu äre natur på schemat och jag måste verkligen koncentrera mig, inte lätt inte.
Hejs.


In the morning I'm sure of my identity

Jag brukar alltid kika runt på www.weheartit.com som är en bildsida med en massa coola pics. Nu idag när jag kollade runt hittade jag bilder på hmm jag tror det måste vara en utav världens sötaste/snyggaste killar jag har sett, jag har dock ingen aning om vem det är. Kanske en kändis eller bara en helt random kille från något land. Han platsar iallafall på bloggen. Eller vad tycker ni?


Med låtar som with you i rummet blir känslan optimal. GE MIG.
Nu drar jag iväg och möter Johanna för att gå till kopparvallen och spela match mot AC Studenterna.


I swear the whole world stops

Jag har en så lång lista över saker och ting jag vill införskaffa mig inom den närmsta veckan, vita converse, gladiatorsandaler, bikini, foundation. Enligt mig nödvändiga saker. Men pengarna, dom har jag men det är dumt att inte spara och hålla i dom, framförallt tills sommaren då dom verkligen kommer att behövas. Och att köpa bikini till mig känns kanske inte så nödvändigt med tanke på att jag aldrig badar. 1-2 gånger varje sommar.

Men kolla, vill man inte bara köpa ?

från www.hm.com



Like The Beatles I need help

Det är resursdag idag. Vilket betydde sovmorgon, jag gick upp klockan 11. weey. Lektionen började klockan 12 och här sitter jag och försöker göra klart ett samhällsarbete som handlar om global handel. Jag hänger inte med i området, jag fattar ingenting. Jag tror inte att jag blir klar idag, tyvärr.


Cause your words don't translate

Jag sitter och kollar på BigBrother. Jag tycker verkligen om programmet, det gjorde jag inte i början. Men nu jäklar! Sonia åkte ut, fan :( Jag som hejjade på henne..


Cause if I got you I don't need money

Valborgsbilder tagna från Alexandra Sands's facebook.

Elin

Nike, Anna, Alex och Karro

Karro och Anna


Just another name crossed off the list

Jag har nu dömt matchen. Det gick inte lika bra idag som förra veckan, men det är bara att ta nya tag och tänka positivt. Det är iallafall välbehövliga pengar, vilket är ett plus. Påtal om välbehövliga pengar. Lina ska köpa min peace and love biljett och då köper jag nya converse, det om något är välbehövligt! Vita får det bli, jag vill ha röda med, men det ska jag vänta med. Jag har ett par röda, men ett par tajta och dom gillar jag icke. En annan sak som jag vill handla är en skitfin och då menar jag verkligen skitfin klänning som är vit och finns på mQ men som sagt pengarna räcker inte riktigt till för tillfället. Jag hatar att man måste ha pengar för att kunna få det man vill. Så jobbigt.

Här är Rabih, kärlek.

                 


you are not alone

Rabih Jaber. Hur bra?


Something whispers in my ear and says

fuck you. fake that. fuck it all.

www.weheartit.com


my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes

Jag vet redan nu att jag inom en kort tidsperiod kommer lacka ur på "nya" spotify. Lyssna på en låt max fem gånger, vad är det för påhitt? Löjligt tycker jag. Jag lyssnar alltid på samma låt om och om igen och nu måste jag betala för det, hmm det har jag inte råd med. Fasiken att jag inte är vuxen, har jobb och lever livet. Fasiken också!

Jag är nervös, hungrig och trött. Ska snart gå ner till kopparvallen, byta om och döma match som jag skrev i förra inlägget. Jag som är så förkyld. Det har jag inte nämnt, jag är jättetäppt i näsan och jaa, förkyld kallas det för. Därför korsar jag fingrarna och hoppas på att jag orkar springa som domare ikväll, det är rätt nödvändigt.


domartröjan är på.


tell myself the things i need to hear

Jag, Nike, Elin och Anna har precis degat framför en massa big brother på datorn. Sjukt bra tycker vi. Jag och syrran ska snart vandra hem, först ska jag köpa mig en risifrutti (såklart) och sedan tagga inför att jag ska döma F99 ikväll på kopparvallen. Nervöst, men jävligt najs med pengar på kontot. Tänker spara till Barcelona camp, fotbollsläger... kostar bara (!) 5500 ungefär...

vi hörs sen, pussas


RSS 2.0