Hearts were never meant to race

Valborg är förbi. Härnäst väntar kebab, film och bara myspys. Så välbehövligt


I'm the one that lost the view

Nej fasiken.
Jag som trodde jag kunde.


I left my hand and my heart on the dance floor

jag är för himlans trött. sovdags nu med tjejerna. blev en förvirrad kväll. puss

snygga haha


If we could escape the crowd somehow

Nu ska vi gå hem till familjen Bäckehed och ha sovparteeey. Godnatt kompisar. Och just ja, seger för Ulaget. Fan så bra.


snygga brudar haha.


Far from the carnage of the fiery sun


elopement where the world is spinning

Jag sitter hemma, taggar inför att vara hjälpcoach ikväll på U-lagets match. Jag är hjälp tränare, eller aa jag ska bli. Jag har satt på mig ÅFF kläderna och ska snart dra ner till kopparvallen innan spelarna dyker upp. Funderar på om jag ska gå till ica först och inhandla mig en risifrutti, det är sjukt gott och jag har blivit beroende.

Jag slänger två bilder som jag tog när jag försökte hitta bra snygga och festliga kläder till en kommande utgång, gick tyvärr inte så bra, blev bilder istället..



I've been california wishing on these stars

Hur skön är inte känslan när man ringer telefonbanken för att höra om domarpengarna kommit in på kontot och tjejen på andra sidan luren säger:
"1210 kronor på kontot."
Hell to the yeeeeh!
studibidraget!!

Och en del spekulerar tydligen om hur jag ska skriva på bloggen över att team Gadaffi vann multisporttävlingen när vi sprang och sådär. Jag säger bara så här, vi vann och det känns bra.

trämedalj var vinsten.


gotta make sure the darkness won't stop me again

Diabetes <3
Det vill aldrig riktigt bli som jag vill och det gör mig frustrerad.
Nu ska jag försöka fixa iordning mig efter att ha varit låg och helt borta mentalt. Det kan bli en upplevelse, jag önskar mig själv lycka till.


For all we know we might not get tomorrow

Hemma. Har skickat iväg en massa mejl. Duktigt av mig. Nu är det sovdags. Vi hörs sen.

Kolla vad kort hår jag har fått. Klippte ju av allt det slitna på lovet. Underbar känsla att kunna dra fingrarna genom håret.


Don't like the backseat, gotta be first


 


And shape sounds of her sister

Naturkunskap, ingenting för mig. Jag suger på det. Så är det bara.
Plus att det ser ut som ett sugmärke nedanför min hals, men det är bara dobbmärken från matchen igår. En tjej trampade på mig, men det känns ingenting. Så ingen får tro att det är ett sånt märke, för det är det inte.

Jag är en trött tjej med, om någon ville veta, ingen vila har jag fått. Får bli en powernap efter skolan på 2 timmar eller nått, det behöver jag. Men innan dess måste jag göra lite naturfrågor och sen så är det geografi. Geografi är ingenting för mig det heller.

Hejdå, nu ska jag dö en stund.


Luck and intuition play the cards with Spades

Nu är jag hemma efter att ha spelat match i Hägerstad, som ligger precis utanför rimforsa. Utan överdrift så var det den sämsta "vallen" jag någonsin varit på. Men trots alla dessa dåligt förutsättningar som fanns vann vi matchen med 2-0 vilket känns riktigt bra.

Nog om det, jag ska upp till köket, lägga en pizza i ugnen och dela den med pappa och sedan gå och lägga mig och tagga inför FG imorgon bitti.
Take care, tjingis


have you ever been caught in the pouring rain

Nu bär det av till kopparvallen för matchsamling, jag hoppas på enerigi och vinst! Vi hörs kompisar. Take care pussas


You can push me out the window I'll just get back

Det var längesen jag var så här trött i kroppen. Det är jag eftersom att det var amazing åtvid för 2orna i skolan idag. Vi sprang och sprang och sprang, vi fick en bra tid men aj så jobbigt. Mitt lag bestod av mig, pajus, erki, william och marwel och dom killarna skenade iväg så det var bara för mig att försöka hänga med så gott jag kunde och det kunde jag helt okej trots allt. Jag är stolt att jag kom in i mål tillsammans med resten av team Gadaffi (lagnamnet) på en tydligen riktigt bra tid.

Det negativa är att jag är för trött och det är snart dags för seriepremiär i rimforsa med fotbollslaget. Det är dags att skaffa fram lite energi så att jag orkar med det också!


jag försöker se pigg ut, men jag tycker att det syns rätt bra att jag är trötter.


What happened to the dream of a girl president

Hej kompisar!
Jag ska snart dra iväg och möta Johanna så att vi tillsammans kan gå ner till kopparvallen för att träna fotboll klockan 8. Men innan det tänkte jag bara skriva lite snabbt. Jag har hängt med Pajus efter skolan, försökt att fixa utklädnad tills idrottsdagen imorgon, jag vet inte hur det blir. Kan bli bra kan också bli riktigt dåligt. Fingers crossed. Blir en bra dag ändå tror jag. Men nu går jag, ha det gött så länge

Puss take care


haha, fail. Men bjuder på den..


It means no worries for the rest of your days


Are your thoughts results of static cling

Nu sitter jag i skolan, jag har precis haft fotbollsträning och fys på kopparvallen i värmen, hur skönt som helst. Men väldigt svettigt. Jag har på mig korta tights, som cykelbyxor, tröja och en transparant långtröja över, sommarkläder. Röda tighta converse är också på. Jag älskar verkligen vädret. Jag blir så glad när det är varmt och skönt och när man äntligen kan ha på sig fina vår och sommarkläder.

Aja nog om vädret och mina kläder. Det är geografi som står på schemat, mitt favvoämne verkligen, hmm. Jag måste iallafall jobba nu, vi hörs sen. Take care puss


Don't underestimate the things that I will do,

kör på första egobilden på den här bloggen, var bara lugn, det kommer fler ;)


Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark

Jag har precis dömt mig första 9manna fotbollsmatch. Jag var väldigt väldigt vääääldigt nervös innan, men det gick hur bra som helst och jag fick fin respons efteråt så det känns bra, riktigt bra inombords just nu. Jag har tjänat lite pengar, ska bara kolla upp hur mycket och efter det ska jag äta middag med familjen innan Anna Elin och Matilda kommer hit och hänger med mig och Karro. Kolla förresten den snygga bilden jag hittade på Nike och Musti på datorn? Så går det när man leker med andras saker.

Vi hörs kompisar, take care puuuuss


så söta, eller? ;)


And it takes a day to make you young brother

Hur underbart är det inte att www.woodchuck.blogg.se , Ester alltså har gjort en helnajs design till min nya blogg? Är den inte hur fin som helst? Det tycker jag iallafall, så tack som fan Ester!

En ny blogg betyder börja om. Nu börjar jag helt enkelt om på nytt,  detta kommer bli bra. Nu kör vi!


RSS 2.0