lotta på bråkmakargatan

Dagen har varit jättestressig. Som vanligt alltså. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Går i taket femhundra gånger om dagen. Psykbryt. En bra sak är dock att jag köpt mig en klänning till morgondagens studentskiva på Natt&Bar. Det är tema film och sagor och jag ska vara utklädd till Lotta på bråkmakargatan. Visar bild här nedan. Efter att jag suttit framför datorn ska jag upp till köket, plugga körteori i en halvtimma. Sen kolla på teve en stund och sen gå upp till sängen, plugga lite till och sen försöka sova. Morgondagen kommer bestå av massvis med saker! Först in till Linköping för körlektion på morgonen. Sen tillbaka till skolan för ett religionsseminarie. Sen hem, packa och sen till Linköping igen för att åka till Norrköping med två andra domare och döma match. Sen in i duschen och hem till Åtvidaberg för studentskivan. Sen upp tidigt dagen efter det, för då åker mammi och jag till Stockholm över helgen! :) Nu ska jag logga ur. hejs
'
Ungefär sådär
Blir nog bra tror jag.

jobbar på

Hej kompisar!
Tänkte bara säga det att jag jobbar på som vanligt, plugg hela dagarna. Det känns dock lite bättre och lugnare nu, har lämnat in nästan allt som ska vara klart. Nu är det bara 2 grejer kvar. Plus körteorin. Den gör mig dock inte lugn, inte någonstans. Men det är bara att kämpa på så ska jag nog klara av det med. Mamma och jag drar till Stockholm för en välbehövlig kort semester. Ska bli väldigt kul och skönt! Bo på hotell, shoppa och äta god mat. Hehehehehehe
'
haha. snygg :)
'
Nu blir det körkortsboken, vindruvor och sedan lite teve!
Vi hörs. puss

halkan

Halkan är gjord och gud vad kul det var! Vi var ett gäng tjejer som körde tillsammans och skrattade hur mycket som helst. Värt. Annars då? Har precis gjort två datatester inför teoriprovet. Ska nu upp till mitt rum och läsa på det jag hade fel på och sen lite till. Blir plugg hela kvällen med teorin. Likaså imorgon. Life is good. Ae men nu gick jag. Hejjs

stress och press. jävla kombo det där

Jag är en skapligt stressad tjej. Men det visste ni ju redan om. Idag tex, då missade jag en körlektion. Bra jobbat empi, duktigt! Men jag dock dock tiden tillvara och pludda körkortsteori och har nu lämnat in två stycken arbeten, mindre bra skrivna, men ändå. Dom är gjorda. Vi var ett par tjejer som åkte upp till Stefan på sjukhuset med en stoooooor gosig nalle och en massa krya på dig. Stackars Stefan och Gun, riktigt jobbigt att se på.
'
Morgondagen kommer att innehålla halkan i norrköping. Har hört att det är riktigt kul så det ser jag fram emot! Sen åker jag hem, missar förmodligen tyvärr träningen. Länge sen jag tränade fotboll med laget... blir en himla massa körteori plugg istället. Jag har en dålig känsla inför provet som är nästa vecka. Hur ska jag klara av det? Behöver hjälp. Aja. Lediga på torsdag med såg jag nu. Då blir det körlektion och ännu mera körteori! Panikkänsla har jag. Inte alls rolig känsla.
'
Nu ska jag sätta mig i köket och plugga teori i en halvtimma. Sen sova och sen upp igen och bara köra! Vi ses :) Puss.
'
ge tillbaka känslan!

alldeles underbara bal 2012

Meeeen åh. Balen är över. Jättesorgligt, faktiskt. Det var helt ärligt den bästa dagen i mitt liv, so far. Ni anar inte, massa dans, alla var vackra, god mat, bästa underhållningen och sen en massa fest! Lever fortfarande på den dagen. Kan inte sluta förundras över hur förbannat jävla kul det var. åååååååh.
'
'
'
'
'
'
'
Mer bilder kommer att komma!

snart dax

BALEN ÄR IMORGON! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

puss

Såja! Den här dagen är över den med. Har just nu lyckats skriva klart religionen och skickat in den. Mindra bra skrivet, men vafan?? Har också dömt match och fått massvis med beröm. Är så glad! Nu ska jag sova snart. Först ska dock körteori läsas en halvtimma. Sen tagga inför en fullspäckad dag imorgon! Jobb i sporthallen, fixa naglarna och sen balträning! LETS DO THIS.

someone like you

Jag ligger i mormor och morfars säng just nu. Har lånat lägenheten som ligger precis bredvid körskolan där jag ska spendera delar av dagen imorgon. Blir också en himla massa teoriplugg. Åtminstone 2 timmar. Ska införskaffa mig en Cola light och sätta mig på balkongen om det är varmt och bara nöta in reglerna. Jag ska också hinna med lite annat. Bland annat dömning i linghem. Kommer inte kunna åka hem emellan och kommer förmodligen landa i min egna säng runt halv 1 snåret imorgon. Vad gör man inte för att bli bättre? Nä nu måste jag sova så att jag orkar med morgondagen. Godnatt kompisar!

drick den

herrejesus vilken dag.
Hela käften bedövad, tårar, en himla massa stress och panikångest. DET GÅR BRA NU! Ae men jag jobbar på med balen, körkortet och annat som ska hinnas med. Det är inte lätt när det är svårt. Men jag vet att när jag har klarat av allt det här så kommer det vara riktigt skönt. Längtar :) Allt för mig, hej

du måste flytta på dig

Asstressad och ingen tid för bloggande these days. Bara så ni vet. Bal på lördag, tusentals läxor och arbeten ska in. Körkortet ska tas snarast och dömandet ska hållas igång med. Fotbollen med. BTW, lika mot tinnis idag. Gött snack. Pusshej nu ska jag plugga...

I still turn to you

Igår grät jag så att jag nästan trodde jag skulle avlida. Kände mig så extremt ful när jag satta på mig klänningen som jag ska ha på balen. Den är fin är den, men den var typ för liten och tajt och massa. Men som tur var prövade jag den idag igen och den var bra! Så nu känner jag mig inte ful längre. Den är vacker! Nya balskor ska dock fixas imorgon eftersom att mina var på tok för fel. Ska också få med mig ett par hanskar hem också. Blir bra :) Bara en vecka kvar nu, önskar att det fanns mer tid! Önskar att det fanns mer tid till allting. Sjukt stressad these days.
'
Idag har jag varit assisterande på en match i Grebo, herr div 4. Gick bra tycker jag :) Annars har jag varit på meddo och solat. Ska hinnas med 2 gånger till innan balen också. Just nu sitter jag och pluggar körkortsteori på nätet. Ska läsa i boken en stund innan läggdags med. Imorgon ska jag åka med delar av familjen in till stan för att som sagt fixa saker till balen. Ska också städa mitt rum och sen på kvällen blir det nog plugg, skitsnack och soft med Ralle. Himla bra kompis det där! LÅNGHELG JU!
'
Nu loggar jag ur. Puss :)

alldeles jätteglad

Hur glad blir man inte utav detta:
'
Värt att nämna är även unga domaren Emilia Berglunds insats, som var mycket bra. En stordomare i vardande?
'
Skrivet på Linghems hemsida. Gick in för att kolla hur det hade gått för dom och vad dom skrivit om matchen jag dömde, om jag hade samma uppfattning om spelet och liknande som dom. Gissa hur överraskad jag blev när jag läste det där? Positivt. Jag är väldigt glad nu och sådant gör mig så himla peppad på att fortsätta!

we are shadows

Nu har jag nått min botten.
Kanske är det en bra sak. Kanske inte. Jag har iallafall frossat för mycket för att jag ska kunna vara nöjd med mig själv, de senaste veckorna. Ätit för mycket, för ofta och för fel saker och så vill jag inte leva mitt liv. Detta har nu gjort mig trött, men jag har också bestämt mig. Jag håller just nu på att trycka upp checklistor, det enda som fungerar för mig är viktväktarna. Jag får helt enkelt ta mig i kragen och börja om igen, på riktigt denna gång. Blir dock utan möten pga att de lades ner i lilla åtvidaberg, sorgligt nog var det startskottet på mitt levesätt just nu.
'
Så nu ska jag ta tag i det. Jag kommer må så himla mycket bättre.
'
Nu ska jag bli glad. LETS DO THIS!



trött & glad

Jag är glad nu. Dömde match i Linghem och fick massa beröm efteråt så nu kommer jag kunna somna gott. Hanna var där också som coach och kollade på mig och kom med tips och stöttning. Kändes bra och givande. Nu har jag kollat igenom fogis, lämnat in domarrapporten och också kollat igenom alla mina kommande uppdrag. En blandad kompott om man säger så! Alltifrån söderettan som ad och herrar div 4 ad, till DM F15 och Damer div 5. Blir helbra. Måste dock hitta ett sätt att kombinera, skola, körkortsteorin, dömningen och fotbollen. Kan bli klurigt, men ska nog klara av det! Ikväll innan jag somnar ska jag läsa naturkunskap en halvtimma. Imorgon ska jag spendera hela kvällen tillsamma sak, fast snarare i 4 timmar. Sen på onsdag blir det körkortsteori hela kvällen efter balträningen. Torsdag ska jag döma och efter det plugga körkortsteori. På fredag teorin igen. Lördag döma plus plugga teori. Söndag spela match och plugga teori. Ungefär så kommer min vecka se ut. Blir ungefär detsamma nästa vecka, teori varje kväll och sen lite annat plugg som ska hinnas med innan studenten. Balen ska fixas med det sista nu med! Om jag fixar detta, då får ni gärna kalla mig för superwoman! :D

jag är inte beredd att gå, inte än

Bra söndag I guess.
'
Vinst på bortaplan i motala. Sjukt dåligt spel från våran sida i andra halvleken, så det får vi skämmas lite för. Men vinst som vinst! Gjorde två mål också, så lite glad är jag trots allt! Kvällen har bestått av naturkunskapsplugg. Har en himla massa panik över de närmsta fyra veckorna. Hur mycket fritid kommer jag att ha?? Ingen alls, antar jag.
'
Förövrigt så har jag tappat nyttighetstänket totalt, vilket gör mig arg och ledsen på mig själv. FAN EMMI FAN.
'
hehe. ingen skola för mig imorgon, körlektion och fotbollsdömande. weeeo
'
två år gammal bild. och nej, det är inte mitt riktiga hår alltihop...men fint var det :)

??

Promenad eller ingen promenad, det är frågan.
Jag blir tokig. Ger mig ut. Ciao

nutri color creme

Jag har precis beställt en sk "färgbomb" på internet. Alltså, en hårinpackning som förstärker en hårfärg, i mitt fall det ljusa. Hoppas på att det fungerar, har nämligen bara hört bra kritik om det, och har funderat på det ett tag nu. Men skulle iof inte förvåna mig om det inte fungerar på mig. Haha. Men den kommer iallafall om några dagar. Betalar cirka 200 kronor för den. Hoppas fasen att det är värt pengarna :)
nu håller vi tummarna tillsammans. okej?

morning after dark

Dagen börjar gå mot sitt slut.
'
Har spenderat mest tid i Kisa där jag agerade AD på en match i damer div 2. Kul att få döma med två tjejer. Inte varje dag, inte! Jag kände att jag gjorde en bra insats, vilket är skönt. Nu är jag dock väldigt trött efter allt spring och allt regn som öste ner. Inte världens bästa väder precis, men vissa dagar och vissa matcher är ju så. Jag tänkte hinna med lite naturkunskapsplugg innan jag ska sova ikväll. Kanske, om benen orkar, ge mig ut på en promenad. Ska ju trotsallt orka med en fotbollsmatch imorgon, spela alltså. Är astaggad! Länge sen nu och jag vill bara ut och spela. Efter matchen imorgon blir det ännu mer plugg, inne i sista spurten nu och jag ska göra allting för att skrapa ihop bra betyg. Lets do this!
'

Haha ja. potential


och allt som är bra med mig

Har jag förmågan att glömma bort. Så var jag där igen. I en slags fas då bara allt tycks gå åt helvete. Jag önskar så innerligt att jag var en stark tjej. Men det är jag inte.

hell to the yeah


Just another day

Helt slut.
Kroppen känns senil efter gårdagens match som jag dömde i ryd. Sent blev det vilket kan ha medfört mitt konstiga blodsockervärde den här morgonen, upp och ner och bara allmänt jävligt. Men eftersom att jag nu levt med diabetes i över 11 års tid är jag van. Men varje gång som det skiter sig är det fortfarande lika jobbigt. När ska jag få vara frisk, kry och känna att jag inte har något hinder? Nu vet jag ju att detta är en kronisk sjukdom och att mina önsketankar inte går att fullfölja. Men ändå. Ibland vill jag också vara frisk och utan diabetes. Men bara att räta på ryggen och göra det bästa åt saken, I guess.
'
'
Nog om det. Dagens planer är att gå hem efter skolan, plocka undan lite i köket, det är jättestökigt! Satte på diskmaskinen när jag gick hemifrån men allt fick inte plats. Tar tag i det när jag kommer hem. Sen blir det att skriva klart ett arbete som ska lämnas in på fronter. Har jobbat med det som bara den och håller tummarna för ett MVG. Känns som att jag har ett flow just nu när det gäller MVG resultat. Fått tillbaka 3 arbeten varav två stycken jag fått MVG på. Känns helt okej. Men det är nu det jobbiga börjar. Har hur mycket plugg som helst kvar innan jag kan pusta ut. Men har alltis klarat det förut, så varför skulle jag faila nu? Efter plugget idag ska jag chilla och ta det lugnt innan det är dags för fotbollsträning! Sen hem, kolla teve och bara njuta av att jag är ledig imorgon!
'
'
Imorgon är det städdag och pluggdag för min del. Wiho, kan det bli bättre??
'
'
Nu ska jag skriva om svensk politik, så seeeeeeeeeeeeee u
Söt bild på mamma och lilla Harry!

men sha

Gårdagen bestod av att springa och döma som AD i Linghem. Skitkul och skönt att vara igång igen. Säger det ännu en gång, tacksam över att få döma med så bra domare. Förebilder allihopa. Dagen har bestått av skola och fotbollsträning, äntligen igång där med. Imorgon ska jag på körlektion och sen döma. Full rulle. Ska "skolka" från skolan med. Busigt. men har min skäl.
Rolig uppdatering.. haha, ska sova. pallar inte. trött. hej
Puss. snygga

taggarååå

Precis varit ute och tränat lite. Vilken härlig känsla. Imorgon ska jag försöka hinna med gymmet en kortis innan jag ska ta tåget in till stan för att döma som AD, Linghem-syrianska KF i Linghem. Första matchen för mig, efter skadan. Så taggaråååååååååååååå. Ska bli så himla kul!!
'
weeeeeeeeeeeeeo trött.

kläder

Jag brukar kolla på What not to wear på teve. Där gör dom makeovers på kvinnor som inte riktigt har någon stilkänsla. Igår var det en tjej som absolut inte hade något känsla för stil, alls. Men hon blev skitsnygg i slutet verkligen. Himla peppad blev jag! Gick då upp och kollade igenom mina kläder och insåg att, hur fan ska jag klara av sommaren i det här? Behöver slänga massor av kläderna, gamla, dålig passform, fula och allt sånt där. Knappt några vår eller sommarkläder, eller skor. Därför måste jag jobba som fasen på att spara pengar för att sedan spendera dom på nya saker, och för att betala delar av körkortet såklart. Tur att jag är fotbollsdomare. Här är iallafall lite inspiration till sommaren och våren för min del:
'
Mycket färg vill jag ha. Massa låga converse. Vill ha blåa converse med. Klänning och liknanade istället för shorts och kortbyxor. Gillar inte sånt, och är heller ingenting som sitter bra på mig. Glada och sommriga clutches och snygga toppar. Nu då, spara spara spara

go with me home tonight

Hallååå
'
Nu är jag glad. De lyckades, Linn & Josefine. Med mitt hår alltså. Det är ljust och jag är himla nöjd. Duktiga som bara den! Aldrig mer brun eller rödhårig. Tog dock halva dagen, cirka 4 timmar. Avfärgning, toning och sen slingor på det. Tack tjejer! Gratis också för den delen. kan det bli bättre?
'
'
Annars då? Vad har jag gjort mer... övningskört lite, sovit lite. Inget gym idag. Jag somnade. Men andra bullar imorgon då jag faktiskt tänkte gå ut och springa. Jossan pratar om en utgång med, får väl se.
'
'
Nu ska jag lyssna på massvis bra musik innan jag ger mig ut på en PW. Förbränna lite iallafall. Blivit mycket mat nu på kvällen. Not good. Aja, så kan det vara. Här kommer iallafall en bild på mig och mitt hår:
'
Vad tycks? :)

okej då

Ae så illa är det inte. Det är ju faktiskt fruktansvärt bra väder these days. Köpte nya byxor idag och imorgon ska min hårfärg bli fin. Kanske är helt okej trots allt. Trots alla läxor ska hinnas med, balen, studentskiva, elevråd, dömning, körkort och fotboll. Ibland orkar man bara inte. Men bara att hålla i. Är ju bara några veckor kvar nu. Underbara älskade student.

aaaah men le då

Men le då. Le lite till så blir livet så himla roligt. Aaaaaah vad frustrerad ä Jag är. Kan inte bara tiden gå snabbare förbi så man slipper all stress?!? Ska man behöva avlida innan studenten? Fml allt suger. Puss :-)

när det blåser på månen

Hej!
'
Tänkte bara säga det att gårdagen var en bra dag. Mindre pigg och sådär idag. Inget gym här inte. Mer ät va tusan jag vill och ju mindre rörelse desto bättre. But hey, what did you expect? ;) men imorgon blir det andra bullar. Har håla på morgonen efter en lektion. Då ska jag dra mig själv till gymmet och köra ett konditionspass och lite styrka. Blir en promenad på kvällen med efter balträningen. Låter känns bättre nu efter lite vila. Men ska dock vara försiktig så att det inte kommer tillbaka. Är sjukt sugen på att få spela fotboll igen och döma. Längtar tills den dagen. Nästa vecka kanske?
'
'
Nog om min skada. Pappa och jag har varit ute med bilen och övat på min körning. Känns bättre och bättre och tiden närmar sig för uppkörning. En månad kvar nu. Ska klara det! Nu ska jag träna på mitt svenska tal som jag ska hålla för klassen imorgon och sen ska jag faktiskt ge mig ut på en promenad. Älskar verkligen att vara ute på kvällarna och gå, bästa tiden på dygnet och luften är som bäst då. Love it.
'
'
Vi hörs sen. puss
Lisa och jag. vilken happybild
en till. vad glada vi är! blir glad av att kolla på den

RSS 2.0