sisådär ja.


my lifesavior

Och här ligger jag fullt påklädd i sängen med Justin bieber i lurarna, overboard. Älskbart. Klockan är nästan 12 och jag är inte ett dugg trött och inte heller förvånad. Jag borde egentligen vara relativt trött med tanke på att jag sprungit runt på stan idag letandes efter en nyårsklänning efter mitt lillapsykbryt igårnatt. Till allas (hoppas jag) glädje hittade jag en ny kärlek, ett svart fodral med lite paljetter. Fungerar bra imorgon tror jag . Men som sagt därför borde jag vara trött , bland annat, har också busat med kusinerna och hujedamej vilken energi dom små livet har. Dom går i ett , brottas, hoppar omkring, skriker, kramas, skrattar och pratar. Jag älskar och avundas dom. Tänk om man hade iallafall em tredjedel av deras energi, vilket liv man skulle ha då. Unstoppeble. Typ. Men med allt detta sagt ska jag nog bör jag iallafall resa mig upp, byta om, borsta tänderna och stänga mina ögon och vänta på John blund. Men det är ju tyvärr för min del lättare sagt än gjort. Förbaskat. Men skam den som ger sig. Puss och godnatt lovers

:-(

Allt som har med nyårskläder att göra kan slänga sig själv i väggen. Usch vad arg jag är just nu. Inget vill vara som jag vill att det ska vara och det suger. Aaaaaaaaaaah. Skjut mig.

kusiner

Nu väntar vi hela familjen på att kusinerna ska komma ! Dom kommer hit om ungefär en timme och då blir det full fart här hemma ! Inte en lugn stund , men så ska det vara ! Tänkte också berätta att jag har varit duktig med maten nu dagarna efter jul , tänker inte missa min målvikt. Aldrig i livet ! Det vore ju också lite pinigt att ställa sig på vv-vågen den 10 januari och inte ha gått ner någonting. Den situationen vill jag undvika. Efter lovet tänker jag komma igång med afrolatinskdans på hälsofabriken med. Har testat det en gång och det var svårt men kul. Jag är inte så rytmisk som jag hade hoppats på. Men iallafall, dom har haft ledigt från dansen så att det har inte blivit något. Men efter lovet är det igång igen ! Varje onsdag halv 6 kommer jag vara där, som lite extra träning i veckorna :-) blir bra.

döda mig

Imorse vaknade jag skyhög. Blodsockret alltså. Kände mig förjävlig och kände att snart kräks jag. Men nej nej , jag klarade mig trots ketoner (syror i blodet typ) men kan erkänna det att jag önskade att jag var död flera gånger om. Så hemsk känns det. Men nog om det , pappa och jag har varit på sjukhuset idag och haft samtal med min sköterska. Jag övningskörde hem och det gick okej. Men nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska plugga och städa ! Hörs sen , puss

så dansar vi till dansmusik igen

Jag försöker kolla upp antagningspoäng och en massvis med utbildningar och dess universitet/högskolor och jag lyckas inte med det jag vill lyckas med. Jag kan inte hitta rätt. Hmm, tur som jag har så är det ett par månader kvar. Fast ändå några månader. Ska jag bli vuxen då på riktigt? Flytta hemifrån, spara pengar, tvätta, laga mat, städa, betala räkningar och allt som hör till. Ska jag verkligen leva själv och bestämma själv?

Det känns så konstigt. Jag som är den där lilla tjejen på 10 år som grät floder över att flytta från Grebo till Åtvidaberg. Nu kollar jag liksom upp utbildningar i Malmö, Örebro, Umeå, Göteborg, Växsjö och i Stockholm. Hur galet? Vuxen, så läskigt det låter. Alldeles vuxen och eget ansvar.

men som sagt, student och bal och allt vad sista terminen har att erbjuda först innan jag kan låta nervösiteten ta över totalt! Not there yeeeeeeeeeeeeeet. Men tilda är, älskade älskade vän.


Vart tog jag vägen? Vart försvann tiden?

ja, jag har faktiskt tagit ett par ridlektioner. k.a.t.a.s.t.r.o.f.


vsfs

Här ligger jag i soffan och kollar på Victoria secrets fashion show. Inget kroppskomplex här inte. Blir en chilldag idag. Allt för mig, hej

tröttis

Jag är en trött och utmattad tjej efter att ha spenderat dagen i Linköping. Shopping, mat hos mormor och morfar och bio ! Nu ligger jag i soffan med mjukis, mössa och min gosfilt. Jag ska kolla på teve och bara mysa innan det blir sängen för min del. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft :-) puss och hej

bada på juldagen

Medans alla andra jämnåriga super skallen av sig landet över tappar jag upp ett bubbelbad i jacuzzin. Cola light får göra mig sällskap och lite melissa horn på det och livet känns värt. Ett ypperligt sätt att ladda kroppen för både mellandagsrean och bio imorgon ! Nä nu ska jag hoppa i. Ha en kul kväll i dimman så hörs vi imorgon ;-)

God jul kompisar!

Snart är julafton över och ännu ett år har snabbt gått förbi.
Jag har haft tillsammans med min älskade familj en underbar dag med massor god mat och godis (för mycket, inget pointsräknande här inte idag!) paket och kärlek.

Just nu är Farmor&Farfar och Mormor&Morfar här och myser. Vi har ätit och öppnat paket. Men snart tänkte jag gå upp till mitt rum och kolla på min nya film; Dyngkåt & hur helig som helst! Den är hur bra som helst, har ni sett den? Om inte, så rekommenderar jag den.

Men som sagt, snart är dagen över och imorgon på juldagen ska jag göra ingenting, gå ut på en promenad och sen bara sega i mjukiskläder och mössa! Blir ingen utgång för min del vilket jag tycker är bra gjort av mig. Måste hålla igen med allt som har med kalorier att göra den närmsta månaden efter den här dagen, haha.

Här kommer lite bilder från dagen, enyoy!


Mamma fixar till julmaten.

Jag öppnar ett paket med en plattång som innehåll!

Jag, morfar och karro!

fina farmor!

hallåååå!

Lite av mina paket. En parfym (från tilda) 2 st produkter till ansiktet, en hårinpackning (från Tilda) Ett presentkort på pieces och nagellack!

Domarsaker, så efterlängtade !

jag fick lite mer saker bland annat en fiiiin grön klocka från tilda, en plattång, pengar, halsband, massa läppglans, mobilhörlurar, lite kläder och andra småsaker :)

Jag skulle vilja sammanfatta denna dag med att säga att jag har världens bästa familj !


dom ställer för många frågor

Julen handlar inte bara om kärlek och gemenskap , det är en jävla massa stress och bråk inblandat med. Därför är det skönt att jag snart ska sätta mig på bussen för att träffa tilda, fika lite och byta paket. Blir mys :-) sen ska jag hem för att familjen ska "proväta" julmaten. Tradition you know...

insyn

Ibland får man helt enkelt tacka det faktum att man har vänt på dygnets timmar. Jag, halv 3 på natten kände mig en aning darrig i kroppen och fick känslan av att något inte stod rätt till. Min första tanke som sedan visade var rätt, var lågt blodsocker ! 3.1 visade min mätare, vilket betyder blodsockerfall. Det var bara att pallra mig nedför trappan och sätta i mig en macka med lite keso på plus en banan. Allt tack vare att jag tagit prov och vänt på dygnets timmar. Jag börjar tänka om det påståendet som menar på att nattprov är bra. Kanske borde jag, efter år av förnekelse av att sätta klockan mitt i natten och ta ett stick i fingret. Kanske är det, trots min motgång ett alldeles utmärkt sätt att varje natt och morgon rädda mitt liv på ? Precis som jag nyss gjorde. jag räddade nyss mitt liv, för om jag inte hade tagit just det där blodsockret halv 3 på natten och upptäckt mitt sänkta blodsocker hade jag förmodligen varit död, eller i bästa fall legat i insulinkoma imorgonbitti. Så tacka vet jag vad, det omställda dygnet och min nya insyn av att nattprov är något att eftersträva

hårprat

Har spenderat en stor del av kvällen med huvudet under badkranen med att skrubba rent min skalle. Den är lite röd om man säger så. Jag har också lovat Alex att inte färga/tona eller bleka håret innan hennes födelsedag, då får jag nämligen inte följa med och fira henne ! Det kommer bli svårt , men har man lovat så har man ! Jag har en önskan av att få axellångt hår med bra kvalité och min egna hårfärg. Kommer ta ungefär 1-2 år. Men det får det vara värt ! Men nog om mitt hår nu , jag kollar på sex & the city. Awesome ! :-D

gingers have souls

Jahopp och där blev jag helt plötsligt rödhårig, igen. Eller mitt hår är brun/rött. Skimmrar lite i röda toner. Jag är som många redan vet om, beroende av att färga mitt hår. Jag vet inte varför, men jag gillar att förändra det bara.

Här kommer lite dåliga bilder på håret;




Webcamen kanske inte har den bästa kvalitén om man säger så... men okej.


its cool on the playground

Ibland gör livets gång mig så besviken. Man tvingas få kompisar som man sedan mister och växer ifrån, man blir kär upp över öronen som sedan mynnar ut i ett slags hat och förakt. Man tvingas skriva, studera och lära in en massa information som rinner av som regn. Man tvingas skapa kontakter som sedan ändå inte är till någon nytta när man inte har alla de kvalitéer som krävs överallt. Man tvingas till att följa ideal i hopp om att detta gör mig lycklig men som i själva verket sakta men säkert äter upp en från insidan och ut, som tär. Man tvingas skapa åsikter som ingen ändå lyssnar på i slutändan. Men allt detta måste man göra och skapa , men till vilken nytta då ? Kan man inte få vara med om ständigt och livavarande lycka istället för ett par magiska stunder? Om jag kommer på en lösning , får jag nobelpriset då ? :-)

bla bla

Jag är väldigt glad. Jag lyckades få MVG på mitt naturprov och jag är hur chockad som helst! Jag fattar inte hur jag lyckades med det? Men jag klagar inte, inte någonstans. Tackar och tar emot, så värt !

Idag är sista dagen innan lovet i skolan. Jag har en lektion kvar och sen så går jag hem och andas ut. Det blir innebandyträning ikväll och jag ska också läsa boken: bakom stängda dörrar. Den är grymt sorglig och äcklig. Jag gillar sådana böcker.

Under lovet kommer jag som alla andra, eller aa, de flesta andra att fira jul med min familj på lördad. På söndag blir det INGEN utgång för min del. Jag vet att det är många som går ut på juldagen, men jag känner att jag både vill spara pengar, tid, energi och inte dricka en massor. Mina kusiner kommer under ett par dagar och det kommer bli hur kul som helst. Jag ska också fira Nyår och en massa andra saker. På fredaf tex ska jag till stan med Matilda.

Nu ska jag inte göra något, heeeeeeeeeeeeeejs


sa sa sa sa sa save the day

made it all this way



all this way

Hej kompisar.
Har varit på två stycken möten idag! Ett på vv, och ett på skolan med Syo. Funderar nämligen på att ta bort matten, men jag ska tänka på det tills efter jul, efter lovet. Då ska jag ha kommit fram till ett beslut. VVmötet gick inte riktigt så dåligt som jag trodde. Men som sagt, ny vecka och nya möjligheter. Lets do this. Mer än det har jag inte gjort idag. Eller jo, jag och pappi har äntligen beställt mina flygbiljetter till Tyskland, Köln och Karen! Det blir fem dagar hos Karen med skratt kramar kärlek och fest ! Blir awesome.

Nu ska jag gå till mitt rum, lyssna lite på musik och somna med min nya filt som jag fick i adventsjulklapp. Den är helt underbar. Den är så varm att jag inte behöver täcket på natten. Bra. Det är bara två dagar kvar nu i skolan innan det är lov. Jag kan inte säga annat än att det kommer sjukt lägligt. Mitt sista jullov. Eller aa universitet och sådär , lov då med men ni fattar juuu vad jag menar. Längtars om tusan till STUDENTEN. Det om något blir awesome.

Men som sagt det är ett halvår kvar och nu här näst blir det sängen och filten med ett glas funlight. Heheh
Pussss


Sheeeeeeeeeena. Skäms lite vilken ful bild. Men på något sätt får den mig att bli glaad, jag ör nämligen så ful här att det är okej att skratta.


so much fear

Okej möte ikväll igen. Jag kan säga såhär att resultatet är förutsägbart. Jag har inte hållt mig bra dem här veckan alls. Så att det är rätt uppenbart. Men inget jag kan göra åt nu, bara att börja om. Fan.

happy

Hallååååå. Idag har jag varit seg och fått känna av gårdagens fest och sådant. Jag har inte sovit mycket vilket gör det underbart att få sova nu. Jag har idag som sagt segat, badat, jag har prövat balklänning hos olivia och sol jag skrev nedanför så passa den och jag är riktigt glad ! Jag har också druckit vin, fått lila tänder, blivit utklassad på Fifa, kollat killkläder i timmar, ätit choklad och skrattat. Nu väntar en natt med sömn innan jag tar innebandysakerna och åker till.Motala med laget. Vi hörs imorgon . Puss :-)

lycka.

Den passa ! Denna balklänning ska jag dansa i. Tänk er utan behåbanden hur himla fin den är. Jag älskar den iallafall. Tack olivia för att jag får ha på mig den ! Kommer känna mig så fin !

klassfest , älskade SP09s

Igår var det klassfest hemma hos mig och det var awesome!
Här kommer lite bilder...


Jag älskar verkligen den här bilden. Så himla glada vi ser ut! Bästa wille :)

Vi körde julklappsleken och alla var fokuserade !

Jag och Niclas ! Gillar den här bilden mycket med, fint :)

Jag vann en Justin Bieber affisch, najs ;)

Bästa klassen!


ae

Jag kan inte påstå att jag hoppar av glädje efter att ha spenderat hela natten med naturkunskapboken inför provet idag. Bara så att ni vet.


busy man

Vaknade lite småsent, ungefär kvart/tjugo i 8 så jag var ganska stressad eftersom att jag börjar halv 9 med fysträning på eksågen. Så jag börjar byta om , trycker i mig frukosten, packat väskan och allt. Sist av allt tar jag ett blodsocker eftersom att jag inte hann med det innan. Självklart visar mätaren lågt blodsocker. Jahopp , ingen fys för min del, men förhoppningsvis fotboll klockan 10. Men jag var iaf försökt få tag på tott hur mycket som helst. Tott är våran tränare, men han är helt omöjlig att få tag på ! Men jag fortsätter med att ringa och så ska jag sitta här framför teven innan jag kan vandra iväg till kopparvallen. Länge leve min diabetes ! Ae nu får det vara nog. Styr för mycket.

stupid girl.



död åt tengel

Hela den här dagen kan slänga sig i stenväggen. Ungeför som Mike gjorde på Jersey Shore, rätt åt han och rätt åt min dag! Har bara varit en massa besvär som jag inte orkar ta tag i eller ha omkring mig. En massa plugg med som förstör mina dagar och min fritid. Naturkunskap liksom, jag fattar ingenting och det är inte roligt alls. Jag längtar tills lovet, då man kan ta några dagar och göra absolut ingenting på ! Lyx. Men jag har såklart en hel del plugg att hinna med då med, men då finns tiden där iallafall. Den finns inte riktigt nu, är lite förvånad över hur svårt det är för lärare att kommunicera med varandra och hur svårt det är för dom att lyssna på vad vi elever har att säga om saker och ting. Det är konstigt. hmm...
Jag ska ta med mig dom tankarna när jag utbildar mig till lärare. (idrottslärare)

här kommer lite bilder från balmässan;








plugga

Taggar inför en tung pluggkväll. KULIGT


gloapa

Ogillar när folk glor, tjejen framför mig kan inte sluta titta. Skulle vilja fråga henne vad hon vill, men jag är för feg för det. Haha ;-)

buf

Att vakna i totaltmörker är en konstig känsla. Det känns som om klockan skulle vara mitt i natten men ju själva verket så är den bara kvart över 7. Ae, vinter och mörker är ingenting jag vill ha. Blir så fel på morgonen. Känns som om jag fortfarande sover. inte bra , jag som är på kommunhuset och ska ha möte om skolan och liknande. Vi hörs senare :-)

ångest

Ikväll mår jag psykiskt dåligt. Jag har ätit mat så att det räcker i flera år och jag har stor ångest över det. Ohälsosamt och grejen är den att jag sa till mig själv att nu får det vara stopp, men jag lyssnade inte på mig själv. Jag ska nu gå och lägga mig och somna i mysigt kläder såsom leggins och linne, mysa och försöka tänka bort min matångest. Tänka på att imorgon är en annan dag. Så det gör jag nu , godnatt !

wiho

Okej mötet gick bra ! Nu är jag en glad tjej. Men jag har överätit hela kvällen vilket inte alls är så bra. Men imorgon är det en ny dag och då kör jag igen. Blir helnajs

my baby is gone.

Nu ligger jag på värmegolvet i badrummet. Lite ohygieniskt kanske , men varmt och skönt. jag har mina naturkunskapspapper med mig och psykologi. Det är ångesttankar på kvällens möte med viktväktarna. Den här veckan har jag inte skött mig så bra som jag borde och därför finns risken en på viktökning. Men jag håller tummarna på att istället har ökat, utan snarare minskat eller stått still. Jag uppdaterar sen , med risk för deppigt eller lyckligt inlägg.

another lover is gone

Idag har jag spelat en jobbig innebandymatch. träningsvärk imorgon!
allt för mig, pusshej.


dumma mig

så jävla dum i huvet. jag vill ha hår på huvet. Varför kan jag aldrig lära mig? Jag får sluta slita på håret och få tillbaka mitt lockiga längre hår. aaaaaaaaaaah ibland hatar jag mig själv :) puss






ska spara till axellångt. kommer väl ta ett år ungefär men det är väl bara att hänga i antar jag. Finns inget annat att göra än att ta hand om det och samtidigt låta det vara.


when I find you

Det blev en tur till Linköping idag  med William och Karro, för att handla dom sista julklapparna. Jag är klar och det känns helt ok, nu behöver jag inte oroa mig längre! Bara oroa mig för vad dom som tar emot paketen ska reagera, men jag tror det blir bra. Är nöjd! Jag träffade också Matilda och pratade och kramades, skämde ut mig lite också på H&M. Så pinsam jag är. Haha, skrattade så att det gjorde ont. Men det var skönt att träffa tildis.

Nu ska jag kolla upp en massa universitet så jag vet vad jag ska söka sen i Mars eller när det nu var. Jag är lite förvirrad, jag funderar på idrott&hälsa lärare eller grundskolelärare. Det lutar mest åt idrott och hälsa, men är inte säker. Jag ska fundera påt !

Annars blir det en lugn pluggkväll. Vi hörs imorgon efter min innebandymatch mot antvarden. Pusshejs


det är du

Ni vet känslan när man hittar någon?
Den känslan har jag varje dag när jag tänker på min bästa kompis, Matilda.
Det är svårt att förklara med ord allting vi har varit med om tillsammans, det vi har gått igenom och alla känslor som är kopplade till henne och oss tillsammans. Många år har gått förbi med en massa skratt, men också en hel del tårar. Mycket lycka och mycket sorg. Vi har gjort mycket tillsammans, massor med bus och spontana saker, men också massor mys och lugna dagar och kvällar. Jag har väldigt lätt kunnat öppna upp mig om allt, låtit tårar flöda och bara kunnat släppa allt för stunder. Hon är bäst på att trösta och få mig att se livet ur den ljusa sidan, på ett positivt sätt. Hon har en sådan förmåga att få mig uppskattad och som om jag vore världens bästa tjej, jag med. Precis på samma sätt som hon är för mig. Hon är som en andra halva, som alltid varit omkring, även att vi haft svåra stunder. Vi hittar alltid tillbaka till varandra och det är hur bra som helst. Hon är hur bra som helst och om jag kunde, skulle jag ge allt jag hade till henne. Det roligaste jag har varit med om har varit vid hennes sida.

Jag är så otroligt tacksam för att jag får vara en del av ditt liv Matilda och jag kommer alltid att älska dig mer än vad ord kan beskriva. Du är så mycket mer än allt för mig och jag önskar att vi skulle kunna vara tillsammans varje dag. Nu rinner tårarna, hur ska jag klara av allt? Jag som saknar dig så fort vi är på skilda håll, redan.
 
Tilda, du är lycka för mig. Min fina kompis










du är så himla vacker, på insidan och på utsidan.


döda mig

Imorse när jag vaknade kände jag ; Döda mig !
Jag var och är fortfarande jättejättetrött. Vill bara hem och lägga mig under täcket och somna om igen. Men nej, det är skola tills klockan 4. Känns förjäkligt. 4, hinner ju dö ett antal gånger innan dess. vill sova.nu.

Men dagens planer är iallafall skola, hem och sova och sen en slappkväll, kanske ska kolla på innebandymatch i sporthallen, men det är sådant som märks.

men nu är det filosofi. döda mig igen. hej


I bet she's around

hallååååååååååååå
Torsdagskväll snart. Blir en pluggkväll, måste skriva klart religionsarbetet som Calle och jag jobbar med. Det ska nämligen lämnas in imorgon ! Ganska stressigt eftersom att vi inte har skrivit så mycket på det. Men jag har iallafall lyckats få ihop en halv sida och Calle har med skrivit lite så det ordnar nog sig! det måste det göra.

Tänka visa lite bilder från gårdagens modevisning och balmässa. AWESOME.
Kommer mer bilder på det sen.




kolla vilken fin klänning jag fick ha på mig :D


somliga ljus brinner aldrig ut

Mitt blodsocker är inte samarbetsvillig idag heller , någon förvånad ? Inte jag iallafall. Så tesse gav mig skjuts hem ifrån fotbollen så nu ska jag ta mig ett bad och bara ta det lugnt så att skolan orkas med sen. Det är en lång skoldag idag och jag går till 4 ! Har också innebandy, kommer inte ihåg vart, antingen borensberg eller Boxholm, halv 8. Sen kväll men roligt blir det ! Sen hem och tagga för morgondagen då det är balmässa och modevisning på schemat ! Men vi hörs, baddags nu ! :-*

aiya napa

Klassen har planer på en utlandsresa i sommar som en "sista" avslutning och grej med våran fina klass. Asnajs idé! Pengarna är dock ett problem för mig, har alltid haft svårt för att spara och med tanke på att både resa till tyskland, studenten och balen ska tas igenom före så vet jag inte hur jag ska få ihop det. Men skam den som ger sig, jag är taggad och ska göra allt för att få ihop pengarna ! Därför ska alla domarpengar som jag kommer tjäna in nästa år sparas till resan. Jag är ju distriktdomare nu och då blir det mer pengar på kontot och ännu bättre matcher att döma. Helbra känner jag! Nu kör vi

från i fredags


the one that got away

Trött men pigg på samma gång är jag. Sitter på min stol i mitt rum med radion på. Jag har spelat innebandymatch idag och blivit utklassade, därav tröttheten. Varför jag är pigg är ett mysterium vilket jag inte tänker försöka lösa. Det är bara så. Men jag tänkte gå och lägga mig snart, det är ju skola imorgon. Ska till vårdcentralen, stan, möte och träning med imorgon och förhoppningsvis hinna träffa tilda med, så dagen är full med saker att göra ! Men innan John blund kommer tänkte jag lyssna lite på.musik och bara chilla , spela lite snake kanske. Har laddat hem en snakeapp och blivit beroende, så e det ....

a time

Nu sitter jag på 30bussen, påväg in till stan. Jag ska handla julklappar tänkte jag , skönt att ha någonting att göra med ist för att sitta hemma hela dagen och glo ! Blev en ganska sen kväll igår med fest i grebo. Utgång bar planerad men så blev det inte ! Hade iaf en rolig kväll och somnade direkt när jag kom hem . Men nu tänkte jag sova en stund innan bussen stannar! Vi hörs, puss :-)

klippte page häromdagen.


maybe if I act like that


ron pope

Ron pope är så sjukt bra. Har lyssnat på hans låt "you are the reason I come home" om och om igen. Den låten är riktigt bra faktiskt , blir lite glad av att höra den ! Ska bifoga låten när jag har tillgång till min dator. Ååååh ni kommer dö av låten, på samma sätt som jag <3

ingen bra morgon

Min diabetes ville inte samarbeta imorse och jag hade känning som gjorde mig alldeles borta. Jag blir jättekonstig när jag har känning och om det är på morgonen blir jag oftast arg och rebellisk. Om det är mitt på dagen blir jag oftast trött, tyst och förvirrad och ledsen. Men som sagt , arg och helt borta när jag vaknade och min familj fick göra det bästa dom kunde för att få mig vid medvetande igen. Dom lyckades, tack och förlåt ! Ångest. Därför blir det inget fg , fotboll, för mig nu på morgonen. Det gör mig ledsen och besviken på mig själv. Jag behöver träna , min kropp och mitt psyke behöver det. Kanske inte just nu då , nu behöver jag mest sitta still och göra ingenting så att kroppen ställer in sig. Jag önskar att jag kunde gå och lägga mig igen, men så lätt är det inte. Går jag och lägger mig kan samma sak hända igen och nu har min familj försvunnit till skola och jobb och då skulle det inte sluta bra. Jag är dessutom alldeles snurrig i huvet och musklerna är sega. Så ist för sömn blir det att kolla på teve, kanske läsa lite plugg och vänta på att jag kan gå till skolan. Det var allt för mig för denna gången , vi hörs sen. Då är jag förhoppningsvis helt normal, eller a så normal jag kan bli, och färdig med mitt np tal ! Puss så länge :-*

RSS 2.0