watch n' learn

Jag är förmodligen sämst på att plugga. Jag har försökt hela dagen och kvällen men jag har inte blivit smartare över huvudtaget, lite deprimerande. Är jag verkligen så dum i huvet att jag inte fattar någonting? Svaret på det är JA! Damn it.

Jag ska iallafall göra ett sista försök innan jag går och lägger mig, jag har inget val. Men pappi är påväg hem med Cola Light till mig, det kan nog få mig på bättre humör för just nu sitter jag mest och muttrar över hur himla iQ-befriad jag är och har blivit. Det fanns faktiskt en tid då jag var en aning smart, lite åtminstånde. Men den tiden är förbi mina vänner. Endast minnena lever kvar. Åh gud vad jag längtar till studenden. Då ni.

Nej nu ska jag lyssna på Rihannas hyllade album Talk That Talk. Awsome


första webcam-bilden på mycket länge. Jag och mitt förbannade svenska nationellatal som blir allting annat än vad jag vill att det ska bli.


pluggis

Idag blir det tyvärr ingen innebandyträning för min del. Jag skulle väldigt gärna vilja, men jag har en hög av plugg som måste göras ikväll. Mitt svenskatal ska kunnas utantill och filosofin måste jag med lära mig. Jag har redan pluggat lite grann efter skolan. Men det blir en massa mer ikväll, efter att jag har tagit mig ett bad, lugnat ned mig och bara andats ut. Sedan kanske jag springer ner till Ica och handlar mig en cola light för att kunna hålla mig vaken ikväll för pluggets skull.
Men som sagt, bad dags kompisar! :D

yes

Wiho ! Blodsockret höjdes och jag kunde träna sista 40 ! Skönt, nu kan jag somna med gott samvete. Men innan det måste plugget tas igenom. Jag ska läsa filosofiboken 2 gånger, alltså dom sidor som kommer på provet sen så ska jag också skriva klart mitt np tal ! Sen kan jag somna in :-D längtar också till helgen då jag bla ska på min sysslings 1årskalas i Finspång ! Det är också dubbla innebandymatcher i helgen . Hoppas på att få spela båda ! Nä nu tar jag mitt goda humör och läser på ! Puss

här är hon, melissa


ammeeeen

En sak som suger är när man för första gången på flera veckor ska träna fotboll med sitt lag inte kan pga för lågt blodsocker. Jag som har ätit och reglerat mina insulindoser för att detta inte skulle hända ! Jag vinner tyvärr ingenting på att sitta här i omklädningsrummet och sura för mig själv så jag ska köra lite styrka under tiden då jag hoppas på att sockret har höjt sig :-) lite träning får jag då iallafall. Tränade på fgt imorse, kan vara det som är orsaken. Ae men situps & benböj nudå, hörs !

skoljobb

Jag sitter i skolan på samhällskunskapen och försöker skriva ett arbeta om terrorism och det vill inte samarbeta med mig. Det går helt enkelt åt skogen och jag vet inte hur jag ska göra. Ska fundera lite på det.

Jag har ett klagomål och det är på duscharna på eksågen. Jag fick faktiskt tvätta mitt hår i handfatet, vafan? Inte bra alls.

Men nog om det. Idag ska jag gå till skolan tills klockan slår fyra. Sen ska jag hem och öva på mitt svenska nationella tal som jag ska hålla på torsdag i skolan. Jag ska också plugga på filosofi eftersom att jag har prov på fredag, igen. Sen efter mitt plugg som jag beräknar kommer ta cirka 2 timmar ska jag inte göra någonting innan det är dags för fotbollsträning nere på kopparvallen. Efter träningen hinner jag nog med en timmes filosofiplugg och np talet.

Som ni kanske märker är dagarna fyllda med skola, plugg och träning. Det kommer vara så ända fram till julen och sen hela vägen fram till studenten. Då springer jag ut och kommer aldrig tillbaka. Såäre

Men nu ska jag skriva klart mitt arbete. Vi hörs ! Puss


tusan

Väldigt besviken på livet och ledsen på mig själv. Meeeen som man säger , life goes on. En ny dag imorgon och då jäklar kör vi igen.

måndag

En till lektion bara och sen går jag hem och lägger mig. Sen blir det svenska plugg och filosofi, möte och till sist innebandyträning.

kuuuuul


låg

Det är svårt att be om ursäkt för någonting man har gjort när man varit låg och helt borta både fysiskt och psykiskt. Det är svårt att veta vad man har gjort och sagt. Men jag kan inte veta vad jag gör, säger eller hur jag reagerar på saker och ting när jag är låg. Blir jag arg, skriker och säger elaka saker så menar jag inte det. Det är då jobbigt när man "vaknar" upp och alla är arga på mig och säger att gå upp och gör vad fan du vill, kommer inte väcka dig något mer. Eller något i stil med det. Men jag säger ju det, att vad som än händer så kan jag inte rå för det och ofta vet jag inte ens vad jag har gjort för något. Önskar ibland att alla andra visste hur det var att vara låg. Då skulle ni förstå vad jag pratar om. Men förlåt, menade inte att bli arg imorse.

ge mig sommar eller vår, tack


uppmuntran

Ibland så går ingenting som det ska. Därför ska denna bild vara en push till mig själv som ert tecken på att det går. Om ni inte fattar eller är blinda så är byxorna för stora. Vvmöte.imorgon och det känns inget bra. Men det är bara att köra på och hålla ännu bättre koll om vågen visar sånt jag inte vill att den ska visa. Uppdatering på det kommer. Puss

åh herre

Det är dags att somna in när som helst så att det inte blir som imorse då jag försov mig. Missade samlingen och jorra väckte mig över telefon. Nog om det. Den största anledningen till att jag bör sova är att nästa vecka lär bli ett helvete rent ut sagt. Håll i er nu för detta ska jag hinna med : 1 svenska tal ,1 pm, 1 filosofiprov, 1 religionsprov och ett halft psykologiarbete. Det tänkte jag hinna med i veckan. Jag måste hinna med det annars vet jag inte vad som händer. Inget bra iallafall. Så godnatt på er kompisar så hörs vi imorgon. Pussas

svenskatal

Jag sitter ensam i tvättstugan och försöker öva på mitt svenska tal jag ska hålla på torsdag. Det går sådär och mest pga att jag bara improviserar eftersom att jag har datorn på ett annat ställe. Men vet på ett ungefär vad jag ska prata om och det är skitlame. Ska prata om mitt liv som jag lever nu ig det liv jag vill leva egentligen. Jag har kommit på det alldeles själv och det skrämmer mig lite. Är min fantasi så där dålig ? Ja jo tydligen. Jag tror dock att jag redan vet vad jag kommer få för slutbetyg i svenska b och mitt tal lär förhoppningsvis inte rubba det. Men man vet aldrig. Får jobba påt. Så vi hörs

har inga ord.


verkar jag tyngre nu ?

Vet inte varför jag lyckas radera mina inlägg innan jag hunnit publicera dom. Istället för att skriva om blir det en puckisbild och ett godnatt ! Pöss

skaplig ångest


min klocka har stannat

haha, bilden jag lade in igår på min nya ring ser ju förjävlig ut. Ful bild med fula färger, så forget den. Ringen är faktiskt helt okej i verkligheten och det är det som spelar någon roll.    

Men iallafall. Igårkväll var det äntligen dags för Melissa Horn konsert i Konsert och kongress i Linköping. Det var jag, mamma, nike och karro som åkte dit och lyssnade. Det var sjukt bra och jag hade väntat länge och varje minuts väntan var värt det. Hon är så himla duktig både live och inspelat. Världens bästa, helt enkelt.                   En bild jag tog på henne som är kanske inte den bästa bilden som har tagits läggs in senare.
Men nu, SKOLA och FREDAG


det känns på låtsas nu

Vi visste allt om varandra. Nu vet jag inte ens vem du är.

nytt

Ny ring från h&m , endast 10 kronor pga rea. Gillar den

put all this behind

Det känns bättre idag. Men tidiga mornar är ingenting jag uppskattar. Det är så mörkt ute att det känns som om det fortfarande är natt ute. Men jag är iallafall uppe och i skolan. Ger mig själv en klapp på axeln så klarar jag av den här dagen också :-)

känsligt

Nu sitter jag i sängen och gråter som ett litet barn. Jag är så trött på min diabetes så att det finns inte. Det är svårt att förklara men jag försöker verkligen att få det att bli bättre men det går inte och jag är så himla rädd för att dö i förtid eller att bli blind och behöva amputera ett ben. Jag vill inte och därför gråter jag. Jag känner mig så maktlös och jag vill bara bli frisk. Varför måste det vara kroniskt och obotbart, varför ? Och varför måste jag vara så känslig och gråta? Varför har, jag blivit en tråkig människa, varför orkar jag ingenting, varför suger allt och varför är det mesta jobbigt ? Vet inte. Men nu ska jag gråta lite till , tycka synd om mig själv ända tills jag somnar. Sen så är det en ny dag och då ska jag le, skratta och känna mig glad. Punkt slut och tack för mig

jag måste ändra historien

Livet är underbart när blodsockret ligger på 31. verkligen!
Nej. tror jag dör snart.


Såhär glad är jag icke!


Det känns på låtsas nu



Bilden är tagen för någon månad sen, kanske 2 eller 3. Jag vet inte.


melissa horn på torsdag

Det blev lite filosofiplugg igår. Men inte tillräckligt och jag har prov imorgon. Ska försöka mig på fotbollsträning ikväll och måste ju då försöka pressa in filosofin någonstans, får bli efter skolan, men jag slutar ju så sent och paniken börjar ta över nu. Måste klara provet! Annars vet jag inte vad.

Nog om det, tänkte berätta att på torsdag är det äntligen dags för melissa horn konsert i linköping och det ska bli sjukt bra och kul! Är aspepp på det och längtar som bara den. På torsdag ska jag också in till sjukhuset igen och läsa av min censor som jag har i kroppen. Det ska visa en massa kurvor tydligen på något slags blodvärde i kroppen. Ska också ta lite prover i armen, Hba1c tror jag, men var inte säker på det.

Nu ska jag på svenska lektion, sen samhäll och filosofi. Hem efter det och sätta mig i köket och råplugga i ungefär 2 timmar och sen dra till kopparvallen för träning. Efter det ska jag skynda mig hem, duscha, äta och sen plugga en timme till och seeeeeeeen blir det sängen. Jag älskar att sova.

Vi hörs kompisar, puss :)


Melissa horn


you walk with me

Snart är måndagen slut. Nu återstår bara vvmöte då jag ska väga mig och en kväll fylld av filosofiplugg. Tråkigt som fan men välbehövligt. Jag har prov på onsdag så det är bara att sätta sig i målet med böckerna och ta mig igenom det. Blir tyvärr ingen innebandy för mig ikväll, måste bli frisk först känner jag. Spelade dock futsalcup igår men det kändes i lungorna kan jag ju erkänna. Slut spel i helgen plus innebandymatch så jag vill bli frisk tills dess. Nu måste jag byta om och ta mig till mitt lilla möte. Vi hörs sen , puss

melt

Ni vet sådana dagar man har ibland då man bara vill dra täcket över huvudet och försvinna ? Jag har en sån kväll ikväll. Tittar i spegeln och möter min spegelbild. Trött tjej som ser ut en kille. Jag vill inte se ut som en kille. Aaaaaahh meltdown, förbannat. Jag vill vara glad. Blä

låg

Såååjaaa, var lite låg när jag vakna. Har nu ätit både banan och macka så snart ligger jag förhoppningsvis på ett normalt värde innan det är dags om en timme att gå bort till kopparvallen för samling innan fotbollscupen i Norrköping. Vi hörs sen. Puss

One life

Mitt internet på datorn här hemma fungerar för första gången på riktigt länge. Gissa hur glad jag är på en skala?
Men bara därför har jag idétorka på vad jag ska skriva för något. Därför får det här inlägget vara ett struntinlägg, såna behövs ibland med och så tar jag och lyssnar på James Morrison och sedan hoppar i säng. Så natti , puss kompisar.

bytt profilbild på facebook, någon förvånad?


keep it down

Sitter i soffan med hårinpackning i håret och med huvudvärk. Blir fotbollscup imorgon så länge min kropp kan hantera det. Sjukling på fotbollsplanen är sådär vava. Men nog om det , ska ta mig lite fin light, kolla mtv, läsa lite filosofi innan jag går och lägger mig. Men för tillfället så spökar diabetesen och jag har för högt blodsocker. Det suger !

life sucks

Jag har inte så mycket att skriva och har heller nästan inget batteri på mobilen som jag skriver på. Men det är en sak som stör mig och det är alla läxor, prov och inlämningar som jag har efter mig. Jag har ju varit sjuk i 2 veckor vilket har gjort att jag missat massor viktigt i skolan . Men idag har jag iaf hunnit med halva psykologiinlämningen, halva svenskatalet, nästan hela svenskainlämningen och tränat lite inför redovisningen imorgon. Imorgon tänkte jag skriva klart talet och också plugga filosofi. På lördag blir det mer filosofiprov och psykologi. Söndag blir det inget plugg. Måndag filosofi och matte, samma sak på tisdag. Sen så har jag bara typ 500 andra läxor att ta itu med.... Jag vet inte hur jag ska klara av det :-( life sucks.

lock för öronen

Hej igen ! Tänkte säga det att imorgon åker jag till sjukhuset. Som diabetiker är det inget ovanligt ! Men sen jag bytte avdelning är det med lite tyngre steg jag går dit med. Men iaf jag ska dit för att få någon apparat som ska mäta mitt blodsocker hela tiden och sånt. Blir nog bra ! Och just ja , jag har fått lock för öronen, pga att jag är sjuk. Scary känsla :-o och just ja , ska snart beställa biljetter till Tyskland och karen :-D pusshejs allt för mig

chips

Här sitter jag med täcket i soffan och äter 30 g chips. Ja ni läste rätt ! Det går att äta chips eller godis som viktväktare. Det handlar om planering och mängd. Känner att min planering varit så värt dessa 30 g (2dl). Ljuvligt juuuuu

Marry the night

Sitter i skolan och hostar. Vi har grupparbete nu om baader meinhof. Snart så är det dags för filosofi och sen ska jag hem och lägga mig under täcket framför teven. Måste också se till att få lite plugg gjort ikväll, muntligt np och filosofi. Det ska jag nog klara av eftersom att jag inte kan träna ikväll. Fotbollsträningen drar igång ikväll, nämligen. Jag har inte spelat fotboll på ganska länge nu. Förutom ett par gånger i skolan på FG:t, men inget med laget. Så då drar jag igång med det så fort när jag blir frisk !


den här låten låten lyssnar jag på hela tiden. SÅ JÄVLA BRA


skam den som ger sig

Wiho! Dagens viktväktarmöte visade -1 kg på vågen :-D äntligen funkar det igen. Har bara några kilo kvar nu innan jag når min målvikt!! Den sammanlagda viktminskningen är 6.6 kilo :-) trodde aldrig jag skulle klara det. Men skam den som ger sig

världsdiabetesdagen

Idag är det världsdiabetesdagen om ni har missat det. Jag har inte missat det och jag har redan tänt flera ljus för att visa att jag bryr mig. Jag har nu haft diabetes i 10 och ett halft år. Snart 11. Jag är ganska van, det skulle man kunna kalla mig för. Men som jag skrev till www.diabetesmannen.se igår så blir kampen aldrig lätt. Det är svårt och det går i perioder. Jag lever ett bra liv och jag är till hundra procent bestämd över att INTE låta min diabetes styra mitt liv, utan tvärtom. Jag kan leva ett sk normalt liv. Men inte på samma sätt som alla friska människor kan göra och gör. Vardagen är fylld med blodstick, kontroller, sjukhusbesök, sprutor och olika slags nålar i kroppen. Det är mycket att ha koll på och jag failar där ibland. Jag är och har ALDRIG varit en organiserad människa och det gör hela situationen svårare. Men tro mig, jag försöker varje dag.
En sak som är jobbig det är alla myter om att man får diabetes för att man är tjock och har fel kost. Men det är så FEL. Diabetes typ 1 bara kommer, oberoende av livsstil eller kosthållning. För mig är det viktigt att hålla isär diabetes typ 1 och typ 2 eftersom att det är två helt olika saker, olika sjukdomar och olika orsaker. Jag har då diabetes typ 1 och orsaken är helt och hållet inte beroende på min livsstil som 8åring. Det är det som är så orättvist. Varför jag? Det finns inga svar.
Jag skriver inte det här för att ni ska tycka synd om mig eller alla andra som lever med diabetes, bara ett sätt att försöka nå ut på.

Jag är fast bestluten över att leva ett så normalt liv som möjligt utan komplikationer. Försöker se på saken från ett positivt perspektiv. Även att det är otroligt svårt vissa dagar. Om jag hade en önskan som skulle slå in så skulle det vara att förinta diabetesen för alla barn, ungdomar och vuxna som varje dag kämpar.

Det finns trots allt värre saker att leva med !
här är för alla drabbade:


det löser sig

Jahopp, det blev trots allt ingen skola idag. Jag vill inte missa mer, det är 3 ämnen jag blir orolig över. Matten, har missat massa lektioner där. Religionen, missat massa där med, och psykologin. Men det löser nog sig, ska till sjukhuset på onsdag och nästa torsdag, sen så får det vara nog med frånvaro för resten av termin :-) det löser sig, det gör det alltid ! Nu ska jag stänga av teven och läsa på om judendomen !

i leave my world behind

Jädrar vad dåligt med bilder det är på bloggen. Jag vet, men pga att jag bloggar från mobilen blir det så. Men det kommer, jag lovar ! Iallafall, jag tror jag ska tvinga mig själv till skolan imorgon, kan inte missa mer lektioner. Så hostan får helt enkelt ignoreras. Ska försöka få tag på sjukhuset med, men dom svarar ju aldrig i telefon. Vuxenavd i ett nötskal ! Längtar tillbaks till barn , där blev jag behandlad som en individ. Nu är jag en i mängden och jag gillart inte ! Har iallafall 2 tider för någonslags mätning av blodsockret i en vecka med en pump, ingen insulinpump, det har jag redan, utan en apparat som mäter blodsockret i kurvor hela dagarna. Ska bli intressant! Gjort det förut, men länge sen nu. Flera år tillbaka i tiden ! Nä sovdags, ska ta min dibetes i kragen och visa who's the man !!

all in

Jag har sagt det förut. Men imorgon börjar jag om. Med allting. Det blir svårt som fan, men som det är nu går det inte. Det är dags. All in

badass

Lördagen har nu gått över till söndag. Det blev en dag i Göteborg med titt i affärer och West side story på operan ! Jättetrevligt har jag haft det. Men hostan blir inte bättre och jag mår tyvärr väldigt dåligt. Skulle ju behöva gå till skolan på måndag om om det inte händer nått mirakulöst snabbt så vetifan alltså. Vi åker hem imorgon och då blir det plugg och en massa lugn på kvällen så att jag kan friskna till, förhoppningsvis. Det är den här förbannade hösten tror jag. Kallt och dant, men dock rätt så mysigt vissa stunder ! Nää men nu tänkte jag få mig lite sömn innan det är dags att gå upp igen. Vi höres. Pusssssssss

what ever made you a loser

Sådär. Nu ligger jag i sängen i norsesund med halsont och huvudvärk. Men det är inget nytt och något jag helt enkelt får acceptera. Men iallafall, imorgon åker vi till Göteborg och går på stan innan vi går på West side story. Måste sova snart för det blir tidig uppgång och kroppen är trött efter att ha gjort absolut ingenting idag. Så det så ! Puss & natti

filosofi skit äckel ämne

Aaaah jag blir alldeles galen ! Klockan är halv ett, jag sitter i sängen, äter äpple och försöker med allt jag kan lära mig fakta om diverse filosofer. Men hur onödigt är inte filosofikurserna egentligen? Ja, ni läste rätt, kurserna ! Både filosofi a och b ska tas igenom innan jag kan få ta min student. Jag har absolut ingen användning alls för kurserna i mitt framtida och nutida liv, ingen alls. Jag fattar ingenting av vad texterna handlar om och jag skiter fullständigt i om nietzsche var facist eller inte. Ge mig ett godkänt så att jag kan få slippa paniken. Att jag ska behöva ta med mig boken när jag ska borsta tänderna är ju sjukt. Jag fattar ingenting. Jag vet dock, att jag hatar filosofi. Jag hatart

big in japan

filosofiprov imorgon och chansen att jag får godkänt på det är ytterst liten. Jag har svårigheter med att förstå vad det är jag läser om. Får helt enkelt läsa igenom texten ett par gånger till innan jag stänger ögonlocken och somnar, och hålla tummarna tills provet skrivs. Jag får trösta mig med att jag fick VG på naturkunskapsprovet, helt sinnessjukt att MOI klarade det, sinnes!

Idag har jag iallafall varit på stan med matilda <3 käkat och handlat lite saker. En mysig och välbehövlig dag. Jag har också övningskört till Linköping med Farfar efter skolan, det gick helt okej. Lite småsaker som fortfarande behöver mycket träning för att bli bra på, men det kommer det med!
Imorgon kommer farfar till Åtvidaberg och hämtar upp oss tjejer, sedan drar vi till norsesund och göteborg för att gå på West side story! Blir en mysig helg med farfar och farmor och alla systrarna. Men innan det blir fredag och helg ska jag plugga lite till och sova. Så att vi hörs imorgon, puss på er alla kompisar :)

to the beat of my heart

Efter mycket om och men sitter jag i skolan. Sjukanmälde mig imorse pga min hals som inte riktigt vill samarbeta med mig. Jag är väldigt hes och det gör ont. Som om jag har ätit taggtråd eller liknande, det gör ont att svälja. Jag sitter iaf här, ser rent ut sagt förjävlig ut och vill bara hem igen och skita i allt som har med skola och möten att göra. hehe , rebell

Men iallafall, det är UF-tid när som helst och därför tog jag mig till skolan. Det är mycket jobb som måste göras och då kan man inte vara hemma och vara sjuk! Jag som har bokat in ett boxercisepass sen ikväll för att träna lite extra, men jag vet inte hur det blir med den saken. Med tanke på att det är jobbigt att andas tror jag inte att det blir lättare under ett träningspass.

Men iallafall, dagens planer är:
* att jobba med UF, bli klar med affärsplanen och planera balmässan.
* Ha möte med elevrådet och SECO klockan halv 3 på skolan.
* Gå hem
* plugga inför filosofiprovet på fredag
*soooooova och göra absolut ingenting.


tagen i sommras.


the yellow line

Smått besviken, trött, halft sjuk, ångestfylld och irriterad tjej lägger sig framför teven med mitt täcke. Jag har en massa plugg som måste tas igenom och sånt som man inte riktigt vill lägga tid på. Därför fylls jag med dessa dumma känslor. Aaaaaaahhhhh kill me

its hard

Förbannade hals. Jag försökte mig på fotbollsträning i kylan , men ae det gick inte efter ett tag. Jag är aldrig sjuk ju. Men någon gång om året slår det väl till. Nu ska jag ta mig lite te för halsen , duscha och sedan gå iväg till skolan. Fysen fick jag hoppa över idag. Massa dåligt med samvete har jag , borde jag , nae , men jag är sån.

never give up

Vågen visade -0.2 kg, inga stora siffror den här veckan inte ! Och dum som jag är har jag ätit som bara den ikväll. Men nya tag imorgon, det här ordnar sig. Påt igen bara, never give up :-)

set fire to the rain

Ahopp, vaknade upp möter med världens magvärk. Klädde på mig och tänka gå iväg till skolan , men nae det gick fan inte. Så det blev en sjukanmälan idag, haft ont hela dagen, men nu börjar det släppa så att det blir träning ikväll och skola imorgon ! Jag har ägnat dagen åt affärsplanen och sängen. Nu taggar jag för vvmöte, hoppas det går bra ! Jag kommer med uppdatering sen ikväll. :-)

you are a firework

Okej idag var alltså sista dagen på novemberlovet. Förbannade sorgligt och deprimerande, men vad gör man liksom ? Som tur är har jag en liten sovmorgon imorgon så jag får väl trösta mig med det. Har också trösta mig med en massa vindruvor, Cola light och ema idag. En helt okej söndagskväll, trots allt. Men imorgon drar det igång igen. Blir plugg på kvällen, vvmöte som vanligt och iinnebandyträning. Skulle kunna berätta vad jag har gjort på lovet med, men jag har liksom inte gjort så mycket mer än att sova, kolla på teve och såna saker. Men har hunnit med lite fest, middag och årsmöte med lfdk, kollat på 2 fotbollsmatcher och sånt. Mässa på sparbanken med ! Så att jaa, det var årets novemberlov. Nu taggar jag tills jullovet som kommer bli awsome. Jag taggar också till nästa helg då jag och systrarna följer med farfar och farmor till Göteborg och går på West side story. Blir säkert väldigt trevligt ! Nu känner jag dock att jag måste sova, klockan närmar sig 00.00 och om jag ska orka med morgondagen är det nog dags för John blund att göra sitt. Så godnatt kompisar, vi hörs ! Puuuussaas

the break up

Laddar om för morgondagen då både årsmöte med domarklubben och middag, plus fest med utklädnad på kvällens sena timmar :-) men först ska jag kolla på the break up och sen sängen . Pusss

even in the best of days

Its okey when you're not okey.

damn

Kanske är det så att jag är dömd till att misslyckas med allt. Inte bra på något. Bara rent sämst. Nu är gränsen överskriden. Så sjukt trött på det mesta !!! Bläääääääääää

i am what i am

Angry birds <3

RSS 2.0