weeey

Har förresten skickat efter en studentklänning idag! Ååååååååh vad jag längtar nu

ae va

Idag är en sådan dag jag bara vill lägga mig under täcket igen och somna om. Ovetandes av att det toksnöar ute och tänka bort det faktum att jag snart ska stå på kopparvallen iklädd domarkläder, frysandes ihjäl. Förmodligen. Detta är inte.en dag som jag känner att jag överhuvudtaget vill lämna huset, knappt mitt egna rum, trots att det mer och mer för varje dag börjar likna ett världskrig. Ett bombnedslag. Jag sitter i sängen nu, hoppas innerligt på att klockan sakta sakta ska ticka. Om jag kunde skulle jag stoppa tiden. Men tyvärr kan jag inte det, därför blir det 10 minuter under täcket innan jag beger mig mot kopparvallen. Ut i snön, kylan och i blåsten. Bara att bita ihop, göra mitt jobb och sen kan jag få gå hem igen. Trött som fan och kall som satan. Wiho, cant wait :-)

äntligen

äntligen fredag och äntligen helg! Det kickar jag igång med en himla massa mys och chill. Blir att sova en stund förmodligen, innan gäster ramlar in i huset! Ikväll ska familjen fira mig, karro och tuva som fyllt år! Sen ska jag bort till Julia h för lite partey. Men jag ska bara komma dit och heja lite och sen gå hem ganska tidigt. Jag ska nämligen döma som Ad imorgon på kopparvallen vid 11! Annars så kommer helgen vara lugn. Förhoppningsvis ska jag hänga med Anna på söndag! Men som sagt, sovdags! Puss :-D

here we go again

Och idag började jag om, igen. Jag snackar om viktväktarna. Eftersom att det lades ner i åtvid får jag göra det på egen hand vilket är skrämmande eftersom att jag hittils har failat, jag är ganska misslyckad utan hjälp. Men som sagt, idag. Jag kopierade upp en massa papper med checklistor så att jag varje dag kan skriva vad jag äter. Grymt bra om man vill ha koll! Idag gick det väldigt bra, åt bra och nyttig mat i precis rätt mängd. Jag ska hålla i tills jag nått mitt mål. 4 kilo här ifrån. Blir tufft men jag ska klara det! Det är absolut ingen stor eller omöjlig siffra så det gäller bara att hålla i och inte ge upp. Det är nämligen där mitt problem ligger i. Jag ger upp. Men inte denna gång. Jag kommer att uppdatera bloggen om hur det går! Men nu ska jag sova och tagga för fredag som kommer innehålla allt möjligt! Puss kompisar

oh no

Jag gjorde det igen. Jag försov mig. Vaknade med stor ångest fem över åtta imorse. Skaplig stress. Upp och bara klä på mig vad som och sen dra i mig lite yoghurt. Sminket hamnade i väskan ännu en gång och en frukostmacka köptes i caféterian. Men nu är jag sminkad och klar. Ska dock hem efter den här lektionen eftersom att jag har håltimma hur länge som helst. Så jag ska hem och äta. Ska också hämta lite saker. Jag måste också få tag på stadium eftersom att det har blivit en massa strul med mina beställda domarkläder. Damn it! Men först en massa tråkig retorik, puss

hallå

Tisdagsmorgonen, imorse alltså, var relativt enkel att vakna upp på.
Tog mig tid för frukost, laga matlåda och har dessutom städat både imorse och igår kväll/natt delar av mitt rum. Det är bara golvet kvar och min kläd/tevebänk. Dammsugas ska det hinnas med och lite annat. Ibland får jag ryck, som igår natt att bara städa och göra fint. Men ibland orkar jag verkligen inte med det, därför ser det tyvärr oftast ut som ett bombnedslag. Fråga bara min mamma och min pappa så ska ni få höra. Så jag får se om den här dagen är en ryckdag eller en jag orkar inte idag dag. Jag vet iallafall att jag ska hem efter filosofin och sova. Höll på att sömna på en "föreläsning" nyss. Det ska jag göra innan min fotbollsträning. Ska kanske kolla lite på U21 matchen på kopparvallen innan också. Efter min träning blir det att dra hem och plugga lite granna, men det efter Big Brother såklart!

...

Efter många om och men sitter jag i skolan.
Lågt blodsocker imorse gjorde att jag inte vaknade. Inte i tid iallafall. Karro väckte upp mig klockan halv 10, en halvtimma innan jag började. Jag var alldeles kallsvettig och visste inte riktigt vart jag var och varför. Men det var bara att fort som satan ställa mig upp och stressa igenom den där halvtimman. Jag är ju här nu. Sminket ligger i väskan och gympakläderna glömde jag hemma. Jag har kommit till en punkt där jag är fruktansvärt trött på att ha diabetes :)

vem var det?

vem är det som har lagt en förbannelse över mig? Jag lyckas inte med någonting. Eller jo, lite. Men mitt liv är ganska sugigt och tråkigt för stunden. Just nu känner jag att jag fort som fan vill ta studenten och sticka härifrån och börja om. Slippa en massa skitplugg och jobbiga saker! ska fan bli aslycklig och lyckad. Precis som det ser ut som på bilden ovan. Så glad :-)

hehe

galen och konstig och rolig och konstig igen kväll igår. Vaknade upp imorse med ett hack och ett svullet ögonbryn. Förbannade pelare. Aja, nu taggar jag om för att fira min Tilda i Grebo. See you!

underbart

Lite överstyr har det gått. Men jag fullkomligt älskar nagellack. Det får mig alltid på gott humör, mycket färg ska det vara! Rosa, grönt, blått och orange är.mina favvisar, love it! Ska köpa ett svart, vitt och ett mintgrönt snart. Kan inte låta bli.

alltså vavavavavav?

Alltså skitkul att jag försov mig imorse. (men jag hann)
Skitkul att jag har löptester ikväll med domarklubben.
Skitkul att min buss går hem halv 12 från stan efteråt.
- Jävlar vad irriterad jag blev nu när jag tänkte på det. fatta, hemma halv ett ikväll???? Fasen.

För att inte verka för sur, här får ni en glad bild på mig...
Nu ska jag sova och glömma bort att jag existerar.
Sen tagga om och bara tuta och köra ändå!

blä

Jag mår skit. Ett blodsocker på 32 är inte att leka med. Därför kommer jag att spendera kvällen framför teve med att tycka synd om mig själv. Annars ha dagen varit bra med undantag för morgonen. Mer kommer jag inte att skriva för mår hemskt och vill bara dra filten över huvudet och försvinna haha ;-)

I'll do anything to make you stay

Sjukt fin cover jag hittade på youtube. jag vill med.

no light no light

Boxat lite idag. Resulterar i en förväntad extrem träningsvärk imorgonbitti. Men vad gör det? Tycker det är awesome när svetten rinner, när musklerna darrar och när man känner att man när som helst kan ramla ihop men fortfarande slår och slår! Faktiskt skitkul. Det har jag iallafall gjort idag. Har också snart, alldeles jättesnart skrivit klart mitt naturkunskapsarbete. Wiho, duktigt av mig. Ska plugga lite till innan det är dags för BB!
Hitta en bild på datorn. Längtar tills mitt hår ser ut såhär igen. Långt. Eller relativt långt var det.

.

Sova sova sova, pepp pepp pepp!

weheartit

Jag älskar fina bilder som har en förmåga att göra en på bra humör. Kolla bara.
Tagna från Weheartit.com

ny dag och ny vecka

Snodde en bild från mammas blogg.
Den är från fotbollsmatchen jag spelade igår.
från www.lottis.blogg.se
Idag blir det skola med Svenska C, religion B, idrott B och sen hem och sova. Somnade knappt inatt, konstigt nog eftersom att jag var helt slut igårkväll. Men därför ska jag sova en timma efter idrotten innan det är dags för boxningsträning och innebandy.
Idag ska jag också skriva klart mitt naturkunskapsarbete, det måste vara klart imorgon. Ingen stress här inte. Men har bara cirka en halv sida kvar att skriva så det är lugnt, det fixar jag. Tisdag kommer innehålla universitetsbesök, shopping och sen mys med min Tilda!
Nä nu babblar jag på bara, vi hörs sen.
Puss

den dagen, den lyckan

Nu är ännu en helg över och jag ligger i sängen alldeles trött och utmattad. Den här helgen har varit fylld av sport, både spelande och dömande! Matcher varje dag. Idag var det lite jobbigare psykiskt än andra. Men nu när jag tänker på det känns det ändå bra. Jag vågar att göra det som många andra aldrig ens skulle tänka på och jag tycker det är roligt. Dessutom är jag bra på det. Men ibland kommer negativa tankar och då är det jobbigt. Men brukar tänka att man kan aldrig göra mer än sitt bästa. Jag ska iallafall bli Fifadomare och då får folk tycka vad fan dom vill på vägen dit. Men en dag står jag där och då jäklar! Den dagen, den lyckan

jag reser mig igen

okej. inget häng med killarna ikväll. blir bara en massa plugg cola och sen tevechill. får duga.

allt du brände ner

Pluggar lite, chillar lite.
Kanske blir att umgås med Calle och William. Om jag bara får tag på Calleman!
Har pluggat tillräckligt och behöver en paus. Har nästan skrivit klart naturkunskapen och börjat på religionsarbetet! Massa jobb hela tiden. Har också hunnit med att döma match i Linköping. Ska döma, spela innebandy och spela fotboll imorgon med. Full rulle som sagt! WONDERWOMAN

alkis

Jag sitter i väntesalen på att bussen ska komma så att jag kan åka till Linköping. Jag är tyvärr inte den enda som sitter här. Jag har sällskap av en alkis. Han är klädd i mjukis och foppatofflor. Han tog upp en öl nyss, så nu sitter han bakom mig, flåsandes och super. Han spelar musik på mobilen också. Ett härligt sätt att börja dagen på! Jag tycker han är äcklig! Hoppas bussen kommer snart :-)

hej

Full rulle hela helgen med massa dömande och spelande, både fotbollsmatch och innebandy! Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon. Men tänkte bara visa för er att jag lever! Dålig uppdatering ;-)

nytt

Här är min nya klocka som jag fick av karro i födelsedagspresent. Jag är galen u klockor, speciellt färgglada! Precis som den här

plugg plugg plugg

Naturkunskapsplugg för fulla muggar!

katastrofer

Jag är på ett hemskt dåligt humör. Jag vet inte varför men det känns som om ingenting går min väg och blir som jag vill, vilket tär. Det enda som går någorlunda bra är dömeriet, det känna bra. Men allt annat, käpprätt rakt åt helvete. Skolan, tar en massa tid och ork, idrotterna, jag utvecklas liksom inget. Allt annat är också katastrofer. Därför ska jag nu lägga mig under täcket, sova en timma. Sen vakna upp och plugga en halvtimma, fan inte mer idag och sen göra mig iordning för fotbollsträningen som är halv 7 ikväll. Efter det blir det förhoppningavis att köra lite bil med pappa och sen plugg en halvtimma till. Kul studiedag kul

.

Oh gosh. Sitter i soffan och känner hur nervösiteten tar över. Jag ska döma årets första match som hd. Matchen är mellan tinnis och eneby vilket ökar på nervösiteten. Det är bra lag. Men försöker också intala mig själv om att det kommer att gå bra och att jag bara kan göra mitt bästa och att det är en träningsmatch, både för dom och för mig. Det ordnar sig. Men ändå. Så psykiskt jobbigt. Som tur är kommer pappa att vara där som stöd för mig. Nu ska jag snart ta min väska och gå bort till tåget för att ta mig in till Linköping och matchen! Håll tummarna :-) hörs sen efter

två flugor i en smäll och helgens planer

Jag sitter i elevrådsrummet och leker viktig. Nää men jag har egen mat med mig till skolan idag och kände att jag ville slå två flugor i en smäll. Mat och plugg.  Annars så händer inte så mycket. Match i Åby ikväll med innebandyn. Döma fotboll imorgon och domarkurs på söndag i Norrköping. That's it liksom. Ganska kul helg, men inga sovmorgonar och det blir en ganska krävande helg. Men så kan det vara. Helnervös Inför morgondagens match jag ska döma också. Nästan skjutmigtillstånd. Men jag överlever. Jag tror det iallafall.
Men nu ska jag äta upp och sedan dra mig till religionen. Sen hem, sova en timme, äta och sen dra till sporthallen klockan 6 för matchsamling. Weeey

Snälla ge mig sommar

Sommar i Göteborg med Nike.
SKolavslutning för två år sedan.
Skolavslutning förra året.
Märta och jag på midsommar i sommras

Naturkunskap

Nu har jag skrivit klart ungefär halva naturkunskapsarbetet som ska vara klart den 20de mars. Det känns bra. Jag skriver om fosterdiagnostik och dess etiska frågor, påföljande aborter och liknande. Ganska spännande och intressant ändå. Jag har skrivit 1.5 sida. Inte så himlans mycket alltså, men ungefär lika mycket till och jag är nöjd. Klapp på axeln.

.

Hej!
Som flera av er visste om, fyllde jag 19 år igår. Weeey, skulle man ju kunna tänka. Det var dock lite svårt eftersom att det var UFmässa i Linköping så dagen bestod av försäljning och liknande. Blev dock uppvaktad av familjen, jag och karro, på morgonen med paket och sång. På kvällen fick vi tårta och lite. Idag är det också en födelsedag i familjen. Tuva fyller 12 år, den lilla skitungen. Hon är fortfarande en liten bebis i mina ögon. Henne ska vi fira.
Men först är det skola, samhäll och Naturkunskap står på schemat. Jag ska också in till Linköping senare för en körlektion. Vill ta det där körkortet snart. Helst innan sommaren, eller aa, jag måste ta det innan sommaren.
Här kommer en bild från igår. Grattis Fredrik, Oscar och Skarin till vinsten!

put a smile on that face


en massa stress

Oh shit.
Ni anar inte hur stressad jag är idag.
Jag ska nämligen på domarkurs ikväll där jag ska skriva ett regelprov. Detta provet måste jag klara av, det är ganska svårt. En del frågor är väldigt simpla, nästan skrattretande. Men en del är väldigt svåra och jag har en tendens att inte läsa ordentligt och slarva igenom mig frågorna vilket är ett big NO NO ikväll! Men detta är inte det enda som gör mig stressad. Det är också regional UFmässa imorgon i Linköping. Det är massa saker som ska fixas och hållas på med och det gör både mig och Elin en aning irriterade och stressade såklart. Vi vill helst inte vara med, men you got to do what you got to do.
På toppen av det, jag fyller år imorgon. 19 jävla år. Vad är meningen med det? Kan jag inte få hoppa över 19 och fylla 20 direkt? Jag älskar dock födelsedagar. Men morgondagens, årets födelsedag är inte det ultimata precis. Kommer hem svinsent, förmodligen trött som fan och sur. Inte på tårthumör precis. Nu ska jag väl inte ta ut något i förväg. Kanske blir AWESOME. Hoppas på det.
Nu ska jag träna regelfrågor, skriva lite naturkunskap och tagga inför kvällens kurs. Hejja mig och håll tummarna. Det gör jag...
Så jävla road ;)

ger dig allt du vill ha

Visst är det konstigt hur snabbt tiden går när man verkligen vill att den ska stå stilla? Nu tillexempel är ännu en helg förbi. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den eller förklara hur jag känner och tänker över den. Det började bra med en match i Mantorp som jag agerade AD2 på, mellan mjölby AI FF mot LSW, div 4 herrar. En tuff match för mig, men det gick bra så jag är glad! Drog till matte på "fest" för att hälsa på mina glada kompisar och vara lite social, trodde jag! Men det spåra ju ur totalt och hela kvällen har nu gjort mig extremt ledsen, besviken och trött. För att inte gräva ner mig i det så släpper jag det nu. Blev att åka in till Linköping idag, jag körde. Där gick agerade jag också AD2 på matchen mellan Kenty DFF-Kisa BK dam. Det gick också helt okej. Inte det bästa jag gjort, men helt okej.
Nu sitter jag här, pluggar lite regelfrågor och snart ska jag plugga religion. Försöker mentalt förbereda mig för en jobbig vecka. Fan skjut mig

what ever made you a loser

Okej. Du är en knäppskalle. Jag vill inte ha något med dig att göra så låt mig vara. sluta hänga här och vara nyfiken på hur jag har det nu. Det gör dig inte lycklig

blicka framåt


lilla Harry

Är han inte alldeles underbar? Gosig och liten och bäst i världen. Min nya kärlek for sure

nya bilen

Här är den. Vår nya bil. Mamma och pappa har blivit tokiga,handlar chihuahua och merzedes, är det kanske någon slags kris som ger uttryck? Jag klagar inte iallafall. Har kanske inte berättat det här på bloggen men vi ska snart få hem en liten valp, världens finaste hund. Ska visa er

tomorrow

Imorgon åker jag till mantorp och agerar Ad på en match mellan Mjölby ai ff och lsw! Jag är nervös såklart eftersom att det är herrar div 4 lag och en tuff match men jag ät samtidigt väldigt taggad! Kul att säsongen äntligen drar igång :-)

......

Herregud vad trött jag är. Jag är fortfarande lite sjuk och hängig men vädret gör att det känns en aning bättre iallafall. Idag blir det en plugg dag/kväll, prov imorgon tyvärr. Men först ska jag kolla på teve och ta en ipren. Huvudet dunkar. Tränade imorse, kanske inte bästa valet. Men det behövdes! Min träningsvärk börjar lossna pga det förresten, känns hur bra som helst :-D. Just ja, vi har köpt en ny bil, slänger upp en bild sen!

RSS 2.0