bästa dagen

Vilken underbar dag det är. Det här vädret har jag väntat på nu i nästan ett år. Jag älskar vår och försommar. Sommar överhuvudtaget. Nu på sitter jag på uteplatsen med en Cola light bredvid mig och solar. Underbart. Har varit på gymmet oxh tränat, känner mig jättestolt och ska fortsätta med gymmet flera dagar i veckan. Kanske imorgon med, beror på hur jag mår. Men på onsdag blir det iallafall ett förmiddagspass på håltimman. Ska bli en duktig tjej! Nu ska jag fortsätta sola innan det är dags för fix inför kvällens party! Weeeo

valborg

Idag är det valborg. Dagens planer är att först om en timma gå till gymmet och work my ass of! Eller stavar man of med två f? Orkar inte tänka. Iallafall, efter gymmet tar jag en sväng förbi Ica. Köper på mig lite mat, sen hem och fixa iordning mig för att sen gå till emilia för lite fest och sådär.. Blir awesome. Men nu ska jag chilla lite innan gymmet. Hörs sen, puss

amir

Alltså wööööw. Var precis inne på www.gaybloggen.com och det var hundra år sen sedan. När jag läste den sist var killen tjock och onyttig och lat. Idag när jag kollade var han skitsnygg, smal och jättenyttig och hurtig. Hur fan? Kan han kan jag. Jag själv är så humla omotiverad till det samtidigt som jag inte hellre vill vara på gymmet en gång om dagen och förbränna och sedan bli nöjd med min kropp, bara några kilon kvar. Ska använda hans blogg som en inspirationskälla och nästintill tvinga mig till gymmet. Börja imorgon kanske? Lite lätt iallafall, tills låret säger ifrån.
'
'
Lets do this.
'
respekt

skisser för sommaren

Hallååååå
Söndag. Skulle kunna vara en jättedeprimerande dag, men ae, lediga imorgon och på tisdag! Härliga långhelg. Hittils så har jag inte gjort någonting av värde idag. Eller övningskört och träffat Tildis. Somnade skitsent (!) igår, somnar alltid försent, så har sovit bort halva dagen idag....
'
'
Men nu ska jag skriva lite på mitt religions och filosofiarbete och sen hänga med Ralle!
Valborg imorgon med ju. Hur awesome?
Fina Harry. Tog den bilden idag när vädret var som bäst :)
och så snygg är jag just nu! weeeo
'
'
pussdå

Alla mina tankar kretsar omkring sjuka saker

I hela mitt liv har jag hört en sång
En vaggvisa du sjöng en gång
I hela mitt liv har jag litat på mig själv
men nu behöver jag din hjälp
I hela mitt liv har jag hört en sång
En sång min mamma sjöng en gång
I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv
men jag kommer inte längre utan din hjälp



De där drömmarna vi drömde kom från gränsland bortom taggtråden
där skyttegravar grävdes när någon annan byggde landet när vi sov
Nu är vi vakna men vi känner inte igen oss
De har rivit våra gator bränt ner lekplatserna
där vi hängde som barn
Hur långt man än har kommit
är det alltid längre kvar



Lördag

Hej kompisar och ickekompisar!
Sitter här vid datorn nu. Tänkte skriva lite på mitt fördjupningsarbete. Men först ska jag lyssna på lite musik. Älskar att dra på mig hörlurara (Nikes..) och höja volymen på max och lyssna på fina låtar.
'
'
Annars då? Jag har hunnit med en promenad i Åtvidaberg och också hängt med Karro, Oskar och Petter.
'
'
BTW, GRATTIS KARRO TILL KÖRKORTET! MASSA SKJUTS SKA JAG HA NU, VARJE DAG! PUUUUUSS

eye of a tiger

Om tio minuter går jag äntligen på långhelg! sovmorgon varje dag och göra nästan vad man vill, hehe.
Men först ska jag skriva lite på mitt arbete. 9 sidor har jag fått ihop, superwomaaaan! Måste dock korta ner det. Vi lyssnar just nu på Rocky i högtalarna, Vivi spelar lite musik för oss. Bäst är hon. Got to love her!
Men nu ska jag fokusera, hörs sen.
Pussssss

,

Dålig på att uppdatera och dåligt med tid. Så är det. Jag kastas mellan plugg, körlektioner och annat mindre roligt.
och nu ska jag logga ur. kul tjej, hej.

kärlek

någon gång ska jag med hänga ett lås på bron i Köln.

ensam är stark

Saknar något man aldrig haft. Gömmer sig. Vill inte lita på folk för mycket eller släppa någon för nära inpå. Vill inte tycka om någon, för peoples always leave och man är aldrig den rätta för någon. Det är saker och ting som jag lärt mig. Ensam är stark, det är sån jag blev. Rädda mig

äntligen på väg

Jag ligger i sängen. Inte jättetrött, men lite. Ska snart lyssna på musik och dränka mig i mina sorger. Hah, vilka sorger? Idag är jag en glad tjej. Vet ej varför, trots 2 timmars försovning och misslyckad hårfärg är jag glad. Men Nike sa åt mig att håret var coolt och snyggt så alright then. Älskade lillasyster.

LCHF

Btw, för er som undrar lite om LCHF, här kommer en bra hemsida.
http://www.kostdoktorn.se/lchf/
Den enda undantaget från dieten jag kör med är cola light och vid riktigt lågt blodsocker under tex match skulle jag kunna tänka mig att ta en banan, vilket inte hänt än. Men annars så följer jag det som står där.

so just pull the trigger

Söndagsångest sprider sig sakta men säkert. Ska dämpa den med lite teve och pepsi max.
Svenskatalet börjar sätta sig men ännu inte felfritt. Det ska ändras på innan ögonlocken dras igen. Annars så har jag inte mycket mer intressant att säga. Lite tråkigheter dock, inget dömande för mig på 2 veckor. Skjut mig, tack!
Puss och hej från en ledsen tjej.

LCHF update

Just jaaaaaaaaaaaaaaa. LCHF går bra bra hemskt mycket bra. - ungefär 1,5 kg på en vecka. Wihoooo. Eller beror det på att jag inte tränat på en vecka? hmm, hoppas inte.

butterfly fly away

Lördagen förbi den med. Bästis var här förut. Världens finaste Tilda. Got to love her!
Nu ska jag öva på svenska tal och sen lägga mig och sussa in. Sen upp imorgon, kolla på min egna seriepremiär från sidan av planen pga min hemska skada som kan slänga sig i väggen. Annars ska jag plugga på kvällen imorgon med, jag bara älskar mitt liv just nu känner jag!
Längtar som bara den till studenten med.
Behöver komma bort och börja om.
Men nu ska jag plugga.
Puss, see u
Bild på pappa och karro och jag.
Jag till vänster.
Cute.

I love you for a thousand years

Torsdagen är förbi. Inget plugg idag vilket känns otroligt skönt med tanke på plugghetsen som varit denna vecka pga naturkunskapen. Måste dock snart skriva klart ett arbete och förbereda en redovisning till nästa vecka... fixart i helgen! Måste också skriva klart mitt svenska tal, fixar det i helgen med. För ikväll ska jag bara slappa framför datorn och teven, utan skolångest.
'
'
Hade körlektion idag. Gick ganska bra faktiskt! Men bokade halkan, uppkörning och provet med. Tyvärr fanns det inga tider förens i slutet av juni vilket gjorde mig otroligt ledsen.
'
'
Svängde in på nya new yorker med en snabbis innan körlektionen. Fick med mig en rosa kofta och en snygg tischa! Lite smink inhandlades med, blivit galen i Gina Tricot's (!!?) ögonskuggor. Men nu är det köpstopp i en månad! Kanske visar bild på sakerna sen, är rätt dålig med bilder känns det som.
men bland annat den här skuggan fick jag med mig hem:

stan

Påväg till stan. Körlektion står på schemat! Men först ska jag inhandla en hårmascara och lite smink. Sen hem och plugga hela kvällen och halva natten...

ingen räddar dig nu

Nästan en helt vanlig måndag är förbi. Ingen boxning för mig idag, skulle kunna (om möjligt) dra av mig benet och kasta det i soppen. Men nej nej, smärtan ska jag behöva gå runt med. KUL. Men tur att man är viking. No biggie! Bara det går över tills helgen så är jag på toppenhumör, hehe.
'
'
Annars då? Bara bra, pluggar lite halft. Ätit god mat som MOI hade lagat till familjen. LCHF går bra, tror jag. bara fett hela tiden. FETT! Förlorade en fotbollsmatch igår med, inte så kul. Men no biggie där heller. Taggar nu inför lite mer plugg och sen en promenad på det. Tandläkarn imorgon med. Det går bra nu ;)
'
'

fett fett fett

Började med nya kosten idag istället. Så ivrig att komma igång! Rivstartade det hela med ett halft paket bacon och ett stekt ägg, stekt i smör ofc med cirka 3 glas vatten till det! Innan matchsamlingen ska jag kanske få i mig lite blåbär och grädde, mums! Känns knäpp att gå från low fat till high fat! Affären blir det ikväll med. Hasselnötter, ölkorv, babybel, grädde och annat fett ska inhandlas! Wiho nu kör vi

boken


LHCF BABY

Wöööw.
'
'

Som många av er vet om har jag varit en viktväktare. Jag gick under en period ner 7 kilo. Great, eller hur? Har dock gått upp cirka 2 kilo igen, inte like great precis. Kan väl inte fortfarande kalla mig för en viktväktare. Skulle vilja, men ae va. Tappat det totalt, har inte känt någon motivation alls. Har precis börjat läsa boken Dags att bli smal, med Katrin Zytomierska. Det är inget viktväktartänk, snarare tvärtom. Ren LCHF. Jag är helt lyrisk. Snacka om peppad och taggad hon har fått mig att bli. Här kallar vi motivation! Så nu är det inget mer lightprodukter, små måltider, lite fett och frukt här och där och många måltider. Nu är det fett, fett och ännu mer fett som gäller. Mamma pappa och jag ska göra detta tillsammans. Det svåraste kommer nog att bli att man inte får dricka lightläsk och inte heller äta frukt. 4 promenader i veckan ska också tas igenom. Gillar att gå, så det blir ingen fara.
'
'
'
Nu ska 7 kilo bort! Jag ska äntligen bli smal. Kom inte och säg nu att "du är redan smal, du är fin, du behöver inte göra det här och bla bla". Har hört det så många gånger förr och ni har fel, bara en massa bullshit och ja ni, jag gör vad fan jag vill. Så istället för att leka moralkärring eller liknande, stötta mig istället. När jag gjort detta kommer jag vara världens gladaste tjej, i närheten iallafall. Jag har alltid varit lite rund och haft ett par kilo för mycket. Idag väger jag som en helt normalviktig människa bör göra. Men jag är inte nöjd med min vikt och är heller inte nöjd med min kropp och hur jag ser ut idag. Jag har ett mål och jag tänker inte ge mig förens jag står där som en vinnare, med min målvikt och ett leende på läpparna! Btw, LCHF är riktigt bra för diabetiker, ännu en bra anledning till att testa!
'
'
'
Jag kommer att uppdatera er om hur det går, viktminskningen och vad jag gör för någonting.
Detta kommer bli tufft och säkert jobbigt vissa perioder. Men om jag bara håller fokus till 110 % är jag säker på att jag kommer att klara av det.
Lets do this, eller hur?
'
Här är hon, Katrin.

I told you to be patient

Skitrolig dag. Mindre rolig kväll.
Karro och jag gick omkring på stan ett tag och hittade en helt del. Blev kär i det nya Gina Tricot, det ombyggda på stan alltså. Som jag sa när jag kom hem; det var som himmlen! Underbart. Sedan käkade vi lite och sen kom farfar.
Kvällen då. Jag flippa ur efter karro klippte mig. Mer än så tänker jag inte säga. Är ledsen, men överreagerade. Gillar inte frillan, men det är som det är. Nu ska jag ta mig ett glas Pepsi Max och kolla på teve, sen ska jag sova och tagga inför morgondagens dömande på kopparvallen! Vi hörs
nytt!
nya frillan, fast den är kortare. jajajaj

hej

Sovdags när som nu. Ska upp relativt tidigt (för att vara mig på ett påsklov!) för att åka in till stan. Möter upp karro där och så får vi se hur dagen artar sig! Blir nog helnajs. Men först, sovdags! Puss och godnatt alla glada och arga och ledsna

People help the people

I know. Borde växt ifrån fjortisperioden. Men nae då

you better hold on

Jag vaknade sent idag, som vanligt. Ingen som är särskilt förvånad I guess? Men grejen var den att jag mådde konstigt. Vet inte riktigt vad det var med mig. Vaknade svettig och dan. Kan bero på att mitt blodsocker varit lågt halva natten och hela morgonen. Så är det nog. Annars då? Ja jag har väldigt ont i mitt högra lår/ljumske. Vet inte riktigt vad det är, men får väldigt ont efter varje gång och under träning. Det måste gå över snart iallafall med tanke på att jag både har match att döma och att spela i helgen!
Men nog om det nu. Dagens planer blir att försöka sig på lite fotbollsträning. Så länge kroppen håller. Ska plugga lite också. Ska lära mig mitt svenskatal utantill tänkte jag :) Good luck.
Vi hörs sen.
sliten och trött :)

det här är värt att dö för

Denna dag är också förbi. Ville mest bara säga det att jag älskar att få döma med bra domare. Jag är otroligt tacksam. Förebilder allihopa! Tänkte också säga att jag är väldigt trött på min diabetes. Vill ta tag i den och kasta den i väggen! Hehe. Det ska jag kanske drömma om inatt...

idag då?

Nu sitter jag, eller ligger, man kan säga bådera, i sängen väntandes på att klockan ska bli hel. Då ska jag gå till sporthallen och döma lite fotboll. En turnering mellan olika boenden i Östergötland. Jag kan tyvärr inte påstå att jag är sätskillt taggad eller sugen. Klockan är för tidigt på morgonen tycker jag. Lite sömn inatt har gjort mig väldigt seg. Men tror den känslan släpper när jag väl står där på plan med pipan i handen. Ska också ta bussen till grebo ikväll och agera Ad på Östgötacupen. Spännande och väldigt roligt uppdrag! Men innan det måste jag få mig lite sömn, annars ramlar jag nog ihop på linjen, vilket inte vore så bra! ;-) det är alltså dagens planer. Måste hinna med lite plugg ikväll med, dagarna går så snabbt förbi och jag har flera arbeten och uppgifter som jag lovat mig själv att avsluta på lovet! Nu ska jag mysa lite dom sista minuterna och sen dra mig. Vi hörs senare, puss :-)

pink

Okej, hittade en bild på www.weheartit.com och jag vill ha det naglalcket som tjejen på bilden har. (antog att det var en tjej, hehe) Jag blev lite avis. Ni som känner mig vet ju hur jag och nagellack är. Totally in love. Mammi har förresten bokat en nageltid åt mig inför balen, dagen innan faktiskt. Det blir min första gång och jag är exited!
kolla vad snyggt? klockan med btw.

night of our life

Påtal om webcameran. Har tagit lite mer bilder på min klänning och hur jag ser ut i den. Vad tycks? :D

webbis

Tråkiga kvällar/nätter ger upphov till tusentals webcambilder. Kolla bara.
Ibland önskar jag att man kunde köpa sig hem ett liv på internet. Ett klick bara!

lite känsligt

Hur reser man sig igen, efter ett totalt misslyckande? Jag sviker mig själv om och om igen. Fullt medveten av mina val jag väljer, men inte tillräckligt stark för att stå emot. Så hur reser man sig igen? Den frågan ska jag fundera på under natten och när jag vaknar upp i morgon, då ska jag ta mig i kragen och för en gångs skull lyckas. Jag vill inte längre och jag ska inte ge upp.

mhm

Imorgon MÅSTE jag till gymmet och work my ass off! Fy fan vad jag är bra på att hetsäta :-/

brownie

idag har jag färga håret brunt och jag är ganska nöjd.

make me a happy girl


....

Nästan en lika sömnig bild som för ett par dagar sen. Jag är trött. Men det ska jag förtränga, vi får nämligen gäster i eftermiddag. Det blir lite påskfirande. Efter det ska jag förhoppningsvis döma match. Hade ont som fan i högra låret/ljumsken igår, känns dock en aning bättre just nu. Får se sen. Men innan allt detta ska jag först rycka upp mig och sedan ta mig an mitt stökigarum! Good luck

heh

Vinst med 8-0 mot krokek i första cupmatchen, just saying!

my baby

Hur fin är han inte då?

skor

Mina nya skor. Skapligt iögonfallande. Inte mitt fel. Det är försäljaren på stadium. Rasmus tror jag han heter. Sist jag var där lyckades han övertala mig till att köpa en domartröja i en storlek jag inte ville ha. Idag lyckades han övertala mig till att köpa dessa. Bra gjort av honom. Nästa gång ska jag vara stark! Inget fel på skorna bara eller på han heller för den delen haha, men lite väl orangea kanske, eller? ;-)

happy bday i efterskott

Hej kompisar! Jag tänkte uppdatera er lite snabbt bara eftersom att jag har tidig matchsamling imorgon. Dagen har bestått av en helbra dag på stan med mamma, pappa, karro och Oskar. Karro och jag fick lite paket. Eller mest jag, tog tillfället i akt att plocka på mig både det ena och det andra! Hehe. Det blev nya svarta jeans, en skitsnygg svart väst (tycker jag) nya skor till student och bal. Blev också en vit tröja, jätte orangea joggingskor och ett lila nagellack. Färgen är den bästa lila färgen jag har skaffat mig, hittils så det känns riktigt bra. Jag tänkte visa er lite av sakerna sen, om jag orkar! Kanske hörs snart då, annars.... Godnatt :-D

underbara älskade


underbara älskade


längtar

Igår pratade jag med josefine som ska fixa mitt hår till balen. Tror det blir bra, trots mitt korta hår! Pratade också om att fixa till färgen innan, vill bara att tiden ska gå fort nu, vill fixa det! Längtar till balen och till studenten. Hur många gånger har jag påpekat det??

äntligen påsklov

Idag är det torsdag och idag startades påsklovet! Awesome feeling. Blir massa dagar fyllda med allt och ingenting på en och samma gång. Jag ska skriva ett svenska tal och öva som fasen på det. Jag ska också plugga inför ett naturkunskapsprov och skriva ungefär en sida på mitt filosofi/religionsarbete. Det är plugget jag ska hinna med, börjar imorgon. Jag ska också hinna med lite kul. Bla åffmatch imorgon, egen match, döma, träffa kompisar, fira påsk och framförallt ska jag sova ut!

ååååååh

Idag kommer han äntligen. Våran Harry! Bara några timmar kvar nu...

nytt i samlingen

Två nya underbara vårinspirerande nagellack fick följa med mig hem från staden idag. Nagellack är det bästa jag vet! :-)

men det kändes okej

Här är den och den passa! Blir awesome förhoppningsvis.
Bara skor och detaljerna kvar! Mössan med förståss ;) Har lite fundringar över skorna, ska jag ha låga vita eller röda converse eller ska jag ha klackar? Jag vet inte riktigt.

sömnig

Haha såhär ser jag ut nu. Skapligt trött! Snyggis hahaha. Bjuder på den

godnatt

Nu är jag redo för att somna. Jag har ont i huvudet. Jag har kännt mig allmänt sliten idag. Fysiskt och psykiskt vilket gjorde att jag valde att stå över kvällsfotbollsträningen. Inte så jättebra kanske ned tanke på att jag jobbar för att tappa i vikt. Men annars väldigt bra med tanke på hur jag kännt mig. Blev en kväll vid teven. Men imorgon blir det andra bullar! Ska ta bussen till stan för bla körlektion. Ska också handla lite domarkläder och sådant. Ska köra med farfar. Sen hem till åtvid för balträning och sen plugg och kanske en promenad på kvällen! Men om jag ska orka med det måste jag som sagt sova nu. Så godnatt och puss!

hej

Tisdag, vilket betyder samhäll och naturkunskap på schemat. Sedan hem, slappa och sen fotbollsträning vid halv 7. Plugg och teve ikväll. Annars då? Helt okej. Okej väder och okej humör. En helt okej tisdag, alltså. Längtar dock ihjäl mig tills min studentklänning kommer. Vill bara testa den och se om den passar! Risken finns ju att den inte gör det... men jag ska hålla mig positiv! :)
Nu ska jag jobba, hejs

.

Alltså wow. Min pappa är världens segaste människa tror jag. Blir galen just nu.

.....

Sådär. Ännu en helg är över. Söndagar är väldigt deprimerande, tur att jag har sovmorgon imorgon! Tiden är dock inte mycket att skryta om. Idag har jag knappt gjort någonting. Jag har suttit i soffan och kollat på teve alldeles för många timmar. Jag har också fixat inbjudningarna till studenten som jag berättade om förut. Gjort lite styrkeövningar nu ikväll med, måste ju.nå mitt mål. Maten har gått bra idag med. Still going strong! Måste klara mig den här gången :-) men nu, sovdags! Puss och godnatt

would you go there tonight?

Idag är den en sån dag då jag bara glider omkring hemma. Morfar ringde förut, han frågade vad jag gjorde. Jag svarade, inte mycket, glider runt. Det tyckte han var kul. Jadu, mindre kul tycker jag! Jag är uttråkad men samtidigt för lat för att göra något. Då blir det tyvärr en massa bilder på webcamen. Här kommer en relativt normal, om man jämför med de andra...
Blir väl en kväll framför Bigbrother och god middag med familjen. Annars ska jag bara glida rund. whatsup!?

Min fina vita blivande studentklänning

Jag tog bort förra inlägget. Mest för att mamma blev "så himla orolig". Yeye, håret ska iallafall fixas till, i lagom tid till både balen och studenten!
Nog om det. Jag berättade ju igår att jag hade beställt hem min studentklänning. Här kommer en bild på den. Köp inte en likadan. Ni anar inte hur ledsen och irriterad jag kommer att bli isåfall! ;)
Nu väntar jag bara på att den ska komma hem till mig så att jag kan få pröva den. Jag hoppas verkligen att den sitter perfekt! Men det vet man ju inte, men som sagt, jag håller tummarna för det. Sen så är det bara skorna som fattas :)
Jag har dessutom skrivit ut alla inbjudningarna till studenten med! Nu ska dom bara skickas iväg, åh vad jag längtar nu. Vill bara stå på den där balkongen och skrika mig hes.

RSS 2.0