.

Nu sitter jag med filosofiboken i knät i sängen. Jag har planer på att plugga fram tills klockan blir 10 och sen blir det Big brother. Såklart! Efter bb ska jag nog träna lite regelfrågor, är nämligen sjukt nervig inför regelprovet och matcherna jag ska vara med och döma. Annars så har dagen/kvällen bestått av skola, balträning och u21 match som förövrigt slutade 2-3. Mer än det har jag inte att skriva för tillfället. Kanske återkommer efter plugget. Vi får väl se! Puss :-)

make a wish

Med steg som var så lätta som luften var att andas tog jag mig runt byn för att rensa huvudets alla tankar och samvetets ständiga kval. Jag lyfte mitt huvud och öppnade ögonen. Fick se en syn av glimmande stjärnor som på något sätt stal min uppmärksamhet. Som fängslade min koncentration och lekte med mina känslor mot min vilja. Flashbacks från en tid av ovisshet och osäkerhet flög förbi under mina ögonlock när jag sakta stängde dom för att undvika mörkret. Jag ville inte tillbaka in i den onda cirkeln och till mina inövade mönster då livet och vardagens bestod av att klanka ner på mig själv. Att ta mig ur och bryta av detta har tagit mig ett år och nu står jag här igen på samma plats, under samma himmel och med samma usla självkänsla. Alla tankar flög förbi. Bilder på the past och bilder som jag förträngt. Jag bestämmde mig för att sluta mina ögonen igen, att sänka huvudet och med lätta snabba steg lämna det förflutna bakom mig, under den mörka nattens alla rädslor och oro. Nu finns bara ljuset. Nu finns bara jag. Jag skakade mitt förvirrade huvud, andades ut och drog på läpparna tills skrattet kom som en flodvåg ur min mun. Nu är jag okej, inte mer än okej. Men ändå okej, och det är allt som räknas just nu. Det tänkte jag, samtidigt som en stjärna på himlen och tog fart i mörkret och försvann in i intet. Make a wish

...

Har försökt plugga lite ikväll. Gick sådär. Har ont i huvet och snorar sönder. Nyser som bara den med, kan dock tycka att det är lite småskönt att nysa. Man ryser i hela kroppen. But whyyy me??
Strunt samma. Ska sova nu och tagga skola imorgon, efter det blir det balträning och innebandyträning. Kanske hinner se en liten stund av U21-matchen med. Men bara kanske. Vet inte ens om jag vill. Rätt tydligt vilka som kommer vinna.

Kolla på bilden. Visst ser man tydligt när folk är sjuka? Typ glansiga ögon. Fin tröja med, eller hur viktor? :)


sjuk och lite framtidstankar

Min näsa bara rinner och rinner. Jag är hes och har huvudvärk. Der kommer inte lägligt inte alls! Har massor med plugg och en viktig match att döma i helgen som Ad. Känns som att det inte är lägligt alls på hela terminen till att bli sjuk. Det är nu det gäller liksom, sista rycket innan studenttider, sommarjobb och sedan flytt och universitetsliv. Fattig student, förvirrad och förmodligen ensam i en studentlägenhet i Norrköping. Det kommer vara mitt liv de närmsta 4 åren. Men är säker, helt bombsäker på att allting kommer att bli bra, även fast jag ibland grubblar tills jag blir alldeles galen och förvirrad. Det känns så himla vuxet bara och jag känner mig så liten och barnslig. Jag antar att det är så för dom flesta. Jag är iallafall taggad, det kan jag lova er! Men innan allt det ska jag ha en pluggkväll eftersom att jag är för sjuk för att träna och jag har filosofiprov på fredag och dessutom ett regelprov nästa vecka. Jag har också ett samhällsarbete som ska göras klart. Jippie, bästa kvällen. Eller???

sjuk och trött

Jag ät uppe och vaken. Eller vaken, det beror på hur man definerar det. Jag skulle kunna falla tillbaka i sömnen när som helst. Men tyvärr kan jag inte det. Jag ska ta bussen in till Linköping, viktiga saker idag. Jag känner dock att jag börjar bli sjuk vilket oroar mig. Jag har inte tid till att vara det. Det funkar liksom inte. Förhoppningsvis går det över snabbt. Men just nu och just idag känns det sådär. Kunde inte ens känna smaken av maten imorse. Vad är det dör mening att äta då? Vet inte. Nä nu måste jag sluta skriva och dra på mig ytterkläderna, vi hörs sen :-)

så bra

Jag är så sjukt trött men samtidigt världens gladaste tjej. Väldigt stolt över mig själv. Jag klarade av min allra första boxningsträning utan att ge upp. Jag gav verkligen allt jag hade och är förvånad över att jag faktiskt är relativt psykiskt stark och att tävlingsinstinkten fortfarande är kvar och att vinnarskallen hänger i. Ska definitift fortsätta, trots den kommande träningsvärken. Love it

nervig

Sitter i köket och är alldeles nervig. Inte kaxig någonstans! Ska snart gå till boxningen, börjar ju idag och det är lite läskigt. Men ska bli riktigt kul faktiskt även fast jag bollar tankar i huvet som lyder "vad har jag gett mig in på???" ungefär. Men det blir nog bra. :-) nu ska jag packa ihop mina saker och gå bort. Håll tummarna, det gör jag! Vi hörs sen , puss :-D

underbara älskade vårkänsla


maybe if i act like that


skola

Lovet är slut och det är back to reality.

Just nu sitter jag, Marwel och Rasmus i ett grupprum och det är tydligt att jag har hamnat i en grupp som inte riktigt vill göra klart uppgiften vi har fått, vilket jag känner vore bra och skönt. Hatar att behöva sitta hemma och plugga som en galning, som om man inte redan måste göra det liksom? Idag tex efter att jag först har gått på boxningsträning (I Know!) och sen tränat innebandy ska jag hem och plugga filosofi. Filosofi, det måste ändå vara ett utav dom mest tråkiga och onödiga kurserna som går att läsa. Vi har prov på fredag och jag vill ha ett bra betyg, måste få ett bra betyg.
Nog om skolan, ingenting jag gillar. Men igår hade mamma och pappa och jag en diskussion om min framtid. Vilket universitet och vad ska jag läsa? Vi kom väl fram till en slags lösning. Eller vi får se. Lite ångest bildades iallafall.
Nu ska jag slå igen datorn och gå till religonslektionen och sen är det lunch och idrott.
Hörs sen, puss

det är dags nu

Alltså wow. Om jag kunde hoppa ur min kropp och se mig själv och uppleva mig själv skulle jag se en tjej med många drömmar men som gör allting för att inte uppnå dom. Jag har många gånger sagt åt mig själv att göra på ett visst sätt, men sedan inte följt mina egna order. Det är dock slut med det nu. Nu får det fanimig vara nog. Är trött på att aldrig lyckas med det jag verkligen vill lyckas med. Jag vill nå min målvikt, vilket jag vet att jag kan. Det är dags att sluta mesa och växa upp! Jag ska klara av skolan, alla idrotter, domarkarriären, min diabetes och det sociala. Jag måste inse att jag fyller snart 19, om 10 dagar och det är dags nu att växa upp och ta ansvar över mitt egna liv. Jag tar studenten och lär förmodligen flytta efter somnarn vilket betyder att jag ska klara mig själv. Så att när jag vaknar imorgon är det en ny emmi, emilia berglund som vaknar med en insikt som ska förändra mitt liv till det bättre. Jag ska lyckas. Det är dags nu

duktig jag är

Nu är jag duktig för första gången på hela lovet. Jag har satt mig när och börjat plugga. Men inte på det jag skrev om tidigare utan på naturkunskap och samhäll. Jag skriver på lite arbeten som måste bli klara snart. Men det fixar jag!
Kommer också vara extra duktig ikväll, har bestämmt mig för att gymma innan innebandyn! yeaaaah

hallå

Wow vad jag sover bort mina dagar. Jag vet att det inte är bra, men det blundar jag för. Jag ska nu gå och lägga mig under täcket igen och vila en stund. Sen måste jag ta tag i mina läxor. Blir svenska och fotbollsregler först. Fotbollsreglerna är ingen läxa, men eftersom att jag är domare och ska på utbildning snart med ett viktigt regelprov måste jag kunna allting in i minsta detalj! Easy. Eller? Efter plugget ska jag träna innebandy, är riktigt taggad för det, älskar innebandy. Sen hem och kolla bb, det älskar jag med. Blir kanske en nattpromenad med eftersom att chansen att jag kommer att somna tidigt är låg. Tyvärr

nyttig

Efter att ha ätit kaloribomb efter kaloribomb i en veckas tid så känns det bra att äntligen börja om och äta nyttig och hälsosam mat. Ska också bli skönt att röra på mig ikväll. Idag har jag ätit yoghurt och en macka till frukost. Blev en sallad och en vvsoppa till lunch. Nu till mellis blev det yoghurt igen med frukt till. Middagen ikväll blir nog en kycklingsallad och efter träningen tänkte jag fixa fruktsallad och yoghurt hehe. Blir också en promenad efter fotbollen. Hurtig! Men jag har inte gjort något nu på dagen, för lat. Men ändå , känner mig nyttig och det är den bästa känslan som finns! :-)

lm back!

Nu är jag tillbaka i Sverige igen och måste erkänna att det kändes riktigt bra att vakna upp här hemma i min egna säng, äta svensk nyttig frukost och framme allt, kunna prata och lyssna på svenska. Saknar förstås karen. Alla vet ju om att det är lov nu oxh vad händer då? Hmm, idag tex blir det plugg på bland annat fotbollsregler och svenska. Det blir också träning ikväll och tevetittandes. Hela veckan kommer se ut på ungefär samma sätt, teve, plugg och träning. Men det funkar, skönt med sovmorgon varje dag :-D hörs mer sen!

.

imorgon aker jag hem till Sverige och Atvidaberg. Hoppas flygplanet INTE kraschar. Men om sa är fallet; Jag älskar er alla!

bang

Kom precis pa att jag aker ju hem snart. Lite back to reality. Dock lov, men ska dra igang viktväktartänket igen och en massa plugg som maste göras. Har riskettan och körlektioner med. Blir nog ett bra lov ända :) men tänkte pa det bara. Plugg, usch fy och blä

ja ni

alltsa , har kommit pa att jag failade med shoppingen idag. Men har ocksa kommit pa att nagellacket jag köpte idag är det bästa jag sett, helt klart och helt sjukt sa snyggt.

lördag

Hej kompisar!
Nu uppdaterar jag igen.
Karen sprang iväg pa en fest. Jag var och är himlans trött och ville stanna kvar och bara chilla. Det blir lite frukt och lite choklad kanske för min del. Blir kanske ocksa att se pa en film tillsammans med Berit (karens syster) och hennes kompisar :) Men idag har vi allafall varit pa stan och shoppat med en kompis till Karen. Blev ett par byxor,  tröjor och lite annat. Maste bara papeka det att smink är väldigt billigt här i Tyskland. Har köpt 7 nagellack, 2 ögonskuggor, 2 läppglans och en foundation för ungefär 250 kronor sammanlagt, billigt va?

Träffade förresten ett par riktigt omogna och äckliga killar förut idag. Ae fyfan vilka skamliga förslag dom gav mig. Trodde inte man pratade sa till nagon människa? Men tydligen.

Igar akte vi in till stan och gick pa en fest. Förvanade? ;) Men de var en ganska jobbig kväll för mig. Alla latar var pa tyska, jag drack inte alls mycket, det var folk överallt. Alla rökte och man fick inte ga ut fran klubben, man kom nämligen inte ut igen. Jag blev lag och allla pratade tyska och jaa, da saknade jag min familj och Sverige! Men idag kändes det bättre igen.

Imorgon ska vi sova länge och sen ta det lugnt. Pa kvällen ska vi förmodligen aka in till stan, äta pa resturang och sen ga ut pa en klubb :) Sen sa blir det relativt tidigt i säng eftersom att jag aker hem vid elva pa mandag :)

Vi hörs, puss sa länge

torsdag och karneval

Torsdag idag.
Vi här i Tyskland gick upp tidigt som bara den, duschade och klädde ut oss. Jag klädde ut mig till en discoprinsessa. Sedan tog vi taget in till stan där vi gick pa bio med Karens klass. Bion var saklart pa tyska vilket gjorde att jag fattade ingenting. Somnade dock en timme sa jaa det var lite jobbigt, haha. Efter det akte vi till centrum och gick runt pa karnevalen vilket var som en stor festival ungefär där alla, da menar jag verkligen alla människor klädde ut sig. Gamla som unga, pensionärer och bebisar. Verkligen alla pch det är awesome! Alla drack, förutom duktiga jag, hihi. sen akte vi hem till Karen, lagade en sallad och chillade i nagra timmar. Nu taggar vi inför kvällen som kommer innehalla krogen och utklädnad igen. Karen och jag ska bära masker. Blir en sen kväll och imorgon ska vi ha sovmorgon och göra ingeting pa dagen, blir krogen igen pa kvällen. Lördag ska vi pa stan och shoppa. Söndag ska vi kolla pa parader och ga pa en fest pa kvällen och pa mandag gar flyget hem igen.

Ville bara säga det att jag har det skitbra här i Köln sa att vi hörs nagon dag! Hej

framme

Jag är i Tyskland nu hos Karen. Hennes kompisar är här och vi dricker läsk och kollar pa cinderella story. Snart ska vi ga och lägga oss och ladda inför en dag fylld av skoj och fest imorgon. Jag ska klä ut mig till discoprinsessa och till allt möjigt!

Jag har ocksa handlat alkohol i affären idag, kände mig stor. äter godis nu och far daligt samvete, men har inte ätit mycket idag och da far det vara "okej". Nya tag när jag kommer hem.

Nu ska jag kolla pa teve igen sa hörs vi !
Puss alla

men va i

Jag börjar undra vad folk tror. Idag vaknade jag vid klockan fem av en fruktansvärd spykänsla och jag var alldeles kallsvettig, törstig och kissnödig på samma gång. Alla tecken på högt blodsocker och jaa , mätaren visade ett värde på 25.3! Awesome, missade första fotbollen och ska nu springa iväg till eksågen för fysträning. Jag undrar verkligen vad folk tror, har liksom missat extremt mycket pga min diabetes det senaste året, tror folk jag fejkar eller så? Det gör jag såklart inte, jag skulle helst av allt slippa skiten och ha samma förutsättningar som alla andra. Men ibland är livet en bitch!!!!! Rätt ofta.

man måste dö några gånger

Innan man kan leva. Nu ska jag på vvmöte och dö lite, haha. Uppdatering kommer ikväll efter innebandyträningen.

that should be me

Ännu en gång sätter jag mig själv i en situation jag försökt hålla mig undan från. Ångrar. Justin och my favorite girl får rädda mig.

usch

Fredagen var galen. Så mycket stress, press och slit på en och samma kväll/natt. Jag återhämtar mig fortfarande och håller tummarna för att sporthallen inte luktar öl imorgon på matchen jag ska spela. Många människor i fredags drack och spillde på turneringen vilket inte är och var uppskattat från varken min eller Niklas sida som fick spendera halva natten till i lördags med att städa lokalen! Inte det roligaste precis. Försöker att tränga bort det ur minnet och tagga inför morgondagen. Innebandy står på schemat. Vi ses, hejs

fredag och en massa stress

Fredag. Äntligen fredag.
Jag är dock riktigt stressad. Ikväll ska vi i elevrådet nämligen ha nattfotboll med massvis med olika lag.
Hela alltet är väldigt stressande, massor saker ska göras och hållas koll på ikväll. Blir sent, är nog inte hemma förens halv 4 pga städning och allt sådant. Det betyder ju sovmorgon imorgon, går bannimig inte upp innan 2!
Nu är mitt blodsocker högt och jag måste byta nål för att den är sönder, men jag har såklart glömt den hemma. Men som tur är har jag bara en lektion kvar innan jag slutar. Då blir det banken med Arvid och sen hem, snabbt som fan. Byta nål, packa saker tills ikväll, , duscha och sen sova en timme och sen dra, påt ungefär.
Gör som jag, håll tummarna för att kvällen blir AWESOME och helt problemfritt!
Haha, idag ser jag jättesliten ut, fula kläder och mössa på huvet, helt utan smink. Men jag bryr mig inte, helt ärligt talat :D

skola

Jag skrev ju tidigare att jag skulle på fotbollen, men det sket sig ju såklart. Fick bli en förmiddag hemma, fick upp sockret efter ett tag och har efter lunchen varit på både lektionerna. Jag ska snart gå hem och jobba lite eftersom att vi inte har någon lärare på samhällen. Vi jobbar med egna arbeten om den ekonomiska krisen, jag jobbar om Italien och har snart skrivit klart det. Ska försöka få ihop ungefär en sida till, då är jag nöjd.
Idag är planerna att plugga på lite religion, jag ska nämligen hålla i en "etisk kvart" imorgon. Därför ska jag läsa på det jag ska prata om. Jag ska också träna fotboll på kopparvallen vid 20.00. Annars blir det att bara ta det lugnt framför teven, sova lite och plocka undan lite i mitt rum.
Måste fundera lite på intressanta inlägg att skriva, blir lite väl mycket" idag har jag gjort det här och bla bla bla.."

we are so sinful

Som vanligt hänger kroppen inte med i tempot. Lågt blodsocker och jag stannar hemma på teorin. Kul! Men ska gå på fotbollen efter eftersom att det inte var så extremt idag, något positivt iaf. Det låga beror nog på att jag spela innebandymatch igår mot killarna 95/96 och jaa dom spelade ut oss som förväntat. Jävligt kul dock, även fast jag blev förbannad vissa stunder , he he. det känns i varenda muskel idag. Jag ska nu vila innan jag ska gå.mot antingen kopparvallen eller eksågen, väntar på sms från jorra angående platsen. Jag sitter nu i sängen med fotbollskläder på, väskan står vid dörren och äe redo. Om en timme är det bra igen. Nu, vila som sagt! Hörs sen

snabbis

Som jag skrev igår blev det en promenad trots allt. En 40minutare tror jag. Bra för mig och bra för pappsen.
Ikväll blir det dock innebandyträningsmatch mot p95/96.
Nu blir det elevrådsmöte och sen hem en snabbis innan det är dags för UF. Vi hörs.
Hej

yes

Fick med honom ut efter lite tjat!

we are all alone

Verkar som om det inte blir någon promenad med pappa, han är helt enkelt för lat.
Han säger att naaae det går inte måste jobba. Okej jag går ner efter en halvtimme och kollar vad han håller på med och då sitter han och spelar dataspel. Haha, skyll inte på mig eller någon annan eller annat sen när du inte når dina mål.
Detta förstörde lite för mig med, eftersom att nu är klockan försent för att gå ut. Jag ska istället sitta här en stund och lyssna på musik och kolla runt lite på nya kläder. Är så galet sugen på vårkläder. På vår överhuvudtaget. Jag vill ha lite värme, blommor, solljus och känslan som våren ger mig. Våren är min absoluta favorit årstid. Maj är bäst.

En annan sak som jag älskar är den här låten. Euphoria av Loreen som hon sjöng i lördags i Melodifestivalen, hur bra??

teve

Top model Sverige nu varvat med i used to be fat. Efter det blir det en promenad med pappa innan läggdags. Skola imorgon! Puss så länge

jag är lite sjuk

Jag sitter hemma, med en filt omkring mig och en fet mössa på huvet!
Jag är sjukanmäld idag. Bliv lite spyfest i snön igår på min promenad på kvällen vilket INTE var det ultimata. Jag mår dock bättre nu än vad jag gjorde igår kväll, trodde jag skulle svimma av där ett tag. Men det fick bli en dag hemma, ledig från allt. Fick bli en sovmorgon, kunde inte lyfta på huvudet imorse, rejäl huvudvärk. Men jag har faktiskt suttit här framför datorn nu i en timme och jobbat med samhällskunskapen. Jag har också pluggat naturkunskap så att nu känner jag att jag är värd en eller två timmar framför teven.
Såg Justin Bieber filmen igår förresten, gotta love him!
Han är bäst.
nä nu ska jag mysa med filten i soffan! :)

magnussons

Jag sitter på körskolan nu och väntar på att jag ska få köra. Måste boka in lite mer lektioner med, har bara 2 till inbokade. Jag vill så gärna ta det där förbannade körkortet snart. I vår vore perfekt. Efter lektionen hämtar farfar upp mig och så kör jag hem till åtvid. Han är så snäll som hjälper mig. Pappa är bortrest så mycket och därför kan han inte övningsköra med mig mer än till typ Ica, sporthallen eller runt lite i åtvid. Då är farfar en ängel! Efter att vi kört hem ska jag plugga och sen vila innan det är dags för vvmöte. Den här veckan har jag varit väldigt duktig när det gäller maten och det vore konstigt om jag inte gått ner någonting! Påtal om det prövade jag kläder på gina förut och kom i ett par jeans med en storlek som är en/två storlekar mindre än vad jag kom i i somras. Wiho

just so you know

Jag gillar smycken väldigt mycket. Det kanske man inte tror. Älskar kläder och smink med. Kanske man heller inte tror eftersom att jag oftast visar upp en stil som visar något liknande som "jagbryrmiginte". Så är det icke och ville bara säga att jag hittat snyggaste sakerna som jag efter Tysklandresan kommer att handla. Awesome !!!!

hallå

Lite psykbryt igår insåg jag nu, haha. Nog om det. Jag vaknade sent imorse, vilket var väldigt skönt. Sen så har jag inte gjort mer än att kolla teve, ätit , fixat disken och börjat städa mitt stökiga rum. Tar just nu en paus under filten framför teven :-) kvällen kommer innehålla städning, promenad och lite naturplugg. Ovanligt?

?

Hur länge ska man behöva vänta och hur hårt ska man behöva jobba innan självförtroendet kommer? Kan allvarligt inte säga att jag ens gillar mig själv. Haha sorgligt :-) now you know

sliten

alldeles galet trött. Har ju dömt futsal hela dagen och det tär. Det är jobbigt, inte så mycket fysiskt utan mer psykiskt och mentalt. Man måste hela tiden ha koll på vad som händer. Jag dömde 19 matcher vilket resulterade i ett helt klart värt arvode. Välbehövligt med lite extra pengar till Tysklandsresan. Dit ska jag åka den 15 feb vilket är snart! Jag ska åka till min fina kompis karen. Vi ska klä ut oss, festa, shoppa, kolla runt i köln, kramas, mysa och massa annat trevligt. Vi har inte sets på ungefär ett halvår, för länge tid så det är fan dags nu! Blir awesome! Men nu ska jag ta en powernap innan melodifestivalen börjar. Vi hörs sen puss :-)

döma

Upp tidigt som fan imorse. Ska snart vandra iväg i snön till sporthallen för att döma hela dagen. Är nervig, aldrig dömt futsal förut. Hoppas spelade, ledare och publik är snälla idag, man vet aldrig...

kolla vilken vacker tjej

Nu kanske ni tänker att wtf, vacker? Men ja, läs inlägget under så förstår ni min poäng, alla är vi vackra individer. Vissa på utsidan och vissa , som på bilden ovan, på insidan ;-) still beautiful

för i helvete bloggers!

Det är en jävla massa hets på nätet och diverse bloggar angående en bikinibild som blondinbella publicerade på sig själv. Detta har skapat en diskussion angående vad som är hälsosamt eller inte. För det första vill jag bara säga det att oavsett om Bella är tjock, smal, mullig eller helt normalviktig så är det hennes ensak och ger ingen rätt till andra människor att helt plötsligt öppna käften och spy galla. Det spelar ingen roll hur man ser ut. Jag kan iof tycka att ett hälsosamt utseende ser bättre ut än ett som inte är det. Men vem sätter normen på vad som är bra och vad som är dåligt? Vem har rätten att peka ut någon som ohälsosam och tjock, över Internet som når ut till alla människor i världen? Tycker att det är skamligt att lägga ner så mycket fokus på andras kroppar och levnadssätt när man kan använda den energin på att ta hand om sig själv. Låt Bella vara den hon är, låt henne se ut hur hon vill och snälla låt inte idealet påverka. Om man vill gå ner i vikt eller för den delen gå upp i vikt så bör man göra det för att man själv känner att man vill och kan, inte för att samhället har en skev bild på vad som är vackert. Alla människor är vackra, vi är bara alla olika och speciella på våra egna vis. Word

äntligen fredag

Äntligen fredag.
Idag ska jag fira Nike med släkten hemma. Jag ska också plugga på en massa futsalregler inför morgondagen då jag ska döma på kopparcupen halva dagen. Det ska jag göra efter skolan. Men först är det som sagt skola som innehåller filosofi B, Religion B och planering av nattfotbollen som elevrådet kommer hålla nästa fredag. Blir AWESOME.
Tänkte berätta om gårdagens körlektion. Jag var nervig och det gick väl okej. Inte mer än så, bara okej. Men på hemvägen körde jag med farfar i snöoväder och mörker. Det var väldigt läskigt och jag trodde där ett tag att vi skulle dö. Men det gjorde vi inte, vi kom hem till slut!
En bild på mig när jag lekte prinsessa häromdagen. Jag längtar till balen då man faktiskt får vara en prinsessa, nästan på riktigt! :)

se dig omkring

Klockan ringde 7 och jag ställde mig upp. Kände mig en aning darrig i mina händer. Satte på mig fotbollstrumporna ut och in och kollade på mig själv i spegeln som visade en darrig bild av en sliten tjej. Oh no inte igen. Tog ett blodsocker och såklart var värdet lågt. Tog en banan och försökte ringa in frånvaro för fotbollen, vilket var lite väl svårt när medvetandet inte riktigt hänger med. Jag tror jag lyckades till slut men jag vet inte riktigt haha. Det jag ville säga var iaf att nya systemet suger & det inte blir något fg för mig idag. Jag ska äta frukost , fixa blodsockret och plugga istället så att min diabetes inte förstör hela dagen. Den har en tendens att göra det nämligen. Jag ska ju in till Linköping sen och köra hela eftermiddagen och det får inte bli förstört ! Men vi hörs sen , måste äta nu... puuuuss

fan

Okej jävla blogg.se , förlåt, men det funkar inte att göra styckeindelning. blä

there is so many pretty faces

Hej.
Jag sitter i ett grupprum i skolan nu. Jag har snart naturkunskap och försöker därför att plugga in lite saker som ska komma på vårat läxförhör imorgon. Jag tycker att det är väldigt komplicerat och hoppas på att Jennie, vår lärare, kan lyckas ännu en gång med att få det förståeligt. För om jag ska plygga på själv om vad det står på mina papper är det kört, och det vill jag ju inte att det ska vara.
Nog om skolan. Efter skolan, ska jag Elin och Jacob gå till Hotellet här i Åtvidaberg och bestämma i samråd med ägaren, vad som ska serveras på Balmiddagen, spännande va? Maten är ju viktig, det är viktigt att det blir gott. Efter mötet är det balträning från klockan 5-7. Det blir kul, det var det förra veckan iallafall, men ganska svårt. Efter träningen ska jag hem och plugga naturkunskap tills klockan slår 1 på natten. Det är otroligt viktigt för mig att jag klarar av läxförhöret. Därför blir det ingen innebandy för mig ikväll, hade gärna velat träna, det hade jag behövt. Men eftersom att tiden inte riktigt räcker till och att det här provet/förhöret är viktigt måste jag prioritera. Det får bli en promenad ikväll kanske, en 40 minutare för att rensa skallen och ta en paus från pluggandet, men får se hur det blir.
Hade förresten en bra viktväktar dag igår. Är bestämd på att börja om från början och verkligen klara mitt mål, 4 kilo kvar och det ska ha nåtts innan studenten, for sure. Så att igår åt jag bara bra saker, nyttigt och gott på samma gång och ingen veckobonus. Det blir samma fokus och mat idag !
Nä nu har jag babblat på lite väl mycket, ska läsa på om proteintillverkning nu så hörs vi kanske ikväll.
Pusshej
Slänger in gulligaste bilden, hahaha

RSS 2.0