om sanningen ska fram

Om bara min pappa skulle kunna svara i telefon skulle livet bli lite lättare att leva för tillfället.
Jag ska nämligen in till Linköping och stan för att träffa och hänga med Johanna (www.johannagiidholt.blogg.se) som förövrigt måste uppdatera blöggen! Anledningen till att jag vill få tag på pappi är så att vi kan åka med honom till Åtvid ikväll så att vi inte missar fotbollsträningen. Men han har alltid haft svårt för att hitta den gröna lurknappen så att man kan svara, det brukar ta ett par år innan han ringer upp också, vilka i-landsproblem kanske ni tänker nu (?) och det är mycket möjligt att det ska klassas som, men problem som problem.

Svara svara svara svara svara!


You holy fool

Sommarskola igen. Sista dagen idag. Skönt.
Matchen igår gick helt okej faktiskt. Jag blev godkänd (observatör var där och kollade på mig, Micke) och jag gjorde väl inte bort mig helt, tror jag inte iallafall. Det kändes bra när matchen var slut, spänningen släppte efter ett tag och nu har jag fått lite saker jag ska tänka extra på, lite tydligare tecken och såna detaljsaker, blir så mycket bättre nästa match då jag blir distriktdomare! Häftigt.

Efter matchen igår gick jag såklart hem. Kollade på filmen Stephfather, har ni sett den? Skitbra film men läskig och sånt är jobbigt anser jag. Men som sagt, den var bra. Sen skulle jag sova, men det var inte lätt för att mitt rum kokar av värme. Det är varmast i just mitt rum. Så är det alltid och på vintern är det alltid kallast. Konstigt. Men fläkten stod på fast den knaka så läskigt så var tvungen att stänga av den. Jag gillar inte känslan av att vakna helt svettig och dan. Går heller inte att somna när det är så. Funderar på att ställa sängen i källaren, haha.

Men nog skrivet för den här gången. Jag skriver nog snart igen! Vi hörs, hejs


what are you doing in the back of the crowd

Mamma och jag tog en snabbis till Falerum och kollade på kläder. Jag fick med mig ett par cykelbyxor hem eftersom att mina är trasiga och ett par andra borta. Fick tyvärr inte köpa en jättefin klännig för mamma, har för många, vilket jag kan hålla med om.

Snart är det dags. Bara någon timme kvar tills jag ska döma och det pirrar. Nervigt men på samma gång inte. Jag har packat allt jag ska ta med mig till kopparvallen så nu är det bara att fylla på med massa vatten och sedan dra ner. Äckligt sugen på jordgubbar med. kanske ska handla några innan matchen??


som i en film

Hur underbar är inte mamma som lät mig och nike stanna hemma från sommarskolan idag? Så himla skönt.

Det blir att ligga i solen, läsa domarregler och bara tagga inför kvällens uppgift, att döma U16. Jag är som jag har skrivit förut, nervös!


hear the truck tires coming up the gravel road

Sådär. Ännu en dag har gått mot sitt slut och imorgon kommer en ny. Då ska jag hålla i pipan och döma match mellan Åtvidaberg och Motala i P16 västra serien. Lite nervigt, eller hur. Men jag kommer förbereda mig på bästa sätt och göra det jag kan. Det kommer nog gå bra, jag gör ju så gott jag kan. Skola blir det också. haha förbannade sommarskola.

Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag är en aning pigg imorgonbitti och så att jag orkar med dömandet! Godnatt kompisar och ickekompisar.


And violins would play here comes the bride




Resten av sakerna var skräp. Inget att ha, tyvärr.


lead me to where you are

Äntligen kom paketet ifrån H&M, vilka blixtrar! Hmmm. Grejerna var dessutom förjävliga. Eller en och en var för liten. Klänningen var på tok för stor, storlek medium gone storlek XL typ. Det fick bli mitt nya nattlinne, typ. Annars blev smycket och det andra helt okej. Ska ta bild efter att jag har duschat mig ren och gjort alla tjejiga saker, hårinpackning och sån shit. Sen får ni se, hörs sen då.

Tjiingis , puss


when darkness follows me


jag kan inte prata med dig när du tittar bort

En timme kvar och vi går hem, typ. Hem till min ljuva säng. Sova bort värk i hela kroppen. Kolla på FotbollsVM, läsa fotbollsregler, kolla domaren, hålla tummarna för massvis med olika saker och sola. hehe, hoppas jag hinner med allt det.


People just think I am hip



1. Värmen!
Jag bara älskar när man kan gå upp, dra på sig en enkel klänning, sätta upp håret i en tofs och gå ut i trädgården och sola lite. Underbart.

2. Jordgubbar!
Det måste vara sommarens under. Det finns inget godare att trycka i sig när man blir sugen och lite smått hungrig, helt okej nyttigt är det också med lågt GI-värde.

3. Känslan man får när man köpt något man är nöjd med!
Den känslan fick jag igår när jag blev ägare till min underbara nya gråa fina klänning. Alldeles uppe bland molnen.

4. Att vara 18 år gammal!
Skönt att ha åldern inne för rätt mycket saker den här sommaren.




1. Sommarskola!
Definitivt den första på disslistan. Jag har inte varit med om någonting tråkigare, inte på länge iallafall. Det blir aldrig sommarskola för mig igen om jag inte blir mordhotat och liknande, får hoppas på att jag slipper det. För här vill jag inte spendera mitt sommarlov.

2. H&M's förbannade postorder!
Här är jag riktigt sur. När det gäller deras leveranser. Mina grejer har ännu inte dykt ner där dom skulle vara för nu högst 11 dagar sedan. Det är inte bra hörrni! Skulle vilja kalla er för idioter när ni säger "vi har hafy lite mycket att göra". Hmmm, erat jobb eller? Säger det igen, IDIOTER. Lova ingenting om ni inte kan hålla det. Hur svårt kan det vara?

3. Åtvidaberg!
Förlåt mig kära invånare i byn. Jag bor här och visst är det charmigt och mysigt men det finns ju ingenting att hitta på om dagarna. Helt ärligt. Jag och Nike pratade igår om hur annorlunda allt skulle vara om vi bodde någon annanstans, kanske linköping eller stockholm.


att du lever med det i all evig tid

SItter här i skolan i en apskön stol/fåtölj. Den är dock lite jobbig att försöka jobba i, men jag gör mitt bästa. Den är skön när man vill ta lite rast och luta huvúdet tillbaka och stänga ögonlocken för ett par minuter. Men nu är det ju tyvärr inte rast än förens om en timma ungefär, så det blir www.matteboken.se för min del, jobba lite, och sen slumrar jag in i en kvart typ. It's a deal!'

Annars så är dagens planer inte så många. Jag ska hem, fixa lite, sova lite och sedan gå iväg till kopparvallen ikväll för att träna för första gången sen jag var på gymet, vilket var i... onsdags kanske? Hjälp. Tur att det är träning så att jag får röra på mig. Jag håller också tummarna för att mina förbannade saker från H&M kommer idag. Annars är jag inte nådig, helvetet släpps lös. Nu får det vara nog ! Och just jaa, ska läsa igenom fotbollsdomarboken ett antal gånger idag, jag vill ha stenkoll på precis allting tills onsdag. Då har jag en viktig och svår match att döma!

Aja, vi hörs sen, kanske ikväll eller nu under förmiddagen om jag får för tråk. Vilken är stor sannolikhet. 
Men puss och kram, skummbanan, heeehehehhee. 


vissa stunder kan det kännas ensamt

blogg.se ska alltid krångla, men varför? nästan så att jag funderar på att byta tillbaka till devote.se eller nej, men ändå. det är surt.


Every long lost dream led me to where you are


Hoping I would find true love along the broken road
But I got lost a time or two
Wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign pointed straight to you








 
- man kan tycka att det är töntigt med texten till dessa bilder. Men den är sann. Klännigen har funnits i affären BIKBOK länge och jag har sett och kännt på den men aldrig prövat. Kändes onödigt att lägga ut mer pengar på fler klänningar, men idag när det var 50 procent kunde jag inte motstå. Åh, min nya kärlek. Du fanns alltid där och nu är du här hos mig. Så fin och jag känner mig vacker. Sen så är ju inte sista bildet så smickrande, men ändå. Vilken underbar känsla lite tyg kan åstakomma, eller hur?



This much I know is true

It's all part of a grander plan that is coming true.
 


innan jag träffade dig

hejsan...
Nike och jag har spenderat eftermiddagen på stan. Jag handlade en jättefin klännig, alldeles kär är jag i den. ÅH! Bild kommer att komma upp på den. Förresten så har det jag skickade efter från H&M inte kommit än, jävla skit. Aldrig ska jag beställa där ifrån mer. Aldrig.


Reser du din väg, då kan du be mig vänta

skola idag igen då. Det är förjävligt, men som tur är ska vi snart gå hem. Blir att fira mammi idag som har födelsedag, Världens bästa mamma. Ska också sova när jag kommer hem, jag är verkligen hur trött som helst och jag har en äcklig träningsvärk i mina armar efter att ha bärt en massa tunga möbler hela dagen igår. Och just ja, om inte mina beställda saker från H&M kommer idag tror jag att jag smäller. Dom har lovat, men hittils har jag inte fått något sms. Det skulle komma för nästan 2 veckor sen egentligen, från allra första början. Usch.

Näää lite matte ni kanske så hörs vi sen. Puss

Grattis mamma !!!!!!! <3


som jag hade dig förut

tjänat en femhudring idag genom att ha bärt och bärt och hjälpt jossan jesper och kerstin att flytta! så värt. Har också kollat på fotbollsvm på teven. ja det är fotbollsvm. Ska nu till bysjön och bara vaaa
vi ses kompisar pusshejsan hej


was taking my best shot

beroende?








I wouldn't wanna have it any other way

den här låten är så himlans bra. Eller jag tycker det iallafall, jag har blivit alldeles jätteberoende av den. Introt är grymt !

 


thousand miles apart

Jag bara undrar, är det nu jag ska tycka synd om mig själv, äta godis, bli tjock och bara gråta? Svar nej, det är konstigt faktiskt. Jag tar inte åt mig eller blir ledsen. Lite irriterad pga vissa omställningar. Annars helt blankt, nästan lite lättad.


What's wrong with the world mama

nya hårfärgen. Nu dröjer det flera flera månader tills nästa gång. Jag ska omfamna utväxten med mycket kärlek.

Innan:

Och efter:



it is time you have the talk

Nu sitter jag här med färg i håret. Förmodligen blir det lika fail som alla andra gånger. Men jag håller fingrarna korsade och hoppas på det bästa. Det var Märta som hjälpte mig i med färgen i håret. Jag kommer nog lägga in en bild sen på både bloggen och på facebook över resultatet, kanske inte om det ser ut som "hejkomochhjälpmig". Sånt som märks alltså. Nu ska jag ta ur färgen, seee you puss.

Kolla vilken fin bild på oss från igår förresten;


vad vore jag utan dina andetag

jag skäms. ska nämligen slinga håret. sen aldrig mer. jag lovar.


I'm addicted wanna jump inside your love


midsommar var fint. Blommor, god mat och mycket kärlek.
Dagens planer är mysigt med familjen. Tuva drar iväg en vecka på sportscamp imorgon! En hel vecka, lillen har blivit stor.


Du får passa dig som satan

Åh, så frustrerad över någonting jag hela tiden hade på känn men som aldrig blev erkännt. Ingen aning om att känslan stämmer, men om den gör det blir det förmodligen aldrig förlåtet. Jag kan ingenting göra och egentligen tror jag inte att det gör så mycket, men så irriterad jag blir. Så besviken. Livet är allt konstigt ibland. Jag får tänka att det var mitt eget val och att det är jag stolt över och står bakom. Men ändå,
helvetes jädrans kockosboll, gå vilse i skogen eller något.


men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vart du bor
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

- så jävla bra låt.

välkommen in

är hos jossan och firar midsommar med tjejer! Här kommer lite bilder som tagits,

like I am the only one

Midsommar och morfars födelsedag. Massa god mat står uppdukat på bordet i köket och jag känner mig fin i vit klänning och trivs som bara den i mitt korta, uttsatta hår.

Ikväll blir det midsommar mys med tjejer.
Nu drar jag och äter och firar, pusspåer


say you love me more then you did before








Ååååååh jag bara älskar jordgubbar. Hur gott?


and guess what I am having more fun




kamera är kul.


if we ever meet again

istället för att tjura över att det inte går att ladda upp bilder tänker jag berätta om sommarskolan. Det sög! helty ärligt, vad fan gör jag där? Det är det tråkigaste jag varit med om, bara 4 dagar till nu då med start på måndag. Måste tänka på belöningen, fyfan.

Snart dags för ÅFF match, får se om jag går och kollar. Sen blir det mys hemma framför teve eller liknande. Men vi hörs sen, har inget mer att säga. Så puss och hejsan


it is ok as long as I got you baby

något är fel på bilduppladdaren. fuck it


almost lover

Så irriterad jag blir på blogg.se, vill liksom aldrig fungera som det ska.


jag får liksom ingen ordning

fotbollsskolan i Grebo är slut. det blev uppvisning av Emil Källdorf (har förmodligen stavat fel på efternamnet.), fotbollsfreestyle alltså. Det blev också match mellan spelarna och oss tränare. Det var väldigt intressant haha. Sedan städade vi, lämnade ut diplom och sa hejdå. Detta betyder inte sovmorgon för mig på morgonarna, utan sommarskola med inriktning på matte. Inte kul alls, tur att jag får pengar för det och tur att Nike är med. Imorgon och fyra dagar nästa vecka, sen så är skolan slut för våran del. Efter det kommer sovmorgonarna, jag längtar och längtar! Sova är det bästa jag vet.

Nu ska jag sätta på en film och ta det lugnt så att jag orkar med morgondagen.
Puss, tjingis! Take care


love has a reason there is a meaning

Träningen är klar. Nålen är bytt och tröttheten smyger sig på. Sitter och funderar över hur mitt sommarlov kommer se ut. Ungefär såhär;

i Juni ska jag :
* hjälpa Jossan och Jesper med flytt.
* Fira mammas födelsedag !
* Midsommar
* sommarskola
*döma viktig fotbollsmatch!
* kanske Västervik?
* SOVA

i Juli ska jag :
* åka till Göteborg, jobba där en vecka och ha släktträff!
* Jag hoppas på skara sommarland!
*Kanske västervik?
* sommaruppehåll för fotbollen!
* SOVA

i Augusti ska jag :
* Jobba på ÅFF's fotbollsskola!
* fotbollen drar igång!
* döma mer matcher!
* Skolan börjar igen!
*SOVA

Jag har glömt bort en massa saker tror jag, kommer säkert på allt jag ska göra när jag ska sova ikväll!


som så många gånger förr

irriterad jag blir på H&M, kundservice eller hur. ändrade tider, blääää


to walk those streets again

Nu har två dagar gått sedan Grebos fotbollsskola drog igång, där jag är med och är ledare för en grupp tjejer. Det är svårt, jobbigt men samtidigt roligt och lätt! Imorgon är sista dagen och jag ska snart förbereda 2 st träningspass så vi vet vad vi ska göra imorgon. Idag kom förresten ambulansen till fotbollsskolan för att visa hur dom jobbade och så. Det var uppskattat! Imorgon blir det en annan överraskning och den kommer dom gilla, det är ett löfte.

Nu ska jag ringa H&M's kundservice eftersom att jag inte har fått mina saker som jag beställde, dom skulle ha kommit för 4 dagar sedan. Sen så ska jag iväg till kopparvallen och träna fotboll.
Hörs sen, puss!


I don't mind if you don't mind


Ron Pope. Han gör mig så känslosam. Glad och ledsen på samma gång. Jag tänker på hur fort tiden går ibland. Hur snabbt åren bara rinner förbi utan att man hinner stanna upp och andas. Man hinner liksom inte njuta av det nuvarande för det går så snabbt förbi. Jag är rädd för att bli gammal och eftersom att tiden rinner på får jag lite ångest. Tänk om livet inte blir som jag vill? Tänk om jag failar. Tänk om.

Jävla Ron Pope.


dom sista drömmarna

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön
Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö







jag tittar över axeln och ser dig blinka till

När jag kollar på den här bilden blir jag så glad. Den bara skriker kärlek och sommar. Tagen med Märtas kamera på avslutningskvällen. Jag använder den som ny profilbild på facebok med.




I break down as you walk away

Klippte ju av håret inatt. Här kommer lite bilder på det med väldigt dålig kvalité. 






Jag trivs iallafall, för tillfället haha.


to make it better somehow

Det regnar ute och ser väldigt tråkigt ut. Det blir därför en dag inomhus, ska städa mitt äckliga smutsiga rum och bara chilla i myspyskläder. Ska också fixa lite saker tills imorgon då jag ska åka till Grebo och vara tränare/ledare på fotbollsskolan där. Måste fixa lite övningar till träningen.

Just ja, igår. Jag satt och kollade i spegeln, tog upp saxen som låg där och klippte av mig mitt jobbiga hår som aldrig vill vara fint. Nu har jag alltså ännu kortare och det känns ärligt helt okej. Det blev inte fult utan okej, skönt så här på sommaren och det är ju bara hår som växer ut sen. Men som sagt, det är kort! Bild kommer någon annan gång.

Nu ska jag vila lite efter att ha gjort absolut ingenting, sen tar jag tag i städningen.
Puss på er.


I battle my faith to get through


så himla fin låt jag hittade. Lyssna på den.


the element of freedom

haha jag kollade nyss igenom massa bilder på datorn och har insett att jag har två signaturposer, kolla bara

Börjar med tummen pose nummer 1.













Pose nummer 2. Peeeeeeeeeace










innan jag kände dig

ÅÅåÅÅÅÅÅÅH!!
Det finns en ny Melissa Horn låt. Jag blir galen för att jag älskar hennes musik. Så underbart bra. Har ni lyssnat på den?
 
Hon har dock bättre låtar, men ändå.


I can't get it off my mind

Som sagt, det var skolavslutning igår. Det blev en fin kväll med härliga tjejer och killar. Har tyvärr inga bilder från kvällen men ett par från dagen som jag lägger upp här nedanför. Men kvällen spenderades först hemma hos Märta och slutade sedan på Gruvan där det blev dans dans och dans. Svettigt som F'n. Fick dansa med en studentmössa på huvet ett tag och då kände jag verkligen att nu vill jag med. Men stort grattis till alla er som äntligen gått ur gymnasiet.

Men vi kommer sakna er, lite iallafall...


Jag Märta och Julia.

Söta Terese!

Jag och Karen!

Glada studenter innan utspringet!

Ännu mer glada studenter!


du och jag håller andan

Jag har precis dömt 7manna match på eksågen och jag är nöjd. Älskar när jag får fin respons och kritik efteråt, då känns allt så värt. Typ svävar fram på små rosa moln, hehe

Har också nytit om till lite festligare kläder så att jag kan dra vidare till Märta och träffa fint folk, vi drar också en stund till Gruvan och hejar på alla studenter. Krama Matilda lycka till också, fin hon är.


puuuuuuuuuuusssssssssss


all I wanted from you

Skolavslutningsdagen. Studenterna är överlyckliga och vi andra är avis. Känns bra ändå att få stå och kolla på, vänta tills nästa år och då jäklar ska det smälla högt! Bilder från dagen kommer komma in, kamera är på laddning och karen väntar på mig i mitt rum. Vi ska ta cykeln bort till Jossan och äta Tårta, sen ska jag krama hejdå till Karen som åker hem på söndag till Tyskland :( och sen så ska jag döma match. Kvällens äventyr är inte bestämmda, blir nog rätt lugnt. Hälsa på studenterna och önska dom lycka till kanske.

En bild från Birgitta Gahm, märtas mammas facebook när vi var fanbärare idag,

Puss så länge


you are taking me higher

Fanbärare imorgon, jag och Märta. Vi har tydligen blivit rekommenderade hela veckan ... jag förstår inte varför?


stay with me don't fall asleep to soon

Onsdag idag. Har varit domare på lärarmatchen i skolan, hehe. Ska snart dra ner till Ica, handla en sallad och en dricka och sedan snabbt skynda mig till kopparvallen för att sälja biljetter till kvällens cup match. Måste också fylla på busskortet. Sedan ska jag hinna med tåget in till Linköping där jag ska ta mig till trädgårdsföreningen och medverka i en hejdåpicknick för Karen som tyvärr åker hem till Tyskland på söndag. Tur är att hon ska sova hos mig imorgon!

Men nu har jag rätt bråttom så att jag hinner med Ica. Men vi hörs imorgon, puss
take care


så ser jag ut nu.


feels so good being bad

Sommar 2011 ska bli bättre än aldrig förr.

Bild från förra sommaren.


all my life I have felt this way

Spex i skolan och sista fg't för iår för min del.
Ska bli grymt skönt med sommarlov på fredag, det sista sommarlovet. Känns lite galet men jag längtar som bara den tills det är min tur att ta studenten. Jag är avis på er 92'or, jag erkänner, så avis..... :(

har också hunnit med att sola 25 minuter på meddo idag efter skolan med mammi, bara så ni vet.


set the fire to the third bar

Hej kompisar!
Jag är en trött Emmi som snart ska gå och lägga mig, kan hända att jag kollar lite på teve först. Dagen har spenderats i stan tillsammans med Nike pga att jag slutade efter att jag varit en kvart (!) i skolan. Jag fick då reda på mitt geografibetyg som blev ett VG och det gör mig glad från topp till tå. Herregud vad jag har jobbat för det. Just idag är Lars Björk en snäll prick, värd en guldstjärna, trots hans finska påbrå ! hehehe

Jag handlade lite saker på stan idag, kan hända att bilder hamnar på bloggen om några dagar...
Men nu, hejs!

Det nya livets om jag pratade om förut går förresten bra, hejja mig!


vi kan gå genom eld bara för ikväll

blogg.se vill liksom inte fungera som det ska. aaaaaaaaaaaarg

Jag ska bli någon annan


- En slags kategori jag tänker börja med.
here we go...

Jag gillar lugn och deppmusik, det gör jag. Det kan ju vara lite jobbigt ibland när man lyssnar på låtar som "snälla bli min" och typ "som jag hade dig förut". Känslan som säger att det vore guld om jag kunde vrida tillbaka klockan och ändra mitt beslut för ett par månader sen ändrades dyker upp som en demon i huvudet, i tankarna. Det pågår under dessa snyftsånger. 3 minuters "jag tycker synd om mig själv för att jag var dum i huvudet som släppte dig lidande", ungefär. Tur bara att det är en sång som tar slut. Efteråt återvänder jag till verkligheten. Jag lurar mig själv så lätt och jag faller tillbaka i tyck synd om mig nu träsket. Jag undrar varför, jag antar att det är ett sätt att släppa ut allting på. Sånger, som får mig att bli känslosam, som får mig att känna någonting. Smärta, kärlek är detsamma, bara jag känner. Det hjälper dessa sånger mig med och det är jag tacksam för. Oavsett om det är riktiga känslor eller påhittade känslor som uppkommer bara för att lura mig själv.

Det är bara det att när man blir påmind om saker och ting som var kommer minnen tillbaka och det är då dessa tankar uppstår. Det är då jag tvivlar på mig själv. Under dessa ögonblick. Men jag tycker om att känna så jag tänker inte sluta lyssna, jag får väl härda dessa lurande tankarna och bita ihop. Tur att man är viking, eller hur ??


jag kan inte prata med dig när du tittar bort

Gött med 5-1 seger mot skeninge i sista seriematchen innan uppehållet. Känns rikitgt bra. Fick beröm från tränarna och gjorde 2 st assists och lite andra bra saker så inatt kommer jag sova gott. Väldigt trött är jag med, tur att jag har sovmorgon imorgon! Weeey

Om ni ville veta


jag vet vad som måste göras ändå sitter jag kvar

Idag är första dagen i mitt nya liv. Vilken klyscha, men det är ren sanning, förhoppningsvis. Det ska bli ett nyttigt liv med bara en massa skratt och positivt tänk. Detta kommer nog bli så bra så.

Nog om det. Tänka skriva att pengar gör mig galen. Alltså nu när jag dömer matcher och cuper har jag pengar som kommer in på konton inprincip varje vecka och då känner jag att jag kan köpa det det och det. Det är inte bra, men jag blir galen bara. Jag beställde ju lite häromdagen och vill gärna göra det idag igen.
hmmmmm

Nu taggar jag för match på kopparvallen mot Skeninge, sista innan uppehållet!
Hejs , puuuuuuuuuuss


I väntan på vadå

HÄLSA TILL SATAN, VI HÖRS!


vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

Uhlsportcupen är dömd och nu väntar jag bara på pengarna! Känns rätt värt med 500 spänn för dessa timmar. Ska snart dra iväg till kopparvallen, om jag inte går och lägger mig istället, är sjukt trött efter dömandet. Sedan blir det chillkväll i soffan för att tagga för match imorgon på kopparvallen, sista innan uppehållet!

Vi hörs kanske sen, puss!


california king bed

Nu har jag klickat runt lite på H&M's hemsida och beställt hem ett par saker. Slänger in bilder i slutet utav inlägget. Ville bara säga Grattis till alla studenter i Linköping idag! Nu är det bara en vekca och ett år tills min tur. Weeey

Bara för det gick det inte att lägga upp bilderna på kläderna. Tusiken. Drar till Mattias istället för att sitta här.

HEJS


come with me tonight

Det blev ett VG och nog ingen långklänning, den var slut, he he


white light moment

Betygsnack på historian, jag hoppas och tror på ett VG, men man vet ju aldrig så jag håller fingrade korsade. Fredag idag, blir väldigt soft. Ska hem efter skolan som slutar vid 14.15. Då blir det en powernap tror jag, som vanligt. Sen så kanske jag tar mig upp, drar på mig träningskläderna och ger mig ut i Åtvidaberg och springer eller powerwalkar, det sista alternativet leder hittils. Jag ska också lägga mig så tidigt som jag kan, jag ska döma cup imorgon på edberga som jag skrev igår. Det blir pengar och massa motion, så bra så bra! Jag säger inte nej till det.

Det är nu bara en vecka kvar tills skolavslytningen. Jag hade helst gått i 3an nu och tagit studenten och sådär, men tyvärr har jag ett år kvar. Men det duger det med! Det sjukaste är att tiden går så snabbt, nyss var jag överlycklig av att sluta 9an, nu ska jag sluta 2an. Sinnes.

H&M har förresten gjort om sin hemsida och jag gillart! hela jag skriker efter nya kläder, jag vill jag vill jag vill. Jag ska nog beställa en långklänning och något mer. Jag ska våga.

MEN PUSSHEJ


Du är helt klart unik och speciell

Till dig babe;

Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha.
Puss

såäre.


The edge of glory

Sådär. Matchen är dömt och träningen avklarad. Nu blir det att sätta sig i köket och äta mat. Tror det blir majskolv och kanske kyckling, så gott! Är jättehungrig verkligen, måste äta nu! Påtal och döma förresten, ska döma på lördag hela dagen med, fotbollscup, gött! Nästa år tänker jag söka till Gothia också, där vill jag döma!
Nu blir det mat, hejs :D


waitin to long and it finally happened


så söt ! Tagen från www.weheartit.com


Jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar

Åh ilska är skönt samtidigt som det bara tär inuti. Det gör att jag bara vill öppna käften, spotta ur mig alla elaka ord som kommer upp i huvudet. Känslan efteråt, när man har skrikit sönder halsen är härlig. Ni vet när man sjunker ihop, alldeles kraftlös, när ögonen flackar och när man snabbt ramlar in i sömn. Allting snurrar och man tappar tiden och förmågan att veta vem och vart man är. Det har hänt mig ett par gånger att jag blivit så arg. Så arg att jag ramlat ihop.

Men nu är jag inte arg , lurade! Jag är skitglaaaaaaaaaaaaad för att jag fick nyss ett jättebra samtal och jag springer omkring på moln, fast med huvudvärk! TÄNKER FÖR MYCKET!!!!!!! MEN LYCKA, DET GÅR BRA NU.


motherlover

Sådär ja, maten är uppäten och har även hunnit med lite tevetittande. Har en skaplig jobbig huvudvärk som snart förhoppningsvis ska sovas bort så att jag klarar av FG't imorgonbitti!

satt och funderade lite för mig själv i soffan framför halv åtta hos mig. Jag ska nog försöka slänga in lite tankar och känslor, ett inlägg på kvällen om sådant. Hur livet är, hur livet var och hur livet kommer bli. Öppna upp mig lite, det är fint!


don't give a damn about you

Hej kompisar!
Blir ett snabbt inlägg för att maten står och väntar på mig och jag är helt slut i kroppen efter dagens besök i Norrköping!

Ps. Crille, så underbar. he he he


still in love with Judas


svart, vitt och allt däremellan

mammi tyckte jag var jättefeg som tog bort gårkvällens/nattens inlägg som var lite väl djupt för att vara mig, hehe kände jag. bara därför lägger jag upp ett igen och denna gång får det ligga kvar; hell to the yeeah!
Det här skrev jag för några månader sen,


Det är nog viktigt och nyttigt att vara ledsen och att gråta. Det tror jag, även om man känner att det är asjobbigt just då, så är det nog bra för framtiden. Jag hatar att gråta, men jag älskar känslan jag får efteråt, när jag kryper ihop till en liten boll, skakar och letar efter andan. Det är jobbigt samtidigt som att det är skönt. Det är som ett tecken på att jag fortfarande lever.  Men att någon eller något har gjort mig så ledsen att jag behöver gråta, det är det som är det jobbiga.


Jag jämför allt jobbigt med en sårskorpa.Ett förhållande som tar slut tillexempel. Då passar sårskorpan in på mig. Alltså, man har fått ett sår av en anledning. Och det börjar långsamt läka, samtidigt som det gör förbannat ont. Det lägger sig som en skorpa, men man kan fortfarande se såret, man kan känna det. Det är ett fult sår. Och man är så försiktig som man bara kan för att inte riva upp såret, man vill inte ha ett ärr som aldrig försvinner bort. Som alltid kommer finnas kvar där och påminna en om hur man fick såret att sätta sig där. Därför är man försiktig, men ibland river man bort små bitar av skorpan bara för att man inte kan hålla fingrarna borta, man känner att man bara måste göra det. Men till slut läker såret och skorpan försvinner, men oftast blir det ett litet ärr ändå. Man har inte varit tillräckligt försiktig och tagot hand om sig själv, om såret. Men jag tror att ärren är bra trots allt, för man ska aldrig glömma. Det visar att man lever, att livet inte är bestämt iförväg.


Det känns som om jag tänker för mycket. Jag menar inte att jag är supersmart och tänker på det viset utan mer att jag ältar, tänker för mycket på det sättet. Och jag vet att det inte är så bra för mig, älta är aldrig bra. Men jag har gjort det ända sen jag var liten, mamma brukar alltid säga till mig älta inte så mycket, Emmi! Det är så svårt att bara sluta, och det gör mig förbannad och ledsen på mig själv. Att jag inte kan även fast jag vet att det inte är bra för mig!


Jag är livrädd för att inte duga, inte duga för dig, dig eller någon annan. Inte duga till någonting. Att vara tjejen som får vara med bara för att vi tycker synd om henne, eller en som man pratar om bakom ryggen och säger att vafaan vem tror hon att hon är, kolla på henne? Det är jag rädd för. Denna förbannade rädslan. Den måste bort. Den måste bort nu....


Som sagt, det är inte skrivet ikväll.


Så vågad jag är då, eller hur mamma??


känner ni ruset

dömt klart och är helt slut. Vill somna.
Så godnatt på er, vi hörs imorgon då det är skola och förhoppningsvis vattenfestival för min del!
Peeeeeeeeace


Bang bang, we're beautiful and dirty rich

Det blev en match mot Boren som slutade 3-3 i det fina vädret. Jag lyckades nicka in ett mål, vilket är bra. Nu ska jag snart sätta mig på cykeln, trampa neråt och döma match tillsammans med Jocke och Andreas. Härligt med lite pengar! Jag är dock väldigt trött i både huvudet och i kroppen efter matchen. Jag fick en liten smäll av en tjej i huvet i en kamp och när jag kollade mig i spegeln har det blivit en liten röd bula, snyggt! Känns ganska bra också, hmm. Men trots detta är det bara att skaka av sig tröttheten, dricka lite vatten och få i mig nånting att äta så att jag kan orka med 2x35 p98 på edberga!

Ha det gött, pussss


my hometown

kvällens inlägg igår togs bort. Eller aa, nattens, klockan var ju halv 1 när jag la ut det. Grattis ni 12 som hann se det. hehe

Idag ska jag iväg och spela match mot Boren, sen hem och döma! SÅ nu ska jag tina lite macka och äta, sen drar jag till kopparvallen.

Ses, puss


But no matter what you'll never see me cry


Jag kommer baby, jag tror jag är kär

Åh, grattis Simon! Gött att den bästa av dom tre sista vann, wiho!
Aja, här kommer bilder på nya kläder ;


Stor orange klocka märke Regal från Ur&Penn, 50 % på priset!

Svart och vit fin enkel klänning från BikBok!

Mörka jeanshorts från Zara!

Svart lite transparant shorta från H&M!


You say you’re on it but you just don’t know

Blev inget Anna ikväll för dom skulle iväg med husbilen, synd.
jag kommer därför sitta här framför datorn, kolla på BB finalen och hålla tummarna för Simon, han är helt genomgod ju. Skulle heller inte ha något emot om Martin tar hem vinsten, han är så himlans snygg så det gör som sagt ingenting. Bara inte Peter vinner.

Innan jag går och lägger mig, efter BB kan det hända att jag lägger in en massa bilder på allt nytt jag har inhandlat, kläder och sånt. Får se om jag orkar med det!
Men nu ska jag kolla på BB 24/7.


Gud så snygg Martin är :O


stay in this moment

godispåse och bigbrotherliven på datorn. Underbart!
Heja Simon ikväll.


sleeping to dream

Söndag som i vanliga fall är veckans tråkigaste och jobbigaste dag. Men inte idag inte, nämligen långhelg vilket betyder ingen ångest för skola imorgon. Istället blir det chill framför teven ikväll med Anna för att kolla på finalen av BB, träffade förresten på Katerina igår i Malmö på Zara, fett! Tyvärr kan jag inte lägga upp bilden här, men den finns på fejjan!

Ser förresten väldigt trött ut förtillfället. Jag mår inte prima om man säger så, är väldigt trött och har ont i rygg och mage. men det går över snart!



Not gonna pull me off my cool

Sprang över till niklas en stund och hälsade. Det var lite fest där, men jag gick snabbt hem igen till familjen. Nu är jag trött efter helgens bravader, men skulle dock väldigt gärna följt med tjejerna till stan och festat, men så blev det tyvärr inte ikväll.

Nu ska jag kolla teve med mammi pappi och tuva, sedan somna gott och ta en sovmorgon.
Puss på er kompisar!


we are gonna save the world tonight

Hemma från resan och här kommer bildbomb!

Petter

Simon

Mille

Mille

Simon

systrar och mille på tågstationen i bunkeflostrand

jag och mille

simon alldeles blöt!!


snabbt stabilt och jätte jätte bra

Vandrat omkring i naturen idag med sam och ekonom klasserna. Väldigt kul, eller? Aja, nu är det långhelg som har spenderats med fina tjejer och en massa kina mat hemma hos mig! Jag har också dömt en 7mannamatch på eksågen, F01, älskar den årskullen, så himla söta tjejer!

 Imorgon drar familjen till skåneland och danmark för att bo hos kusiner och åka på tivolli. Detta kommer bli underbart! Hem igen på lördag, tiden är dock inte bestämd, kan bli en utgång om jag hinner med kompisar.

Nu ska jag packa tills resan, hörs på lördag kompisar! Puss


Tummen upp för ledigheten, wihoo


RSS 2.0